89

Анонимен

преди 2 месеца

Много се показва какво бил написал Доган и колко много клетви за вярност са декларирани, размахват се вече и карти за разпределение на "ЗА" и "ПРОТИВ" за едно и друго. Тази врява се усилва с всеки изминат ден. Политолози и говорители каканижат без край. Никой обаче не пита къде е Доган! А него го няма, не се показва да каже! Защо така ?

88

Рендето

преди 2 месеца

""""""Може да се предполага, че Пеевски ще направи собствен политически проект."""""""" ------------------- Кой ли шъ гласува за Шишо Поркъ???

87

Гландрагор

преди 2 месеца

До бгМного внимавай с приказките!Първо,тук не ти е Турция!Второ,думата "неверник" е забранена като дискриминационна със султански указ,още по времето на Османската империя.И трето - никой не може да казва на никого кого да следва.Всеки има разум и съвест,и сам решава.

86

бг

преди 2 месеца

Вие, турците трябва да слушате и следвате ЕДИНСТВЕНО вашия почетен председател доктор Ахмед Доган. Ако не искате да станете неверници под ръководството на Пеевски. И ако искате да запазите турските си имена и турските си корени. Ако оставите българи за шефове на ДПС, много бързо ще ви покръстим, ще станете християни като нас. Дори и турските си имена и фамилии ще смените с български. Това ли искате? Ако не, трябва да следвате за всичко единствено Ахмед Доган и никой друг!

85

до 33

преди 2 месеца

Завиждаш ли ве мултикулти западняк? :) Ние може да сме нуждник, ама вие на запад сте касапница.

84

Анонимен

преди 2 месеца

ЛОШИЯТ ПЕЕВСКИ И НЕГОВИТЕ ДЕПУТАТИ ЕДИНСТВЕНО ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ТОВА, ДЕПУТАТИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И ДА ПОЛЗВАТ СЛУЖЕБНИ КОЛИ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ!!!

83

Анонимен

преди 2 месеца

Кога пък Панчугов се сети, че Пеевски е идеал за България да ви е..... всичките

82

Василев

преди 2 месеца

Не ме интересува Доган, Пеевски и Борисов, правете правителство и подписвайте , за да потекат европари от плана за възстановяване, а меджу другото да не забравите , че трябва и сте длъжни да затворите маришките тецове!Сбогом базови мощности, сбогом евтина енергия,сбогом евтини енергийни суровини!Сбогом на енергийно независима държава, да живее глупостта и слабоумие!Да живее новият стар ЕС!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

81

Абе

преди 2 месеца

къде изчезна татко Петко?

80

Анонимен

преди 2 месеца

Само че има една съществена подробност,а тя е,че нито шишо,нито ментата са БЪЛГАРИ! И двете мекерета са най-долнопробни,гнусни,отвратителни еничери,предатели на РОД и РОДИНА!!! Години наред тези *** бяха паравана на ДПС,зад който турците се опитваха да замаскират етническия характер на "партията"си,която си е чисто мафиотска структура! Престъпно виновни за съществуването на ДПС са всички пишман политици,които 35 год.се подвизават на политичеаската сцена,заедно с КС,който я узакони!!!

79

Коджакафалията

преди 2 месеца

Доган ги умее врътките . ДПС създадоха АТАКА за да строят електората, сега създават БГ ДПС , да са с ИТН, Възраждане, ППДБ и БСП в коалицията дето се очертава.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Филмът "Надрискването на кукловодите" се оказа документален.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам дали Доган е извадил етническата карта,но на българи на служба на султана им викат еничари,презряни от едните и другите!

76

Анонимен

преди 2 месеца

Използват българчетата като Цонев и Пеевски за слуги и да им въртят бизнесите и далаверите. Ама да им стават началници не може.

75

Анонимен

преди 2 месеца

СИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ ДУПКИТЕ

74

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя па неразбрал!Кога Дилянчо и Цонев се сетиха че са в етническа партия?

73

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам кой разумен човек би гласувал за Шиши!Сега че той ще купува яко е сигурно,но друго е да ти гласуват под строй за Дпс,друго е за собствена партия с водач Шиши!

72

Анонимен

преди 2 месеца

Извод на едното ДПС: "Много *** влезе в правоверната партия."

71

Анонимен

преди 2 месеца

Предавам се ша гласувам за Шиши!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Този пак е успял с много думи да не каже нищо. Уникален талант!