67

Анонимен

преди 2 месеца

Партията на Доган е от ченгета и комунисти ,... ФАКТ !Прочетете им имената в ДС !

66

Култура ми Янков

преди 2 месеца

Пеевски има мнозинство от депутатите на ДПС . А Доган нали се перчеше че знае автобиографиите на Рузвелт , Сталин и Хитлер ... Не е ли чел за крахът и на най-големите ИМПЕРИИ , ВИЗАНТИЙСКАТА и ТУРСКАТА например .Така че и на неговата ''империя'' идва краят ...

65

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски прави с ДПС това, което Иван Костов направи със СДС. Костов си основа нова партия ДСБ и раздели парламентарната група на 2 , едната по-голямата беше на Иван Костов, а по-малката взе трите букви -СДС. Сега е същото, борбата е кой ще вземе трите букви - ДПС.

64

Немо

преди 2 месеца

Меди отдавна може да е холограма.Да ни показват двойник.Ци"гани има в изобилие.Да не забравяме,че тази игра се играе от ДС.Началото е положено от Луканов.Доган е проводник на съветски и руски интереси и ако не беше така,до днес нямаше да е жив.

63

ДНСК

преди 2 месеца

Издава заповед за незаконните сараи на Аахмед Доан в Росенец и Бояна.!! В 16.00 БАГЕРИТЕ ТРЪГВАТ...ДЕБЕЛЯН Е СЕЗИРАЛ ДНСК ....

62

Анонимен

преди 2 месеца

Турците да ни колят прасето...странно се получи.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Доган го взе, но явно не е толкова умен колкото го изкарват медиите, трън в задните части си е Пеевски :)) Сега да видим, дали ще разцепи партията на ДС :))

60

Родопски кефир

преди 2 месеца

Явно има ново попълнение в клуба на елитните политически лузери, чийто председател е Волен Сидеров. Другарят Пеевски винаги е добре дошъл. Най вече клубът ще очаква и маршала-пожарникаря да се присъедини като почетен член.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам как го търпяха толкова време, Доган е развил старческо далекогледство и е пропуснал да забележи с какъв човек си има работа. Пеевски обсебва и съсипва всичко до което се докосне и винаги търси конфликта. Той не е нормален човек, фундамента му е сбъркан. Нищо чудно че се издигна в мафиотския клан ДПС, там моралната деградация е положително качество. Но я обърка като се опита да измъкне купичката на почетния председател.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Късно е чадо за китка, щом Пеевски влезе някъде, неминуемо некой ще фалира :))

57

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не обича предателите. Шиши- на шиш.

56

Аахмед Доан

преди 2 месеца

Надъни мощен шут отзад в на Дебелян Магницкия, но Шуши отвръща на удара...дава Доан Ага на Софийска Градска прокуратура за хидровъзел Цанков камък - 2 МИЛИОНА ЗАГУШЕНИ ОТ ААМЕД ДОАН, СЪЩО И ЗА ТЕЦ-ВАРНА... ЗЕМЛЬО ТРЕПЕРИ...ДЕПЕСАРСКИ ШУТОВЕ И АН_АЛНИ ОТМЪЩЕНИЯ ЗАЕАЛЯХА В ЦЯЛАТА СТРАНА....

55

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 2 месеца

ДВАМА ПРЕСТЪПНИЦИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ - ПЕЕВСКИ И ДОГАН,ТОВА Е ИСТИНАТА! А ТОЗИ,НА СНИМКАТА Е ПРОСТО ПО-МАЛЪК ОТ ТЯХ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко стана заради спецификата на българските турци, те с охота похапват свинско. Затова нямаше проблем дори презседател да го направят.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно са утрепали Доган, защото е искал голям процент, Шиши се е усетил и сега иска по-голямо парче от баницата. Иначе защо доган не се появява никъде. Тия са си ОПГ все пак.

52

Тази сутрин

преди 2 месеца

В МВР цари паника,сега не знаят на кой дасе кланят и от къде ще получават мръсните си пари.

51

Кккк

преди 2 месеца

ДПС е тумор време е дасе изреже зада продължи България напред.

50

Цирк

преди 2 месеца

Дълги години дпс унищожаваше най жестоко свойте опоненти с помоща на полиция,прокуратура и съд и нищо а сега когато дойде и до тях се разпищяха?!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Ти стига с тоя ГЕРБ нямат нищо общо Лъжци драскачи

48

Мустафа Орхан

преди 2 месеца

Чакъров, колко пъти те избират за депутат от Силистра, какво направи - НИЩО! Безполезник, както останалите си колеги!