47

Отличник

преди 2 месеца

AR-15 и производните и, е неточна, некачествено изработена, засича често, прегрява лесно.Бонусите и са, че е евтина и...ами това е. В доста щати можеш да си я купиш от бакалията.Става за лов на едър дивеч на неголеми разстояния, за отстрелване на оранжев тръмпанар е лош избор.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Безработния пъпчив пубер, отде има хилядарка за такова оръжие и как снайперистите не са го забелязали, сигурно са пиели кафенце :)))

45

Анонимен

преди 2 месеца

флоберка, къкво толкова. едно време ги внасяха и тука на кило от австрия и германия/по времето на соца/, сигурно още има по села и паланки! какво толко! тука най-големите мутри ги застреляха с подобно оръжие!

44

FMC

преди 2 месеца

Мале, мале. И тия щели да се бият с Русия. Пропискат целта от 100 метра със снайпер...

43

FMC

преди 2 месеца

Американската карабина-най-добрата карабина за пропускане на дивеча.

42

FMC

преди 2 месеца

Така е, като спряха вноса на руско автоматично оръжие и снайпери. Мъка, мъка.

41

FMC

преди 2 месеца

А аз се чудех, защо руснаците атакуват безпрепятствено Украинските обекти и със самолети и с ракети и с дронове...а то каква била работата-калпаво аметиканско оръжие в ръцете на дрищогирани украинци, цели най-много месечината.

40

FMC

преди 2 месеца

Пфу, антиреклама на аметиканския конкурент на Калашников :) Ако искате против икър ви да оживее, купете си американско оръжие! Сега вече никой няма да посмее да си купи тая оРЯЗАНА карабина.

39

Българин

преди 2 месеца

До Анонимен 41 Понякога не самото деяние, а обстоятелствата водещи към него могат да го предотвратят. Ако не можеш да си набавиш оръжие лесно, трябва да потърсиш престъпни групировки и търговци, а такива се наблюдават повече от властите. По-голям е шанса да попаднеш в полезрението им и така нататък...

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ще убиваш преднамерено ще си намериш оръжие все едно как.

37

Анонимен

преди 2 месеца

До До 35 Не лъже, но ако твърдиш че лъже, посочи къде и за какво.

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 36 Доста умения ще трябват за да хвърлиш нож на 137 метра, от колкото е засегнат Тръмп. Опааа

35

До 35

преди 2 месеца

Лъжеш безобразно

34

Анонимен

преди 2 месеца

работещи с газ полуавтоматични пушки БОЖЕ НЯМА ЛИ ДА ПОЧНЕТЕ ДА МИСЛИТЕ КАКВО КОПИПЕЙСВАТЕ И АВТОТРАНСЛЕЙТВАТЕ

33

Анонимен

преди 2 месеца

Също кухненските ножове, с които се извършват половината от всички ублийства в америка, се продават свободно

32

Анонимен

преди 2 месеца

Основния спонсор на Теъмп са кменно тези производители на оръжие! Байдън иска да ограничи ползването на оръжие в САЩ, а Тръмп е на обратния полюс. Не оправдавам насилието и ценя най-много човешкия живот. Но някак си Тръмп предизвикава съдабта си. Няма да се очудя ако го убият. Заради него ежедневно умират хора бе само в САЩ. В Украина също така. Неговия слуга Путин изпълнява заповедите му! Путин уби деца болни от рак в болницата докато ги лекуват!

31

Сравниха ли нарезите

преди 2 месеца

Предполагаемото оръжие? Предполагаемото ??? Че те за толкова много часове от стрелбата прекопаваха градинки ли там? Трябваше да разполагат с оръжието на атантатора още в първите 1-2 часа след стрелбата! Все пак - са видели къде е стрелеца (не е като да не знаят ида претърсват 2 кв.км), убили са го, т.е. той не е изхвърлил или скрил оръжието, нямало е как... А сега - предполагаемото?!?!?

30

Дебили

преди 2 месеца

Може ли понеделник вместо да работите да стойте като мишоци и да коментирате цял ден.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Карабина, пушка или винтовка? Няма ли някаква разлика в термините?

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов Ми тогава като дават що ни разкаваш за твоите интереси? А в Русия досега не съм виждал даже на снимка цивилен да държи АК, а пък на живо тия си нямат и идея. В Русия единствените, които държат оръжия са репресивните органи и мафиотите. Всичко останали са абасолтно стадо, тъй че или не си бил в Русия никога, или говориш колкото да се намираш на раздумка.