64

Обективен

преди 2 месеца

Toя Анастасов е такова подмoлHo същество и мижиtурkа, че не заслужава изобщо да стъпва в парламента.Когато се гласуваше правителството на ГЕРБ повтаряше като робот,че трябва да има правителство ,за да помагаме на Украйна. 12 пъти го повтори. А се избираше правителство,което трябваше да работи за България.

63

Играчите

преди 2 месеца

Никой не отговаря на въпроса защо Доган поиска ДПС да гласува против Герб, с Пеевски искаше ДПС да подкрепи Борисов. Борисов знаеше предварително и затова каза, че не иска да управлява само с ДПС.

62

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Да "работя за хората" разбирай - Да правя лява ръка - десен джоб.

61

46

преди 2 месеца

До 56 СПРИ ДА НИ ПРАЩАШ ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР! Няма никакви връзки ДПС и Доган-Русия. Докато обратното ДПС-Турция са ежедневни контактите. Лютви Местан се скри в ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО НАЛИ? Не в руското! То твоята наглост да пишеш небивалици става като в онзи виц "Той я люби, а пък тя не знае". Къде ги видя тези връзки на българските турци с Русия? На изборите ни откъде идват? От Турция? Или от Русия?

60

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Както Сам Каза - Взехме Те От Реката за Риба - Депутат Те Направихме - Ако Не Бяхме Ние - Щеше Да Видиш Парламента Само На Снимка - Ти Се Затрудняваше Даже в Университета - Не Си Някой Генийй- ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА - Неблагодарник.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

59

Уикипедия

преди 2 месеца

До До бг 54 Турците (на турски: Türkler) са народност от тюркската група, говореща турски език. Те са основната част от населението на Турция и Северен Кипър. ...Наименованието тюрк е използвано за първи път официално като политическо име през 6 век....След битката при Манцикерт през 12 и 13 век в Анатолия се заселват приблизително около 1 милион огузи...Като част от тюркските народи, които говорят езици, принадлежащи към тюркското езиково семейство се смята, че турците имат и някои общи културни и исторически черти с останалите тюрки.

58

бг

преди 2 месеца

До 51 Столицата на Византия отначало се нарича ВИЗАНТИОН, така че "грешката" е вярна. Оттам и названието Византия. Учете по-добре историята, не оттук-оттам, само това което ви харесва.

57

Анонимен

преди 2 месеца

ЕДИНСТВЕНО ДЕЛЯН И ХОРАТА МУ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ДА ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНИ КОЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ!!! АЗ ОДОБРЯВАМ ТОВА!

56

До 46

преди 2 месеца

Е ти защо смяташ, че за да си руски агент то трябва да си ходил в руското посолство?!? Ами нали така ще се разкриеш?!

55

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Псуува Всички - Предател....Кой Си Ти, Ще Гласуваме - Колко Гласа Ще Вземеш - 1 - Твоя Собствен???....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

54

До бг

преди 2 месеца

Историята не е за зубрачи!

53

До 46

преди 2 месеца

Прав си. ДОГАН Е ДВОЕН АГЕНТ - НА МИТ И НА КГБ.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли съмнение, че Доган го задействаха от Москва?

51

До бг

преди 2 месеца

Страничен човек съм. Той просто иска да каже, че наименованието Византия е въведено доста по- късно, а не че не е съществувала. :)

50

бг

преди 2 месеца

До До бг "За редакции чувал ли си?" Няма никакви редакции тук. Това са автентични запазени през вековете текстове, както на български, така и на руски, така и текстове, които се пазят във Ватикана. Говорим за автентични текстове, не за твоите измишльотини. Историята не е за всеки, не се занимавай с нея!

49

Анонимен

преди 2 месеца

ДПС, КАТО УЖ НЕ СТЕ ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ - КЪДЕ СА ВИ БЪЛГАРИТЕ И АРМЕНЦИТЕ, А? ДОГАН Е АЛЧЕН ЧОВЕК, ИЗДРЪЖКАТА МУ Е СКЪПА И ПРЕСКЪПА. ПРЕДСТАВЯ СЕ ЗА ЕДИН, НО Е СЪВСЕМ ДРУГ. ТАРИКАТ! НА ВАШ ГРЪБ!

48

бг

преди 2 месеца

До До бг 45 Ти явно не си в ред с акълла. Като не съществува Византия, значи не е съществувала до 1453 година, така ли? Значи Римската империя също не е съществувала, щото днес я няма. Древен Египет на фараоните също не е съществувал, щото днес няма фараони в Египет. Абе днес не беше ли малко силно слънцето? Май те удари в главата, а? Е случва се.

47

Батачанин

преди 2 месеца

Нашия колективен орган за заедност взе решение да застанем зад господин, доктор Доган!

46

наглост!

преди 2 месеца

До Анонимен 43 Доган никога не е бил в Москва, не се е срещал с руския президент или премиер. Не знам дали някога изобщо е бил в руско посолство заедно с други партийни лидери. Но лидери на ДПС неведнъж са били в Турция, били са много пъти в Анкара и много пъти са се срещали с Ердоган. Доган предаде списъка с нашите шпиони не на руснаците, а на турците. Кого се опитваш да ментиш? Прикриваш връзката ДПС-Анкара ли? Че тя е публичнаа тайна!

45

До бг

преди 2 месеца

Пише и за Византия, която не съществува! За редакции чувал ли си?