57

Коментар по заглавие

преди 2 месеца

"Сливи за смет"

56

Анонимен

преди 2 месеца

Ко праи Шон Пен на снимката...

55

Анонимен

преди 2 месеца

тоя па отговарял за културата.....Добре че в Бг няма правосъдие, че сега щеше да търка наровете за милионите дето засмука от НДК, ама корумпираният съд го оправда... А ще ми оглавява комисия за култура, егати пародията на държава е това.

54

Анонимен

преди 2 месеца

От Терзиев ДС какво друго да очакваш след като баща му и дядо му, партизани са дошли от село в София.

53

Невероятни тъпаци

преди 2 месеца

"Чел ли си "Време убежище".Авторът Г.Господинов получи наградата "Букър"...." Първо, сopocoиден неграмотнико, ВРЕМЕУБЕЖИЩЕ се пише СЛЯТО. Това, което даваш за пример е нео-либерална пoмия, гaвра с България, гaвра с българските традиции. "Авторът" е психично болен, "книгата" му е спонсорана от НПО-та като Америка за България. Няма сюжет, има само гaвра с България. Дадени са пари също за превод на английски от същите НПО-та. Нещо като оная с мeнзиса от Борат-2, която псуваше на български.

52

Рендето

преди 2 месеца

Уви.... Може да смените жанра на Музиката, но не може да промените Манталитета на хората/слушателите!!!!

51

Анонимен

преди 2 месеца

А Киркоров защо не го туриха у четирнайстио, защо не го туриха у четирнайстио, а? Шаман и Полина Гагарина ги туриха, а Киркоров не го турат у четирнайстио, а той пее Альоша, - Альоша Бедрос и Филипп Киркоровы "Алеша" (1985). Сега Урсула като приготви петнайстио требе да тури и Киркоров под санции у петнайстио.

50

Анонимен

преди 2 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия в България имаше изкуство и култура, тогава израстнаха цяло поколение артисти които прославиха България в целия свят и още я прославят, да споменем само Райна Кабаиванска, Николай Гяуров, Гена Димитрова, Ана Томова-Синтова. А днес в ЕС и НАТО само пpocтащина и европедеращина - Азис, Софи, Мара Отварачката... отврат.

49

Батя ви

преди 2 месеца

Чекай, чекай! "Агенция за българите в чужбина" прави "мероприятие" в София??? Май се усвояват едни стотинки!

48

Анонимен

преди 2 месеца

там е традиция, все пак е центъра на селянията в софия и като дойдат чужденците после това и пускат в ютуб колкото и да се правите на образовани и културни не можете да избягате от произхода си!

47

йъфэ

преди 2 месеца

Тези крадливи герберски св..е по-добре да върнат заграбените пари, а не само да вдигат пушилка с глупости, които граничат с расизъм! Народен съд за тях!

46

европедеращината ЕС

преди 2 месеца

Нормално, нали сме в педерастическия съюз ЕС - вижте само Евровизия. А най-известния български певец е ром хомосексуалист, какво да очакваш от педерастическото ЕС.

45

пияница мистик

преди 2 месеца

До Културтрегер === Предложението ти изобщо не е релевантно :))) Канон на ПАхелбел е толкова нежна, галеща ухото лирична музика, че току виж и на чалгарите им харесва. На тях и трябва някаква по хард класика, от онази, немелодичната дето едвам се слуша и е като сбор от звуци. Нашият Вили Казасян освен, че беше диригент, пишеше такива класически произведения. Неслушаеми :)))

44

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв Гершуин бе, Гершуин е руснак, баща му и майка му са чисти руснаци. Майка му се казва Роза Брушкина, истинското му име е Яков.

43

Беден Гладен

преди 2 месеца

Бос, БезДомен, Гол - мене ме Интересува Кебапчето - Гершиун е за Богатите - Грантаджии към посолствоТО!

42

Загоряла кранта

преди 2 месеца

Тоя Боршош прилича на Шон Пен!

41

Анонимен

преди 2 месеца

И аз съм за, само не разбирам какво прави мек е рето на ГЕРБ, Недозаврян на снимката, които имат основен принос към кебапченизацията на нацията, последните 15г.

40

До 41

преди 2 месеца

Чел ли си "Време убежище".Авторът Г.Господинов получи наградата "Букър" ,а романът се изучава в Нюйоркския университет,в курса" Романът днес".Като не четеш книги,поне не пиши глу. пости.

39

Културтрегер

преди 2 месеца

Три цигулки без прекъсване да свирят "Канон" на Пахелбел. Подозирам, че пушилката от кебапчетата набърже ще изчезне.

38

в Русия

преди 2 месеца

В Русия няма чалга и никога не е имало, дори и през упадъка през 90те години когато експериментираха с какво ли не, чалга или аналог на българската чалга никога не е имало.