138

до 213

преди 2 месеца

Ааа и тук остават умове. Вижте Ивелин Михайлов - създателя, бог от Неофит Рилски. Успя да ограби толкова балами и да си изплати толкова дивиденти, а те му цитират поеми в негова чест. От бивш шофьор на крувички до мултимилионер.

137

дам

преди 2 месеца

Така е -богатите държави взимат умовете-- а тук остават само прекупвачи на марули

136

до 210

преди 2 месеца

Извадете си главата от там където сте я пъхнали, дори така да е, това е било преди 200 години. Даже призраците на тия хора са напуснали селото. Проблема на русофилите и пишман-патриотите е, че все гледате миналото, а така прогрес няма. Успех на детето, гордост за родителите си.

135

Наблюдател

преди 2 месеца

Радев пък е гордостта на Решетников. Със стипендия от Русия.

134

Анонимен

преди 2 месеца

За онова село Барутин ли става въпрос? Откъдето е тръгнал башибозукът към Батак преди близо век и половина?

133

Логик

преди 2 месеца

В Барутин не е присъщо на малките да се занимават с програмиране. Когато пораснат някои започват да се занимават с програмиране. В Барутин по принцип почти никой не се занимава с програмиране, но има и изключения.

132

?!?

преди 2 месеца

За Румен Радев ли става въпрос или тази снимка е само да му направим малко ПР

131

Купени дипломи

преди 2 месеца

Абе журналисте, това изречение : "Той е родом от родопското село Барутин, но от малък се занимава с програмиране." - как го съчини ?? Да разбираме ли , че другите родом от село Барутин се занимават с програмиране, но не от малки а вече като отрасли ? Или заниманията по програмиране са несвойствени за родените в Барутин , но нашето момче е изключение ? Или просто си написал нещо , като нищо ?

130

Митев

преди 2 месеца

Стипендията са не я отпуска *** от собствения си джоб?! Ако не е така чий го дири там?! Изтъпанчил се е сякаш има някаква заслуга. Най-после да има новина за БЪЛГАРИН, постигнал нещо наистина прекрасно. Стига с това кой, с коя, къде. Майката, родила и създала това дете е отзад, а наш *** - отпред. Поредното безочие.

129

Анонимен

преди 2 месеца

А защо не в Скопие или в Масква. Президентът трябваше да го насочи на правилното място.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Още един българин кой ще живея извън България... "Колко нощи аз не спах..."

127

Анонимен

преди 2 месеца

В това село, доколкото помня, са предимно мюсюлмани. Да не би даже всичките да са. Много хубаво, браво за момчето. Аз на негово място не бих отишъл да се срещам с президента.

126

Анонимен

преди 2 месеца

Отива да му свалят кожата за някой млад и обещаващ гущер, който още си няма прикритие

125

Анонимен

преди 2 месеца

Езикът на програмиране е в "МНЕМОНИК КОД - език за правене на интерфейси за връзка на хардуера с визшите езици" - там се намира тайната на природата с човешкия ум и това е езика на РАЗУМА. Същото е когато се роди малко Бебе и падне на земята и отправи поглед към двете Цицуранки и започне да плаче: В неговият Ум - Мозък се появя в МНЕМОНИК КОД - Мамо дай ми Мляко от Галактика Млечен път и Майката на чист Български Език казва: Ето ти Мляко - Интерфейс за Живот на връзката с Галактика Млечен Път!

124

Анонимен

преди 2 месеца

Радостин..., ама, че име за мъж?! Да не се е казвал Расим??? У Калифорнията нема да могат да му произнесат името, бе. -)))) Гарантирам!!! Шъ го прекръстят на Рон, Рей или Рой..., Рад нема да е добре, щото шъ звучи като Рат (п::::::лъх).

123

аман

преди 2 месеца

от програмисти и гении, бе???Кой ще копае картофите на село, питам аз???Не съм му фен на Бойко......................но за това е 100 % прав................някой трябва да копае и картофите на село!!!

122

кодер

преди 2 месеца

МикроМъмпс. Мн готина програмна среда. Все още се използва из щатите.

121

началото на 20 век

преди 2 месеца

когато са открити квантовата механика и теорията на относителността..................никой не беше чувал за програмиране на C# или Python....................но тогава учените бяха гении и новатори, не като днешните програмисти...............едни ограничени очилати момченца........................ужассссссссссссссссссссссссссс!!!

120

до 170

преди 2 месеца

Не искам да се бия с никого..................но програмистите или поне 90 % от тях са толкова учени, колкото и баба ти е нобелистка.................те са само едни писачи на код................това е много далече от голямата наука!!

119

за индийците

преди 2 месеца

Индийците са много умни...................да знаете.................в сложните науки като физиката .................само два примера ще дам за големи индийски учени.................Бозе(на негово име са кръстени бозоните) и Раман(има такъв метод в спектроскопията).............Раман - спектроскопия!!!