29

187

преди 2 месеца

До АнонименПеруката го избраха за най-добрият вратар на световното в САЩ 94 чуждестранни специалисти по футбол.

28

До 8

преди 2 месеца

В друга медия пише, че Вълов е бил приет в болницата във Враца за смяна на става, но е развил инфекция на белите дробове.

27

Анонимен

преди 2 месеца

А наркомана зелевски, кога?

26

Анонимен

преди 2 месеца

А 72-годишният масов убиец Путин все още е жив.

25

Пако

преди 2 месеца

Вечен мир на душата му, много добър вратар! Затова навремето левскарчетата го недолюбвахме и го наричахме Вълов Рибата... А особено се смяхме на един негов плонж, при който нацели гредата и за малко не си счупи главата. Ама, малки заслепени и3poдчета бяхме...По отношение на спора от по-долу, кой бил с връзки, кой не, мога като бивш левскар да дам конкретен пример - Сираков, макар и безспорен талант, нямаше да е този несменяем титуляр, ако баща му не бе от висшия ешелон в ДС. Да уточня само!!!

24

До 21

преди 2 месеца

Абе к.у.хендър в този мач пазеше Здравков! Не трябва хора родени след 1990година да коментират стари мачове. А Делчев беше и кадърен дузпаджия, но нямаше баща в БФФ.

23

Айляк

преди 2 месеца

До 20:Смеш.ник си ти, пореден анонимник. Георги Велинов беше класа над Перуканя, а Илийчо беше с два пъти по-бързи рефлекси от гро.бо.копача на българския футбол. Перуканя беше приличен вратар, но беше с връзки нац.вратар, заради бай Вуцан, и заради това, че беше потомствен вратар на фк. УеWCки. Трай там, като не ги разбираш нещата...Стоичков неслучайно каза 10-на години, че Перуканя е анонимник и мр.ъ.ш.ля.к...

22

Анонимен

преди 2 месеца

Сополанковците тук на по 25- 30 години даже не са гледали Михайлов и Вълев на живо но иначе ги коментират. Жалка история. Алкохолика Михайлов беше едно ниво над Вълев.

21

Анонимен

преди 2 месеца

до 21 Айде бе? А койу пазеше на вратата когато Стоичков вкара 4 гола на Левски? Михайлов или Делчев. Второ: Ако е пазил Делчев повече време за Левски от Михайлов, а Михайлов пази за националния отбор, кое е по-голямо признание за добър вратар? Да пази за националния отбор или по-малко да пази за клубен отбор, смеееешник?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Вълов беше добър вратар, но Михайлов беше с класа над него. И тоя дето си мисли че Вълев е по-добър от Михайлов оня Айляка с 9- ти пост....Пинкооо чорбарски, през бай Тошово време никой не го налагаха и с връзки, както сега, а трябваше да покажеш качества на терена. Сираков левсакрина наложиха ли го с връзки навремето в националния? Стоичков цесекарина наложиха ли го навремето с връзки в националня? Смееешник, при бай Тошо покажеш ли качества и те взимаха дали в клубен отбор или националния.

19

До 18 и 20

преди 2 месеца

Що не отидете вие да спасите дуспите ,бе анонимници.Тогава още не сте били планувани

18

Анонимен

преди 2 месеца

до 18 Ми как да го знаеш като е бил непостоянен тоя? Направил две три спасявания през кариерата си от дузпи срещу чужди отбори и вече легенда да го имаме? Смешна история.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Не го знам, ама Бог да прости!

16

Анонимен

преди 2 месеца

Лека му пръст. Работа на гулю-гулю е да провери дали човекът е бил инжектиран с ковид отровите. Време е да почне да се говори за тия внезапни умирания, много станаха последните 2 години, особено на запад. Оня ден млада жена колабира на трибуната на централния корт на Уимбълдън, а тук е хладно, вали всеки ден.

15

Анонимен

преди 2 месеца

до 9 Айляк, не можеш да не признаеш, че Перуката беше по-добър от него. Вълов едва ли би се справил като Перуката на световното в САЩ 94. Нещо повече- Перуката го избраха за най-добрият вратар на световното в САЩ 94 чуждестранни специалисти по футбол. Така че не плямпай че са нарочили Перуката за национален вратар. Беше най- добрия. Вълов ще спаси двете дузпи срещу Мексико или ще отклони с върха на пръстите си удара на Хеслер в мача България - Германия където се разтегна максимално с плонж?

14

Велик е Джокович

преди 2 месеца

Ковит ваксина?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се запита роднините му, дали по време на великата Ковидова пандемия, Шестопръстната ръка му е удряла инжекции и му вкарвала "Графен Оксижен" за правене на тромби и внезапни Мозъчни и Сърдечни удари? Нашите червени клетки се залепват за нано частичните на графен оксижена, правят огромни кълбета и запушвайки вени и артерии стават внезапни Мозъчни и Сърдечни удари! Бог да го прости.

12

хехе

преди 2 месеца

До АйлякБорислва Михайлов също беше добър вратар . не съм напълно съгласен с теб . и той хващаше дузпи ...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Стоичков си е б...к , заслужил си е шамарите.Лека му пръст на Вълов.Голям вратар.

10

бг смешки 2

преди 2 месеца

До АйлякаЙЛЯК навремето имаше и държава .... сега вече няма нищо ! ни футбол , ни спорт , ни спортисти ни държава !