42

Анонимен

преди 2 месеца

Ако съм разбрал правилно, за да си истински европейски лидер, трябва да си послушко и да поставиш интересите на страната си на втори план.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Ами намират некой 90+ и са готови, има доста световно известни хора на такава възраст.:))

40

Анонимен

преди 2 месеца

Това Струнджата да не пише от здравно заведение.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен (37) Мдаа, 60+ не стават. на 20-40 освен една надървена *** НИЩО друго.В главите ви само таратор и сръбска музика.На две магаррета сеното не можете да разделите.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ама разбира се бе другарю Минчев, в Русия и Северна Корея са лидерите на нашето време:):) Къде ви намират такива избий кол да коментирате с празните си тикви

37

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам за силни лидери в Европа но в България всичко 60+ не става за нищо.

36

Анонимен

преди 2 месеца

НИТО ЕДИН ОТ ДНЕШНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ ПО НИЩО НЕ ПРИЛИЧА НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДРЪЖАВНИК БОЙКО БОРИСОВ И ТОВА Е ПРИЧИНА ЗА ПРИТЕСНЕНИЯ, ПРИЧИНА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ИЗВОДА ЧЕ ДНЕС В ЕВРОПА НЯМА СИЛНИ ЛИДЕРИ..

35

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

Натъжи се другаря Минчев... няма силни лидери в Европа, нямо го силния лидер Берлускони да върти оргии, няма го камарад Шрьодер, няма го дори Саркози....

34

СТРАНДЖАТА

преди 2 месеца

ТОВАРИШ МИНЧЕВ ОТНОВО СЕ РАЗКЛОПА КАТО БОЛШЕВИШКА КВАЧКА.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Ами в Бг лидери много и знайни и незнайни. Едно време Бг си е търсило цар в западна Европа, що сега да не върне Бг жестът и да даде малко лидери на Запада, нали и Бг е в ЕС, няма лошо обмен на ценни кадри и то лидери да изнесе Бг.:))

32

Аз

преди 2 месеца

То0зи9 мШЩ+ербек още ли е жив ? ... И при това доцент, то в България от доценти и професори нищо повече няма и мдо един са некадърни. Но имаме и сапунен академик - Плъха, мкойто е върха на сладоледа .

31

пияница мистик

преди 2 месеца

Аз телевизия почти не гледам от 3-4 години. Отворил съм си в браузера 2 таба с програмата на Нешънъл Джиографик и Дискавъри и ако ми хареса нещо пускам ТВ-то, гледам предаването и го изключвам. Сега гледам малко повече заради мачовете, че ми е голямо ТВ_то и е кеф да гледаш мач на него и хубав звук вади. Но се чудя - КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ В ДНЕШНО ВРЕМЕ СЛУША РАДИО и то националното???

30

анонимен

преди 2 месеца

Има криза на лидери и в България, което за нас е по-важно! Омръзнаха ни всички: президентът Радев, натворил днешната бъркотия, Борисов с неговите номера, шарлатаните от ПП и ДБ Киртака, Кокорчо, Лена и молеца Денков, докарали ни до сериозен финансов колапс, Копейкин с неговите глупости, изненадващото Величие на неизвестни хорица, домогнали се до НС някак и сега войната на Доган с неговите дерибеи и обръчи /размахващи отново етническата карта/, с Пеевски и българите в ДПС! ВКУПОМ ВСИЧКИ ДА ХОДЯТ!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Минчев,който не го помни- първа партенка на Костов! Там си е останал! С това туловище за друго не го бива...

28

Кукунела Снайпера

преди 2 месеца

Вижте тази честна,неподкупна и евроатлантична политкоректна физиоМозия... Напълно си е заслужавил грантовете от $0р0$ :) :) :)

27

Анонимен

преди 2 месеца

Булгаристааан и процесите на световна еншитификация.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя е бил в бкп до 89-та после отива да учи в сащ. Такива като тоя най-мразя. Като се появи новия силен изведнъж се сещат колко е прав, колко са важни ценностите му, как всичките му врагове са и наши врагове. Нищо че довчера са говорили обратното. Противен наемник.

25

Fena

преди 2 месеца

Не знам кой "професор" е направил този неук "политолог" доцент, но точно това каза Орбан в интервюто си за ВВС. Липсват ни лидери, които да имат директен контакт, мнение, визия и решителност. Сравни Шолц и Меркел, като съжали, че последната е в пенсия. И каза, че сегашните ЕУ лидери, са лидери на чиновниците, не на реалните действия. Да крадеш тези на Орбан и после да го наричаш руски кон е глупаво, много глупаво.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да е Българска медия ако не публикувате повърхностен про-западен анализ опростен до детско ниво от някакъв анонимник без един ден честна работа в живота. В случая доцент Минджев.

23

Почти всички

преди 2 месеца

Почти всички политолози, социолози, антрополози, експерти и анализатори са скрити лобисти. Те получават пари за лобирането си от вие знаете кого.