137

Анонимен

преди 2 месеца

А колко често някоя идея като девица чака свой жених! Глупците все безумство виждат в нея, "Почакай"! - казва и мъдрецът тих. Но среща я един от тези луди, които вярват в бъдния възход, и млад живот в утробата и буди за нас, за целия човешки род.

136

Анонимен

преди 2 месеца

През 1997 година след обстойни проучавния на библейските земи израелските археолози с неохота признаха, че на територията на Израел не са намерени никакви доказателства, свързани с Библията. Селищата описани в Стария завет, епиграфски, археологически и етнографски материали от онова време просто не съществуват. Щом като в Израел не са се случили Библейските събития, то тогава къде?

135

Анонимен

преди 2 месеца

На всички стари карти от 19 век планината на запад от РОдопите се е наричала Орбел. Днес можем да го срещнем единственно като име на паста за зъби. Истинското име на божествената планина Олимп - Орбел. Орбелус (лат.) или Орбел, означава Хор - Бел, двете имена, под който е бил познат и сподвижника на Йоан Кръстител от Евангелията - Иисус.

134

Анонимен

преди 2 месеца

България води макетата 1:0 по членство в ЕС. Тоя да ходи да се гръмне някъде.

133

Анонимен

преди 2 месеца

Една личност я скриват от нас, като Йоан Кръстител и като Иван Рилски, но тя пак намърдва в "Енциклопедия на България", но вече под трето име - Йоан Екзарх. Аз не смятам, че съм луд като пиша това, така че и вие дори не си го и помисляйте. Никой не допуска огромната манипулация и фалшификация, която се провежда векове наред, за да ви държат заключени в тази матрица. Иван Рилски е Йоан Кръстител, Йоан Купала, старозаветният Илия, Йоан Екзарх и Йоан Кресцентий от католическия Рим.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Сега си представете, че живият фараон е трябвало да отиде от София в Пловдив и там да бъде посветен в място, подобно на Хеопсовата пирамида.

131

Анонимен

преди 2 месеца

"Аз Истина Викам И Правя (и говоря) Добро (Благо). Ако Живеете Знаещи На Земята, Който И Каквито Хора Да Сте, Мислете За Нашият И За Другия Покой. Казвайте Словото Твърдо. Запомни Нахалнико (Невернико) Христос, Отца и Червеите, Са, И Ще Бъдат. От Ера В Ера, И В Ерите. Чудо За Теб , И За Мен. И За Всички. За Цезара, И За Кучето. И Така. От Начало До Края."

130

Анонимен

преди 2 месеца

Има едно тракийско племе бриги. От него трябва да произлизат българите. Точно тях завел на исток Александър Велики.....

129

Анонимен

преди 2 месеца

Българите са си Българи. Александър Велики е използвал конницата им в походите си на исток. За награда за войнските им заслуги им отрежда територия където част от българите се заселват. Тази територия приема името им и от тогава се нарича Бактрия. След векове те се завръщат при корените си на Балканите, където сънародниците им са под римско робство. Езикът на дрвените македонци и на древните българи е бил един и същ и е близък до днешния български. Славянските езици произтичат от този български.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Александър Велики, никога не е бил Грък!

127

МКД

преди 2 месеца

До DddКако тргнале работите со турското и ромското население при вас, поизгледно е дека ние македонците ке граничиме со западна Турциа.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен За ккво му е след като АЛександър Велики не е бил македонец, а грък?

125

Анонимен

преди 2 месеца

Мицковански, ти имаш ли си на представа къде е гроба на Александър Велики?

124

Герум

преди 2 месеца

Тоя Мицкоски докато будалка северномакедонците с омраза към България, в същото време сключва милионни договори за строежи и ремонти на ремонтите в Северна Македония. Гледа да забогатее колкото може по бързо, той самия си каза ,че имал много работа и трябвало да сключва много договори за строеж. Въпроса е след две три години къде ще крие от прокуратурата,пак в Унгария ли ,като Груевски ?

123

Мицко Тито(в)ски

преди 2 месеца

Мицко има право за едно:да,Р България и местни родоотстъпници (ОМО) са се съдили.Но ЕСПЧ няма нищо общо с ЕС.И делата са 6,а не 14.А много преди това БЮРМ беше осъждана няколко пъти от сдружение ,,Радко".И в този случай Мицко е прав, защото такава държава няма.Той казва,че и Северна Македония нямало.Всъщност какъв е той и на коя държава е премиер?И как да си търсят правата българите в Повардарието,като няма ответник?Истината е,че Мицко и сие въобще не искат ЕС.Те си живеят в Сърбославия forever.

122

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то същото прекръстване беше в България - Сердига - Сърцето на Света, Средец Центъра на Света бе променено на София - майката на трите дъщери Вяра, Надежда и Любов убити в Рим, понеже не искали да се откажат от вярата в Исуса Христа!

121

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам на Мицкоцки да прекръсти имато от Северна Македония на Южна Сърбия!

120

Анонимен

преди 2 месеца

Сръбско ме-ке-ре!

119

до Сата НАТО

преди 2 месеца

Срамно е да заблуждаваш населението си, че Александър Македонски твой владетел. Срамно е столицата ти да прилича на Дисниленд, където са наблъскани исторически фигури откраднати от съседните държави. Срамно е да крадеш чужда история и да наричаш себе си държава. Срамно е да си макепитек.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам на Българите живеещи в област Северна Македония да я прекръстят на Северная Мицкоцкая!