59

Коле сапунджията

преди 2 месеца

киркокорите са наясно, че са на политическото бунище, просто си придават важност. Щом Бойкикев го разбра си би камшика в очакване на нови грантове

58

История в Политикат

преди 2 месеца

5 месеца (!!!) бяха нужни на двамата най-влиятелни политици в Германия -Меркел и Шулц преди 6 г., за да постигнат споразумение за съставяне на Коалиционно правителство. Две партии трябваше да решат дали да постигнат Компромис по много важни за тях теми или да отидат на нови избори. Основната пречка пред създаването на коалиция беше разпределянето на министерски постове! Меркел и Шулц преодоляха преодоляха тези различия.Не мога да разбера бързането за нови и нови избори в България?! Защо дават по седмица и после длугите и на тъгъдък...отново харчене на милиони за нови и нови избори.

57

чичото

преди 2 месеца

Няма отърване от тия наглеци !

56

Анонимен

преди 2 месеца

Президента ни аматьор, политиците ни младоци без опит, лутат се.. Това е положението, чакаме някой да ни измъкне от блатото..

55

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви мнозинства да не събират. Няма стабилни хора в НС. Ще ги и зп ъ рзалят. Пак ПП/ДБ ще оберат негативите. ГЕРБ/ДПС няма да оставят ПП/ДБ да управляват БГ. ГЕРБ/ДПС са ко вар ни и по д ли.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Ами щом не са били готови, значи им е толкова акъла. Още при първите индикации, че в ДПС става нещо можеше да се предположи, че умищлено или не ДПС няма да са 2-ра политическа сила в парламента т.е. ПП стават 2-ри. Аз, който никога не съм се занимавал с политика допусках подобен развой на нещата, а ПП не били готови. Или експертите са си объркали професията, или тези от ПП май не стават за политика. И не, не ги хейтя. Даже гласувах за тях, но са риби - факт.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Дообре, отлагаме с два месеца и после правим изборите между Никулден и Трифон Зарезан. Ааа, не, няма вече такива шарани.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Радев не може да бави мандата с месеци. Това е нарушение на Конституцията. Във Франция насрочиха и проведоха изборите за 2 седмици. В България половин година ли трябва да чакаме да направят правителство след изборите на 9 юни? Не стига 3 месеца време за агитация - считай да купуват гласове, а и след изборите 3 месеца време да купуват депутати. Народът е по плажовете. На никой явно не му пука. Ако ни пукаше до сега с тояги да сме ги изкарали от властта.

51

Христо Христов

преди 2 месеца

До 32 "Крайно време е да отидеме всички на София и ..." - що бе адаш? Зад тях стоят хиляди неграмотни про'с'таци като ТЕБ, гласували Брюксел да ги командва.

50

Христо Христов

преди 2 месеца

До 43 "Но когато си на тяхното дередже и виждаш,че няма с кого да осъществиш плановете и реформите" - да крадеш на високи обороти имаш предвид, нали?!

49

Христо Христов

преди 2 месеца

ПП-ДБ се разцепват и губят всякакъв шанс да получат мандат - и това е опция.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Искат да спечелят време да си назначат техни хора в регулаторите. Нали чухте в записите, че им трябва много кеш? Пудели с пачки да им носят кеш, а с кеша да купят кодовете за машините. Мошеници!

47

Доган

преди 2 месеца

Ще приключи Пеевски,а Пеевски ще Приключи Борисов за всенародна радост.

46

Анонимен

преди 2 месеца

На ПП/ДБ им трябва малко време да се подготвят да свалят председателя на НС Рая Назарян.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Като няма съгласие, няма нищо сложно. Връща се мандата и толкова, но хората трябва да знаят, в кого е причината. Явно обаче има и други тънки сметчици, за които не знаем. Затова наесен първи ще са популистите и тогава ще настане голямото шоу.

44

Шарлатаните полудяха

преди 2 месеца

Какво значи не били готови? В НС се влиза за да се работи за редовен кабинет. Да се водят разговори, да се правят отстъпки и да се работи за народа. Ама променкаджиите не очаквали, че ще трябва да работят? Сега щели да искат два месеца отсрочка. Тези съвсем помислиха държавата за експериментално поле. *** месеца? Така, де. Сега е време за ваканции, Киро, Лена, корали, кристали. Какви неща ги кара президента да правят. Иначе заплатите и колите си оставиха за лятото!

43

Ганди

преди 2 месеца

Шарлатанчетата при тати Радев, Nice a.

42

До 52

преди 2 месеца

Много ти е просто на тебе,защото си седиш спокойно пред компа и си драскаш каквото се сетиш.Но когато си на тяхното дередже и виждаш,че няма с кого да осъществиш плановете и реформите,или връщаш мандата,или правиш някакъв опит за мижава подкрепа.Аз съм за връщане на мандата,ако ме питаш.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Експертите и техниците от ППДБ не са били готови да управляват. Интересно , а искали експертно/техническо правителство.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Търсят президента, за да го вкарат в капан. ПеПе са професионални измамници. После пак ще излязат записи, че имат АЛА-БАЛА С ПРЕЗИДЕНТА.Радев не трябва да се среща извънредно с тях. Не били готови!?! Те никога не са били готови за кабинет. В 49 НС Борисов им отстъпи уж с ротация да управляват. Измамиха и Борисов като Денков подаде оставка докато ГЕРБ бяха в Брюксел за изборите на ЕНП. После тръгнаха да въртят опашка, че видите ли Денков трябвало да пътува и да управляват още 9 месеца.