96

мдааа

преди 2 месеца

Европейско първенство : Афроиспанци срещу Индоангличани ,афроангличани и афрофранцузи ,както и туркогерманци .Бамааму докъде я докарахме

95

Анонимен

преди 2 месеца

Кореняк испанец на снимката. Тва тоя дето танцува с Терзиев ли е?

94

Анонимен

преди 2 месеца

До няколко дни ще се забрави победителят в този турнир.

93

СЪР Харьо

преди 2 месеца

Хари Кейн е талантлив футболист и бързо се учи. Гледа от близо финтовете на малкото не.ърче и на следващото европейско ще ги приложи. Жалко,че се размина с титлата ,,СЪР",за сега заработи само ,,ЪР". То така викат на магаретата и куците коне,но на следващото първенство ще спечели едно ,,С" хаха..хаха P.S. Шивани английски скопци,малко им е

92

Вива Испания!!!

преди 2 месеца

Да им е честита европейската титла,заслужиха го!! Победиха некадърността,скуката,тарикатлъка и не на последно място късмета,който спохождаше техния опонент! Браво Испания,ликувай!!!!

91

Регенсбург

преди 2 месеца

Прокоба или съдийство? Факторът е антропогенен, а не метафизичен!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Аржентина взе Копа Америка и ще е страхотен мач с Испания за Финалисима!

89

090

преди 2 месеца

.... каръкът е Хари КАин, нарочно пиша каин. За мен е крайно неприятна личност.

88

Йосарян

преди 2 месеца

По-слабо и безинтересно европейско не съм гледал.

87

До силно учудЕна

преди 2 месеца

Аз изобщо не съм очуден....................тая черна *** не само спи с хубави млади испанки, но съм сигурен 100 %.............че като знаят, че е известен и е богат и много му се натискат испанките и не е останал на сухо...........даже има много кандидатки за креватна гимнастика с него...............но жените винаги са си падали по богати и известни мъже, без значение от цвета на кожата им и без значение дали са хубави или грозни като крокодили!!!

86

До силно учудЕна

преди 2 месеца

Da. Не е роден в Испания , роден е в някоя африканска държава и е натурализиран испанец .............сега живее в Испания и спи с хубава млада испанка...............и тя му е родила 2-3 мелесчета, няма лошо, миличка.............така е при глобализма............не си ли го разбрала???

85

Анонимен

преди 2 месеца

След афроамериканци защо да няма афроевропейци? Факт е!

84

Анонимен

преди 2 месеца

Хубав мач стана. Испанците биха. Наще не си нарушиха серията и останаха непобедени на европейски финали вече повече от 20 години.

83

Анонимен

преди 2 месеца

А руснаците на кое място се класираха?

82

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците няма да гледат Олимпиадата.Запрешчено .

81

силно учудЕна

преди 2 месеца

И този църния на фотото ли е натурален испанец?!

80

Сър Уилямс

преди 2 месеца

Не стават за гледане тия woke мачове, Англия - Испания, но човек има чувството, че гледа Нигерия - Гана ... Европа стана кл, о, а,ка!

79

най-слабото

преди 2 месеца

европейско първенство по футбол, което съм гледал досега..................Германия, Италия и Франция бяла гола вода................много слаби ужас.............Англия стигна до финала с късмет и съдийски аванти..............Испания заслужено стана евро-шампион!!

78

???

преди 2 месеца

Украинските футболисти защо не са на фронта да се бият за свободата и териториалната цялост на Украйна, а играят футбол...................игра, която , както се видя, хич, не разбират???

77

футболът

преди 2 месеца

е само една игра ................други неща са по-важни..........глобалистите и масоните се опитаха да убият кандидат-президента на САЩ Доналд Тръмп, който обеща да спре войната с Украйна.Едновременно Русия продължава успешно СВО и унищожението на фашистката хунта на Зеленски и компания.............но войната е гадно нещо , много невинни хора умират на фронта, и руснаци , и украинци!!