26

Анонимен

преди 2 месеца

Охххх ДПС се разцепи на три... Д(оганя)П(еевски)С(лавуца)!!!! Сега да му мислят тypkuTe дето не знаят и една дума на български за кой ще гласуват!!! Аз залагам, че сокола ще изяде cBuнята!!!!

25

гневен мъж

преди 2 месеца

"Новото свръхкрадливо начало",начело с урода дебелян сланинаров.Той отдавна трябваше да е в затвора,а да са отнети всички имоти, пари и т.н.,които притажават заедно с майка му.Не екъсно този хипо-по-там да бъде арестуван.

24

Анонимен

преди 2 месеца

/////////какво ново начало??? Малко ли заграбихте ,че да започвате отначало?

23

Како,

преди 2 месеца

Не размахвай етническата карта.Никой няма да ви подкрепи.За нас ,българите,Пеевски е по-гнусен и от Доган .

22

Анонимен

преди 2 месеца

Решиха да прецакат Сокола и сега почват да търсят теоретична обосновка за да се задържат над водата и да не се удавят

21

Анонимен

преди 2 месеца

Тази, като я слушах, как се криви и само се оправдава, че тя не казала това, или онова, ама работела за хората. Какво правиш в това движение, *** жено, мюсюлманите говорят по смислено и точно от тебе.

20

бг

преди 2 месеца

Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО почетния председател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!

19

дедо ви

преди 2 месеца

и тая щяла да работи за хората :) за кои хора бе стрино , за турците ли ? щото не е за българите .

18

А,бе Искра

преди 2 месеца

От февруари говорите,че ще работите за хората.Сега сме юли и нищо не сте направили за хората,освен че се изпокарахте кой да прибира порциите.

17

Анонимен

преди 2 месеца

НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ ТУРСКИТЕ ИЗБЕРАТЕЛИ ДОГАН Е САМО ЕДИН И ТУРСКИТЕ ИЗБИРАТИЛИ СА С НЕГО, ШИШИ ОТИВА В МЕСОКОМБИНАТА ЗА САЛАМ

16

6

преди 2 месеца

Абе кажете го кое е това ново начало и да мирясаме! Да не е като саратовския метод едно време-удар във въздуха?Не го крийте!

15

Фитока

преди 2 месеца

Новото начало ще е до изборите

14

Анонимен

преди 2 месеца

Кажете честно - Пеевски плаща повече от Доган,

13

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов между другото се беше подготвил предварително за решенията на правителството на Желязков за вкарването ни във войната. Предварително си беше осигурил тежка държавна охрана за да го пази от народното недоволство. Разминахме се от войната на една боя разстояние.

12

Д-р Иванов Карлуково

преди 2 месеца

"ТЪЙ КАТО САЙТЪТ Е ПРОРУСКИ..." --- --- --- Този сайт от 2010г всеки ден пуска поне 5-6 статии с ясна анти-руска и русофобска ноченост, а дори и яростна пропаганда. Над 50% от статиите срещу Русия са статии от украински националистически медии, преведени с Гугъл. Ако не виждаш това, явно се нуждаеш от спешно лечение.

11

Анонимен

преди 2 месеца

ДПС имаше ОТНАЧАЛО добра роля за запазване на етническия мир, НО АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНЕТО. Много от ДПС активистите се оядоха и това няма как да продължи без те да колят и бесят в ДПС. Отнася се и за двете крила. То е сблъсък на ИКОНОМИЧЕСКИ интереси, като едните разчитат предимно на етническия вот, работят да това!

10

Анонимен

преди 2 месеца

ТЪЙ КАТО САЙТЪТ Е ПРОРУСКИ, ЗАЩИТАТА НА ДОГАН НАПЪЛНО ДОКАЗВА НЕГОВАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ КГБ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЗА ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ И АЗ РАЗДАВАМ ПОРЦИИТЕ. А ПОРЦИИ В БГ ИМА И ОЩЕ КАК!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на господин Доган, защото се отърва за броени дни от всички *** и продажници! Ей това е новото начало за ДПС. *** отиде при Пеевски - да не споменавам имена

8

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 месеца

Борисов и Пеевски искаха да създадат правителство, което да вкара България във войната. В замяна им бяха обещали да им запазят крадените милиарди в офшорките по закона Магнитски. Ако не сте разбрали това досега, явно мястото ви е в специализирано медицинско заведение. И на двамата избобщо няма да им пука ако ви гръмнат детето в Украйна или тук започнат да падат руски ракети и бомби, те си имат имоти в чужбина. Доган просто си запази сараите, защото след 2-3 месеца там щяха да падат бомби.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Кажете истината, която е следната - Помагаме на Пеевски да открадне ДПС, както открадна парите на народа от КТБ!