78

Анонимен

преди 2 месеца

Може да ви остави бакшиш и 10лв , но когато му забрулите в сметката тази глупост, вие сте си подписали смъртната присъда, да не получите нищо!

77

Анонимен

преди 2 месеца

На ресторант само с кредит . Във всеки ресторант да има банкови клонове където да може да заложеш имот :)

76

Анонимен

преди 2 месеца

Щом като си е платил човек, колкото трябва, ще ви остави бакшиш, ако е счел, че вие сте се погрижили за него, както е искал и, ако има възможност разбира се.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ще преместите храната на друго място, където няма да духа ба вашите клиенти! Така равят на Запад за същите пари! Клиентите трябва да се обгрижват!

74

Инетересно

преди 2 месеца

Бележката е от 9 Юли, значи имал си да напоръчаш за 161 лева сметка, вторник вечер, почти полунощ при следващ работен ден, но ревеш?! Знам за такива клиенти с постоянни претенции, включително да карат персонала да променят настройките на климатика, това се отразява на всички останали клиенти в заведението, но някои се самозабравят. Защото твоята свобода е дотам, откъдето започва свободата на другите! Може да си тлъсто плащащ клиент, но заведението НЕ Е твое!

73

Анонимен

преди 2 месеца

Аз подозирам че клиентите са поискали климатикът да се включи с уговорката да си платят за удобството, но явно накрая са се подразнили от цената.

72

Анонимен

преди 2 месеца

По времето на соца се надчисляваше % за оркестър. Тройка кебапчета, гарнитура бял боб и лютеница с лук, 2 филии хляб и една халба наливна + оркестър, това беше обслужването в заведенията на ОХ/ обществено хранене/.

71

Анонимен

преди 2 месеца

А ако искам без климатик ще го изключат ли ? Ми то обяда почти за без пари ве :) Сигурно е спествал месеци наред за да обядва .

70

Анонимен

преди 2 месеца

Аре стига глупости! Такса климатик е написана ръчно, така че може да го е написал всеки! Къде в западния свят, който давате за пример салатата е 4.60, 4.95$, 3.85£? Или бирата е 1.55, 1.65$, 1.30£? Бил съм почти на всякъде и цените са два или три пъти над нашите с изключение на щатите там най евтината салата която съм виждал в силно НЕ елитен ресторант е 18$, 32.70 лева.. Знам, че в манталитета на българина е да величие чуждото и да плюе по родното, но не бива да се изкривява реалността!

69

Британски учЕн

преди 2 месеца

Клиентът в случая е виновен, не може да плащаш нещо, надписано с химикал на касовия бон, то затова се кзва касов бон, защото е издаден от касов апарат. Аз бих платил сметката по касовия бон а отдолу под написаното с химикал бих дописал - платено.

68

На офцата трябва нож

преди 2 месеца

Аз прогнозирах, че ще плащаме такса столове, докато не сме в БГ, а то ще плащаме такса климатик. А бе бил съм много близко до истината!

67

Анонимен

преди 2 месеца

И какво му е евтиното на нашето море? Те тия цифри са навсякъде в Европа.

66

Анонимен

преди 2 месеца

*** си хапват в ресторант у Бегето. Да са вървежни. :)))))

65

Анонимен

преди 2 месеца

Колко точно и за съжаление вярно- има такава държава!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Като цените на Запад, само че качеството е малко по-различно!

63

Това на какво прилич

преди 2 месеца

А не живееш в къщата си, а плащаш такса водомер? Или ти сменят постоянно водомера за да се върти по-бързо и плащаш такса въздух? Същото е и за електромера?

62

Това са само част от

преди 2 месеца

проблемите заради, които не живея в България и не ходя на почивка! Лошите пътища, бандитите с дебелите коли, които те изпреварват със 140 км/ч в града и те убиват и после асфалтират местото на убийството и органите не ги разследват и мн. други неща! Щом на голяма част от моите бивши съграждани им харесва, на мен определено! Дали ви нрави моето мнение вече не ме интересува, ако ще всичко да е само минуси! Образованието е . . . Знаете какво ще кажа!

61

Бай Байдън

преди 2 месеца

Не климатика е притеснителен във снимката.По фрапиращо е салата 9 кинта о бира 3 лева.Абсолютни престъпници

60

Анонимен

преди 2 месеца

Да има климатик, нали ххахахах

59

До 54 и 55

преди 2 месеца

"Ама верно ли така се нарича кражбата, мошеничеството, лъжата ? Да го знаем какво точно е свободен пазар, капитализъм и демокрация"________Не, кражбата, мошеничеството и лъжата не е еквивалент за капитализъм и демокрация. Това е БЪЛГАРСКОТО разбиране за демокрация, при което не се спазват правила, а опитваш да се правиш на тарикат, ако номерът мине. Което е пряко следствие от соц манталитета.