80

Е, не!

преди 2 месеца

Какво означава "каквото и да означава представляващ"? Тази вуйна не знае какво е представляващ, а закони кове...

79

Анонимен

преди 2 месеца

"Желанието на моите досегашни заместници за бързи постове, за реваншизъм, за някаква необяснима агресия към мен, ще въвлече партията в проблем", обясни Нинова.===За някаква необяснима агресия? Необяснима? Нинова, ти съсипа партията, агресията е съвсем обяснима. Партията щяла да бъде въвлечена в проблем? Какъв по-голям проблем от теб? Ти ги докара почти извън парламента. Време е да се засрамиш малко и да млъкнеш.

78

дедо ви

преди 2 месеца

тая се надяваше че като подаде оставка целото бсп ше почне да и се моли да не го прави :) да ама не , огромна част се радваха на това . и сега като видя истината почна с неините си номера - не бе , още аз съм шефа и ше ви съдя ако не го признаете . жалка женица !

77

от село

преди 2 месеца

Дала си оставка Нинова ,но мислиш като кокошката където я гони петела.......

76

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо чудно, че псевдопредседателството й завърши с псевдооставка. След като успя да изгони неудобните социалисти, не знам какво се учудва, че там останаха само нагожденци

75

ЦК на КПСС

преди 2 месеца

Другари и другарки , От името на партията и от името на целият отруден народ , ви съобщаваме , че другарката Корнелия Петрова Нинова , е изключена от консомола и партията както като ръководител , така и като редови член . Даваме път на младите ! Нека младежта да заздрави позициите и пролетариата да бъде спокоек , че вече няма кой да краде от касата на партията и да учи децата си в САЩ с нашите, с вашите пари другари и другарки

74

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от такива тарикати, които подават оставка, но остават на власт! Каката затри БСП, но още се натиска! Явно иска тя да реди листите за следващите избори и пак да е в на топло в парламента, както и приятелчетата й! Много подло! Избирателите ще ги накажат. Може и да не минат 4%.

73

ПЕНКО

преди 2 месеца

" ОСТОВКА " НИНОВА -- ИИ ЕЕЕ---УУУУ АААА УУУ ИИ ЕЕЕ ..... !?!?!?!?!?!?

72

абе

преди 2 месеца

много дълга статия за мрънкащата нинова

71

Троглодит

преди 2 месеца

До Анонимен 57 - дано ти преседнат путиновите пари!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Слава, слава, слава. Ура, другари

69

Полк. Марков

преди 2 месеца

За мен г-жа Минова е председател на бсп

68

Анонимен

преди 2 месеца

ако Путин прати денги, Нинова ще поеме отново БСП

67

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко изчегърта чегъртачите!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Изказването е много точно: Всеки документ в момента, подписан от друг който иска да ме бара по гюзлето за без пари е незаконен. Това заяви пред Българската Народна Банка председетелката в оставка Корнелия Нинова. Трябва да Ви припомня, че по времето на Бай Тошо бяхме безплатни, но сега сме платни!

65

е кви дела ма ?

преди 2 месеца

ДУМАта на нИНОВА нищо не струва ! НИЩО ! БСП сега видя какво са имали в задния двор ! *** НЕКА ! Нека бабите дето реваха против Денков, който само и единствено им увеличи пенсиите , а Бойко 4 мандата едва 2 пъти , нека да видят кой имаше истинска политика за хората , за социала, за развитие ! Не надбавки за коледа 50 лева - всеки месец 50 лева им даде минимално ! И пак бяха недоволни и пак ревяха . Ами ревете баби комунистки ! Виждате Нинова в какво превръща БСП ! Нали оставка даде бе ? Нали ?

64

Мария

преди 2 месеца

Е и?!?!?!?!?! Боже мили!

63

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не съм *** и помня че точно Нинова влезе в правителството на умния Кирил Петков. А сега тя обвинява другите, че искали правителство

62

Поли

преди 2 месеца

Аз,аз,аз.. . Бре,бре,бре г-жо Лъжа! Жалка работа!

61

Анонимен

преди 2 месеца

По-добре Нинова начело на БСП, отколкото някой троянски кон на Пеевски, който ще вкара партията в някаква сглобка и съвсем ще я заличи и ще останем без лява партия.