36

Бил Гейтс

преди 2 месеца

Намерих ви цаката

35

Анонимен

преди 2 месеца

не не пръскт изобщо самолетите, още една конспирация стана реалност

34

НЕМА СТРАШНО

преди 2 месеца

КУПЕТЕ СИ НАШИТЕ НОВИ ФИЛТРИ ЗА ЧЕШМЯНА ВОДА "КАЛНАТ"!!!

33

Екоотрови

преди 2 месеца

Покрай производството на литиево-йонните батерии, които щели да ни спасяват от климатична катастрофа, има сериозно замърсяване с (не се опитвайте да го произнесете, ще си счупите езика) с бис-перфлуороалкилни сулфонимиди. Потвърдено е от изследователи от Тексаския технически университет и университета "Дюк". И тези вещества са от "вечните завърсители". Поредно доказателство, че заради климатичните си фантазии екотерористите са готови да прегазят всичко по пътя си.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Нали циливилизованти и напреднали врупейци нв ползуват пестициди и сичко е био? Откъде са зеха да са разграждат и да на тровят?

31

Мдаа

преди 2 месеца

Заменете "химикал" с "вирус", пак става....Универсална система, ще спасяват овцете.

30

Анонимен

преди 2 месеца

До пияница мистик 21 - Знам от майка си, че се е случвало дори и в основното училище да ги водят на еднодневни бригади. Вднъж на една такава бригада с цел плевене на зеле над децата прелетял самолет от селскостопанската авиация, пръскайки нещо. По думите на мама, това били някакви капчици жълто-зеленикава течност. Тъй като времето вече било топло, всички деца били или с роклички без ръкави, или с ризки с къси ръкави и къси панталонки. Капчиците попили в кожата на ръцете, краката и главите им.

29

Дейвид Айккъмробите

преди 2 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Важно е кой е направил записа , а не съдържанието на записа , помните ли ? Ходим след събитията , обект сме на манипулации , активните фигури са *** , гледащи си лични интереси , при човечеството вече няма причинно следствена връзка , т.е. когато предприемаш някакви действия въобще липсва какви последици от тях ще възникват , след което почва някакво хаотично " олеле какво стана " и то пак съпроводено от някакви съмнителни интереси , но не обществени .

27

Мастер Шеф

преди 2 месеца

Обожавам TFA

26

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо ни няма. Рашките оцеляват при висока радиоактивност на водата си и опасни химикали в самогона, че ние ли?

25

зелени сделки

преди 2 месеца

Ще трябва да се мине само на джин с тоник.

24

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

F3C-C(=O)OH е т'шакларъ работа, не е чак толкова шантаво, нема се плашите. Братовчедката обаче, H2FC-C(=O)OH, флуороцетна киселина, е страшилището :) (или пък въобще не е страшилище, а си идва съвсем на място, в правилната ситуация и при правилните обстоятелства). Натриев / калиев флуорацетат е много, много интересна и специална сол :).

23

Анонимен

преди 2 месеца

Свинарите ни тровят и убиват

22

Анонимен

преди 2 месеца

Краварите ни тровят и убиват.

21

пияница мистик

преди 2 месеца

До Муахаха ==+ Само дето по времето на соца, бях малко дете и много им се кефех, на едни селскостопански самолети биплани, те не пръскаха само отровните химически нитрати (не природните), а пръскаха и цялата гама на пестицидите - хербициди, фунгициди, инсектициди, родентициди и растежни регулатори. Кое от кое по-вредно. Бетер Монсанто бяхме. Затова много ми се караха ако ме видят да захапвам домат да ям със сирене, без да съм го измил. Или ябълка или каквото и да било. Всичко се пръскаше на max

20

Анонимен

преди 2 месеца

Следващата стъпка е да ни насочат към фирма, която приозвежда бутилирана вода, проверена за точно този химикал, която идва малко скъпа, но пък здравето цена няма !

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай ви Тодор /19/ Да бе, ти ни остави едни язовири с потопените в тях села и така забравихме за чистата изворна вода. Щото, ако случайно не знаеш, София е пила рилска вода преди да дойде "светлият" социализъм. Рилският водопровод навремето са го изучавали в западните инженерни ВУЗ-ове. Сега какво ли казват на студентите за нашенските язовири, ако изобщо ги споменават?

18

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип всичко е отровно и води до смърт. Разликата е в дозата. Човек може да умре и от елементарни неща. Например от много захар, много сол, или много вода. Може и от много кислород.

17

Глобалист

преди 2 месеца

Да се наложи такса "химикал" на водата. Ще ви увреди и ще тръгнете по доктори да натоварвате здравната система. Някой трябва да плаща. хи хи хи