13

Анонимен

преди 2 месеца

Глупости на търкалета. Пожелавала е същото на много други спортистки през годините. А летвата вижте колко е странно ниска, почти колкото е ръста на Магучих. Има видеа, където хората видяха измамата.

12

Трябва да има

преди 2 месеца

Висотомер с монитор и целия стадион да вижда сантиметрите на които е вдигната летвата същото важи и за овчарския скок

11

Слава на Украйна

преди 2 месеца

Кличко преби Кубрат Пулев, Усик би брат му Тервел, Магучих подобри рекорда на Стефка Костадинова, украинският национален отбор отново се класира на европейското, докато ганьовеца за пореден път люпи семки пред телевизора и слуша коментарите на мексикото и останалите некадърници от БНТ и Нова. Виждате ли разликата, путинофили? Къде сте вие, къде е велика Украйна? Без Варшавския договор/СИВ или НАТО/ЕС сте взели-дали, а искате да сте "независими" и "велики". Смях!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Украинците са велик народ с характер. Вярват, борят се, побеждават. Обаче имат кауза. А ганьовеца путинофил каква кауза има??? Да е изтривалка на сърбите и руснаците.

9

Василев

преди 2 месеца

Така както и нашата Пламена Миткова скочи в скока на дължина нужните 6,97 см у нас и се класира за олимпиадата в Париж!Така стават нещата в спорта, на европейското скочи пак личен рекорд и не и стигнаха около 10 см!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тази украинка в бикините си има *** хъс хсхахаааа

7

Зозо

преди 2 месеца

Аре копейкииииии peввв.... Кажете как Путин късия ще скочи 2,50м :)))))))))))))))))))))))

6

Украинска свЕ ня

преди 2 месеца

Всичко работи за Украйна срещу Русия. Даже и в спорта. Не може тази укра през живота си да е скачала с една педя по малко в см. надолу,през сезона да няма една височина от 2,3 и накрая 2.10! Дали е ,,адамова ябълка", летва сложена на 2.3 ,но показваща 2.10 или ,,залепена" летва има нещо нередно! Жалко за България! С едно нещо се гордеехме и то ни беше откраднато ПАК от украинците! Затова пожелавам на руснаците война до победен край така,както те го могат!!!!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Това СВО срещу терористични елементи в газа война ли е

4

Тотална Пр0стотия

преди 2 месеца

ама тя си оди по ората - кво да правиш, ако я нямаше - бокУ и кИкИ - никога нямаше да са ни били премиери!

3

тая па

преди 2 месеца

стефка интимната играчка на славков се опитва да напомни за себе си :)

2

Анонимен

преди 2 месеца

Украинката е мъж, летвата не беше на повече от 1.85 при скока

1

Да

преди 2 месеца

Глупости