80

Анонимен

преди 2 месеца

Ама те правителствата за НАРОДА минават през правителствата Анти- Герб и Анти- Боризов!

79

Анонимен

преди 2 месеца

България е ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ ОТ КИТАЙСКО-РУСКИ ТИП С КОМУНИСТИБИЗНЕСМЕНИ И ОЛИГАРСИ ОТ ДС!

78

Стилиян

преди 2 месеца

Последните години само като видим какви правителства се сформират АНТИ ГЕРБ АНТИ ПЕЕВСКИ е явно че политиката е станало средство за личностни разправии. Как едни не сформират правителство което да е ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

77

ПроСоТо

преди 2 месеца

едно ТРЯБВА да осъзнаете,но така или иначе няма да го направите:..-Докато така наречената "политика" е ЛЕГАЛЕН ИЗТОЧНИК НА НЕЛЕГИТИМНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ВЛАСТ,няма да се оправим !..НИКОГА !..Не виждате ли какво става?..-ГлутницаХИЕНИ се дърлят ,ръмжат и хапят за КОКАЛА на българина..

76

Офци събодете се!

преди 2 месеца

Никаква криза няма! Всички са единни, когато тр ябва да си гласуват заплати и държавен бензин за нищоправене! Сега ще си гласуват и по 20 брутни заплати, за тези , които не са влезли в Парламента!

75

Накратко :

преди 2 месеца

Мравояд Грантояд - на полит-бунището при вожда си Костоффф и кумира си ПаситУ! Айде у лево,грантаджи!

74

ПроСоТо

преди 2 месеца

снимката обаче е страхотна!...-."политик" СРЕД БЛАГИНКИТЕ НА политиката !..

73

До 65

преди 2 месеца

Как защо! Всеки, който брани проруските интереси на "патриотите" в този сайт е добре дошъл.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Най-интересното е, че ПП/ДБ имат не по-малък принос към тази системна криза от ГЕРБ, ДПС, БСП и останалите. Дори може би техният принос е най-съществен. Обаче тези политически слепци упорито отказат да го осъзнаят и признаят.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Хр.Иванов извади очите и изписа веждите на Борисов да има прав ителств o forever,

70

Анонимен

преди 2 месеца

Оставка трябваше да подадат и Денков, Петков и Василев. Те са по-виновни от теб. Особено поразяващата ръка - масотрошачката

69

ПроСоТо

преди 2 месеца

"Системен характер" ?...Какво ще рече това?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Докато го има моделът "Борисов и Пеевски" - псевдо демократи с регулаторите ще е все така!

67

Ицо Кризата

преди 2 месеца

"Кризата" вика че имало Криза--интересно !! Носът му расте след Конституцията която той оака

66

Кръчматъ

преди 2 месеца

Този е от "Тихата вода"... Семейството Иванови закупува Апартамент в Брюксел - 75 кв/м плюс 16 кв/м гараж в същато кооперация за 2,737 Лева!!! под 1,500 Евро!!! -)))) Произлиза отсемейство на Потомствени комунисти! Жена му и децата му живеят в Брюксел, те е юрист към Европарламента - 5-6,000 евро месечна заплата!

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя дебелак от 20г. е част от тая система. И министър беше и вицепремиер и какъв ли не. Още ли се прави на "ни лук ял..."?

64

предатели чорбаджии

преди 2 месеца

Христо Иванов днес се изтъпани като виден чорбаджия от Копривщица през 1876.Същият рони сълзи в БНТ, че султаната на Доган е в криза, а храбреците в ДПС не били смазани по неговите думи с един замах на Доган.И това е човека разиграл онзи лодкарски театър.Ние ще помогнем на Доган в смазването на въстанието, каза още видния чорбаджия Иванов.И веднага ми изскочиха онези снимки по джипове с мафията и Ицо.Вие костовистите ще помогнете на ислямската секта ДПС, то се знае,но ще сте при черните души

63

Анонимен

преди 2 месеца

Стига ни занимавахте с този десантчик,вместо да ни дава акъл,да грабва кофпомпата,да бяга към "Росенец",че сладоледа на Доган се разтопи,от пожара там.

62

А пък

преди 2 месеца

Желязков получил обаждане от Мария Габриел:"Хайде,честито.Ти си поредният изигран."

61

Анонимен

преди 2 месеца

Защо сте го тропосали този като статив номер 1 на терасата в сайта? Хората имат органична непоносимост от Пинокио. Този нали се пенсионира? Какво ни занимавате с лъжите му?