75

Анонимен

преди 2 месеца

Мачкай Вова наглите украинци

74

Анонимен

преди 2 месеца

Русия има голям проблем, много бързо умират войниците и

73

FMC

преди 2 месеца

Фют, най-голяма вероятност има твоите дяволчета в Европа да бъдат избити преди блатниците. Просто е. Ядрената гъба не прощава и става лесно, за минути.

72

Фют

преди 2 месеца

Путин вдига данъците за да спотсорира войната в Украйна.Обоче, каквото и да направи в края всички руски войници ще бъдат избити.Последните два месеца 70 000 руски окупатори са ликвидирани.

71

до 72

преди 2 месеца

Вие там в Москва първо си асфалтирайте пътищата и пуснете евтин газ в провинциите си, после може и нас да ни умивате.

70

Поздрави от Москва

преди 2 месеца

Тук е новият Запад улици като магистри, висок стандарт, а вие, щом ми влече, си карайте ладите. И защо не споменахте че и Турция влиза в БРИКС? Срам ли ви е или ви е яд? Или сте от 85тия пол? Жива и здрава Урсула Гертруд, че ви уби индустрията и сдкото стопанство с Зелени сделки та за всичко ще внасяте от Азия на цени каквито ви кажем.

69

FMC

преди 2 месеца

67, ако под "фашизъм" имаш предвид система, която наказва евреите, то трябва да те разочаровам. Най-страшният фашист е евреина Троцки от Украйна, избивал всеки десети десертирал или провинил се войник. В цяла Европа обаче, евреите са били гонени много преди 1917 година. Хитлер просто онагледява европейската идеология за лошия евреин. И тересното е, че СССР е създаден главно от евреи, а в Израел кибуците са най-близо до комунизма. Та кой е фашист и от кога, може да поспорим много.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Не ме интересува чуждата война, но за България е важно тя да свърши. Щом Запада няма интерес да я прекрати, дано това направи Русия.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Това на снимката може да са жилищни сгради и леки автомобили, но на мен ми прилича на друго.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик 60. Не знам кои *** имаш предвид. Ако беше написал урки, всичко щеше да е точно.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Руския фашизъм е сто годишен. Ог 1917година.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Има една стара полска песен,която е от 1920г. Всеки поляк я знае. Където много хубаво описва какви ги е вършила Червената армия в Полша. Нищо не се е променило за 100години. "Бей,комуниста" се казва

63

Анонимен

преди 2 месеца

А ако имаме късмет,може да ни обстрелят. Само руските ракети са правилните. Човек му олеква на душата като чуе това характерно свистене и този пречистващ грохот на натовски къщи.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Така пищят от ципсото, но денят, в който ще обясняват за татуираните си свастики идва. За някои даже вече е дошъл. Имаше един младок татуиран, дето в тубата се пъчеше, хвалеше се със свастиките и сатанински също татуировки имаше... И разправяше как щял да заколи майката на Кадиров, и как щял да изнасили дъщерите му. "Евакуираха" го от Азовстал директно в Грозни, и повече нищо не се чу за него. Това чака всички фашисти терористи.

61

Върла ватенка

преди 2 месеца

Само във Вова ни е надеждата. Не мога да заспя ако не видя любимата ми снимка: Вова върху мечка разтрелва гадни натовци. Конфискация на имуществото в полза на нашите освободители. И във всеки град паметник на Вова

60

Върла ватенка

преди 2 месеца

Задължителен руски език в училищата! В петък вечер любимите руски филми за войната. И връщане на манифестациите с плакати на любимия вожд. Разхайтихме младото поколение

59

бай Пешо

преди 2 месеца

Путиновите фашаги не знаят насищане - оказаха се най-жестоките и отвратителни зверо подобни на Земята .Отврат са отвред ! Анатема ! Анатема ! Анатема !

58

пияница мистик

преди 2 месеца

Ами те така си воюват opkитe. С детски болници и жилищни сгради и другата инфраструктура на Украйна - пътища, електроцентрали, язовири...На бойното поле никакви ги няма и не обичат много, много да воюват там :)))

57

Анонимен

преди 2 месеца

Фашизъм=Комунизъм=Рашизъм

56

Върла ватенка

преди 2 месеца

Настоявам,след като освободят Украйна,незабавно нашите славни братя да дойдат и да ни спасят от лошия европейски съюз. Искам пак да карам лада и да чета Работническо дело. Искам си вкусния домат от едно време,с холандски произход и задължително киселото мляко в стъклени бурканчета.