59

Даскалица

преди 2 месеца

Дебелян Касиеров Мултигрупски дали си закупил еднопосочен билет към Дубай, или още се помайва?! Всеки, който познава манталитета на турската общност в България знае как ще се развият събитията. Никаква втора партия няма да се образува, понеже няма да има нормални хора, които да му гласуват доверие, а за платено доверие ще са необходими огромни капитали, а те съответно ще бъдат предварително иззети.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно, защо Сокола не се появява публично, а пише писма? Дали не е окъсил вече жиците и заради това Пееф да атакува лидерството в партията?

57

Анонимен

преди 2 месеца

Герб може да напазаруват значителем обем роми във вакуума, сега излизат статии по въпроса.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Еврозоната и нейните регулации ще дореконфигурират българския пейзаж.

55

до 55

преди 2 месеца

Нали става въпрос именно да се оправят нещата. Аз подкрепям да има пълноценен предмет техника и инженерство в училищата с разни анимации как нещата работят, да орежат още малко литература и да го разширят.

54

До сокола,

преди 2 месеца

Меди не знам защо са ти лепнали този прякор, ама аз виждам един проскубан , плешив лешояд в тебе, не знам защо ли са те избрали за почетен председател, като само пър диш и си пиеш уискито в палатите си изградени с десидентската ти заплата,можи би очакваш да си следващия след Ленин и Гошо Димитров балсамиран вожд в саркофаг и мавзолей някъде в Делиормана или в Кърджали, същия кър ле ж си като бай Тошо, само че той е направил нещо, а ти едно голямо нищо.

53

Кукундрел

преди 2 месеца

Партия "Ново начало" на Пеев ще е ДОСТ 2. С тази разлика, че Шопap Магнитски няма посолство в което да се скрие когато заптиетата на Догань почукат на вратата. ДПС в момента е като разритан мравуняк. Дано се разцепи и този 30 годишен тумор в българската политика да отиде в историята.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Е.ати и новото начало, България трябва да има либерална регулаторна среда, реално прилагане на данъчното законодателство и добра социална система и модерно образование с достатъчно техническа и компютърна грамотност, и да идват и западни и азиатски и всякакви външни фирми и да се развива реално.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Имаше една песничка навремето - пътнико виден пътнико нов, може би идва времето и на тоз субект

50

Kostas Linke

преди 2 месеца

ДЕ-СЕ ОПИТА ДА БЪЛГАРИЗИРА ДПС, И ДА Я ОТМЪКНЕ ОТ КОРЕНИТЕ И = ТУРСКАТА СЪПРОТИВА ОТ 84-90...ДОГАН БЕШЕ ГОТВЕН ЗА ШПИОНИН В ТУРЦИЯ, НО БЕШЕ КРАЙНО НЕКАДЪРЕН И НЕУК..И ДС МУ НАПРАВИ ''РАБОТНА ЛЕГЕНДА'' = ЧЕ Е ЗАТВОРНИК ОТ СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР....И ДПС СЕ СЪЗДАДЕ НА 26 ЯНУАРИ 1990 ГОДИНА....ДОГАН АКО БЕШЕ в САЩ, шеше да бъде разстрелян затова, че предаде ''ОНЯ СПИСЪК'' с 250 БГ действащи агента в Турция = на Турскоо Посолство на 03 май 1992 година....а ВИЕ БИЛГАРОЦИТЕ = НИЩО НЕ МУ НАПРАВИХТЕ ????

49

До Ястреб Османлията

преди 2 месеца

да бе Гърция нищо не е дала - само всички имена на лекарите са от гръцки думи, Олимпийските игри, демокрацията и още 10 неща ще ти изброя,и българите сме дали писменост на славянските народи. Турция дава само едно - гастербайтери за Европа, понеже се множат и плодятттт повече от индийци, пакистанци, бангладешци, индонезийци взети заедно

48

Анонимен

преди 2 месеца

партия на пеевски е като отбор без публика и стадион, обречена работа, един сезон , няколко продадени мача и се разпуска

47

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е ново начало, а стар край, класически сюжет. Долу и дпс. България има нужда от икономически и регулаторно свободна и честна среда за чуждите инвестиции, за да върви напред и нагоре, и от добра социална система и борба с бедността.

46

Просто Киро

преди 2 месеца

Това което не казах по телевизията е, че модела пеевски бе пуснат на пазара от доган.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Много е пекана Митрофанова! Трябва да смени Путин! Нямат друг политик от нейния ранг!

44

Ахмед Кочов

преди 2 месеца

Браво Доган ефенди имате путкрепата на сички турци и турските циганнни в балгария над 1,9 мелиона сме турците и турските циганнни в балгария

43

Анонимен

преди 2 месеца

какъв завой ,тоя гений обърна каручката!Сега магарето било виновно.

42

До Ястреб Османлията

преди 2 месеца

Евала ястребе, кога сокола се проскубе окончателно, може да заемеш мястото му.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо няма да се случи защото ако започнат да си изкарвАТ кирливите си ризи и Бокича ще го загази. А той ще вземе мерки това да не се случи. По-скоро очаквайте "синовна и бащинска" прегръдка

40

Кирил Петков-ПП

преди 2 месеца

Аз и по телевизиите казах! ТОВА, КОЕТО СТАВА В ДПС Е РАЗГРАЖДАНЕ НА МОДЕЛА ПЕЕВСКИ! Нищо друго!