35

Българин

преди 2 месеца

Поръчителя Баидан е изпратил и втори стрелец винаги има резерва сащ са терористи икономиката им се крепи на конфликти и продажба на оръжие сащ са ***

34

Не но да

преди 2 месеца

След демократския крах при онзи топ-дебат може ли нещо да спре Тръмп? Да - куршум. И стрелец се намери, и никой не му е казал директно "Убий го", и не е необходимо в тези виртуално-дигитално-социалномрежови времена. Апропо, в САЩ едни специални служби записват и анализират естествено и изкуствено-интелектуално целия световен всевъзможен-телефонно-социален трафик и знаят всичко за всяка човешка единица на планетата - и могат да й въздействат насочващо. Фантастика? Да - но действаща. Ии ...

33

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки либерал е враг на народа!

32

Анонимен

преди 2 месеца

"Няма данни за психически отклонения или връзка с идеология". Ако си демократ си с психически отклонения и си част от сатанистка проказа тегнеща над Западния свят, т.е. идеология.

31

Жорш Шорш

преди 2 месеца

Аз нищо ни нам

30

Хейт

преди 2 месеца

Да бе... Все действат сами. И все нямало предварителна организация. Подобен атентат може да се организира само със съдействието на охраната. Останалото го дрънкайте на баба ми.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Също като при Фицо?Брей какво съвпадение...

28

пълно

преди 2 месеца

мълчание за вдигнатия ЮМРУК на Тръмп. А колко злоба се изля за юмрука на един президент??

27

Анонимен

преди 2 месеца

Като цяло единствената добра новина е, че не е българин. Опитахме се да убием папата, откраднахме 54 милиона от социалната система на Англия, Ружа обра света - българите очевидно сме най-добрата нация на света. Все поводи за гордост

26

Мнение

преди 2 месеца

Това, че е действал сам, се знае предварително. Нито един стрелял по американски президент не е бил свързан с някаква организация, тайна или явна. Но кой им вярва на смешките?

25

Пак

преди 2 месеца

Това е заговор,хората са предопредили полицайте че има човек с пушка а те нищо не са направили...

24

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

Боб Лий Суегър ви "предупреди" за това още през 2007 в "Снайперист" с Марк Уолбърг... "Стрелецът беше повален и заровен в незнаен ров в пустинята,още преди да разберат какво се случва.Така действа конспирацията... Още пазя лопатата!"Интересно,защо не се потърси отговорност от Бай Дрън за насаждане на омраза и противопоставяне на населението на САЩ години наред... Неполиткоретно нек'си,а?!?

23

Дон Кикот

преди 2 месеца

Интересно защо като си пипна ухото нямаше кръв в ръката му а после след като се изправи чак тогава имаше нещо като кетчуп по лицето му?

22

Айляк

преди 2 месеца

Стрелецът не е действал сам, хеле пък на тази възраст. Но естествено, че така ще кажат от ФБР. Остана много малко време до изборите, ей къде е ноември, Тръмп ще го изберат. И после не ми се мисли този луТ бат' Дончо какво ще ги прави тези, които се опитаха да го разк.атаят до същите тези избори за президент.

21

Анонимен

преди 2 месеца

До 15 АнонименА как върви семейния живот с новия ти трети мъж от Гана ?Буталото му пасва ли на цилиндъра ти ?

20

Ако Можеха ДаГоворят

преди 2 месеца

Мъртвите - ама Не Могат! Класическа ЦРУ-МОСАД Операция - вие си Изберете, кои точно, щото все пак Тръмп поиска Оставката и Смяната на сатаняхУ!

19

Анонимен

преди 2 месеца

Тъкмо да повярвам ама не. Демократите или техния собственик са поръчали убийството на Доналд Тръмп

18

Вълк Единак

преди 2 месеца

който 30 минути се мота с Пушка на Гърпа и Стълба и има 100ци Свидетели, които са го видели, дори видели Полицай да се качва по Стълбата на Покрива и да говори с Вълка Единак преди Изстрелите!

17

Нане

преди 2 месеца

Ако тръмпи спечели нов мандат, тоя път не мога ги мисля ливералфашистите... Тоя е способен и в лагери да ги набута... Което и заслужават де... ===)))

16

Анонимен

преди 2 месеца

"Предполагаемият стрелец е действал сам." Как се връзват тези понятия? Не знаят дали той е стрелял, но знаят, че е действал сам.