60

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47, др0гаре, КГБ одобри Радев за президент, Ст. Данаилов се хвалеше открито пред медийте, той го избра и предложи на крадливата Крушовица. После Решетников даде одобрение и ето вече 2 мандата чорапа е на власт.

59

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 52ра копейка, причината плоски др0гаре путин да държи ДПС-то е, че са удобна патерица за БКП и всички про-рушляшки партии в БГ. Дори Герб са такава, лично ББ построи с наши пари сръбския паток, уж за наше добро ест.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Уточнение до предходно мнение. Не сме еднакво прецакани. !?! Много образовани и качествени българи бяхме прецакани през годините от партийни назначения на длъжности без съответните качества но на хора с политическа или по точно казано партийни и дори етнически протекции .Това е факт неоспорим , тежко ни бг....

57

Анонимен

преди 2 месеца

шопара отива в кланницата

56

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши тоя път настъпи голяма мотика.. никой гласувал за дпс до момента няма да гласува за него, включително и купения вот. Ще трябва да краде купен вот от останалите, което не е ясно дали ще се хареса на боко и ко... абе дайте още пуканки.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Старото име на Кърджали мисля че е Вишеград или нещо такова. Защо не си го върнат.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Защо българите в Кържали и другите села не гласуват. Защото се страхуват. Защо да не могат българите да отидат и да гласуват в други градове и села на Бг. Значи турците идват от турция а наплашените българи от кърджали не могат да гласуват да речем по пощата. Ами че те се страхуват от местните дерибеи.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Всички заедно с българските турци сме еднакво прецакани ограбени и бедни Няма да коментирам ДПС при условие че техните избиратели живеят в мизерия добре че могат поне да пътуват в ЕС да си намират сезона работа Колко по глупав и необразован народ толкова по лесно се държи в подчинение и манипулация това важи за всички Българи

52

Анонимен

преди 2 месеца

Поради каква причина КГБ или Путин или Русия ще държи за етническта партия за Доган и за етносите. Каква е ползата на Русия точно НИКАКВА

51

Анонимен

преди 2 месеца

Грух грух в кочинката

50

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски го отнесе по Магнитски..... Другите велможи се изпокриха. Не е само доФтора. Има и други. Приватизатори на държавата. Това е жалко.

49

До 19 ОТ ШОПАРА

преди 2 месеца

АМА НАИСТИНА ЛИ ТУРЦИТЕ ЩЕЛИ ДА ПРАВЯТ ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ЗА МЪЖЕ??!!!...

48

Анонимен

преди 2 месеца

Нямаше логика Доган да разцепва ДПС след успехите на изборите Пеевски си го каза Путин победи тоест Доган получи заповеди от Кремъл горките турци вярват ли вярват на играчките и пак употребени за лична изгода на техния Почетен и феномена В коя европейска партия има почетен председател който управлява от сарайте дори и в турция няма такава партия Феномени фараони феодали е време да си ходят

47

Анонимен

преди 2 месеца

До КГБ поне едно доказателство имаш ли че е КГБ в основата на създаването на Етническа партия. Че е етническа е видно. Има държавни органи за това. Но не може да съществува етническа партия.

46

Намагнитени

преди 2 месеца

От Вашингтон намагнитиха ДПСто и прасето, обаче Доган е резистентен срещу вашингтонски диктат

45

Анонимен

преди 2 месеца

ВИЖТЕ, СЛЕПИ ЛИ СТЕ?! КГБ НИ ЦАКА ДЪРЖАВАТА С ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС НА ДОГАН! ОТДАВНА ЗАМИСЛЕНО Е! ТОЧНО КАКТО С МАКЕДОНИЯ.

44

Анонимен

преди 2 месеца

КГБ НАРЕДИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ДОГАН И ДПС ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЖЕЛЯЗКОВ!!! ОТТУК ТРЪГНА РАЗЦЕПЛЕНИЕТО С ПЕЕВСКИ.

43

Анонимен

преди 2 месеца

юлияне ти куриякстефчов ли си. Какви глупости пишеш. Това са общи приказки. Но не са верни. Кажи ми поне една конкретна добрина на твоя човек. Няма нито една.

42

Анонимен

преди 2 месеца

ТОЙ И ХИТЛЕР Е БИЛ МНОООГО УВАЖАВАН, ДАЖЕ С КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА ТОЧНО КАТО ПУТИН И АХМЕД ДОГАН!!! КОЙ Е ТОЙ, ЧЕ ДА НАРЕЖДА НА СВОБОДНИ ХОРА КАК ДА ГЛАСУВАТ?!?!!!

41

Запомни едно

преди 2 месеца

До 28. Българските турци. . . Са за Доган. . . . . Турците са в Турция, в България живеят българи изповядващи друга освен християнската религия!