70

Хи хи до мечо

преди 2 месеца

Ха ха, объркал си се, не е 3 дни, а 3 години ! Ти да не искаш урките да ядат боя само 3 дни, нееее, 3 години ще го ядат, поне !

69

Мечо

преди 2 месеца

Само една страна от НАТО, като Полша, е достатъчна да смаже "втарая армия в мире", а дребния диктатор се репчи на цялото НАТО. Проста да падладееш!?!?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Полските kyчku, явно не са си взели поука от ВСВ. И от Авганистанската трагедия на проамериканското правителство там, което беше изоставено като оползотворена npocтuтyтka на околовръстното. С тия западни партньори освен Лвов, да не се присъединят още региони с поляци към РФ!

67

Мечо

преди 2 месеца

Те укринците ги спукаха от бой пияните че*бураши, представям си ако ги подхванат поляците. 140 млна ват*ници ще се съберят в Камчатка за 2 седмици. Много врагове си създаде великия ви политик, дипломат и стратег - путин великий ха ха....

66

Анонимен

преди 2 месеца

Войната сега е на дронове и оператори. може роботизирани кученца със снайпер на гърба. Ходят и чистят всичко наред по сателит.

65

Анонимен_777

преди 2 месеца

Полските мишки се правят на много смели иззад гърба на чичо Сам ама голям бой ще ядат на края !!!

64

Анонимен

преди 2 месеца

" БЪЛГАРИЯ Е НАТО". България е с Германия и първата и втората световна война. Но вие помните колкото тези мухи,, които живеят 48 часа.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Поляците, третият най-глупав народ в Европа след Украйнците и "Македонците".

62

динко

преди 2 месеца

За Индия не знам но за Китай знам при първа моблизация--тези които са се уволнили или напуснали военната си служба до 5 години -- 30 милиона много добре подготвени . При 2 -та Моблизация до 10 години 50 милиона и при 3 -та 100 милиона армия ? С. Корея задължителната служба при някои видове войски е 10 години и е една от най- добрите армии които прекрасно могат да използват както Западното оръжие и военната оборудване така и своето .

61

Анонимен

преди 2 месеца

Коментатор за мача: 'Подаване, а не поемане'. Колко развратно!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Някой иска ли да ми направи бабалюга?

59

Някой ще яде бой!

преди 2 месеца

. . . Кремъл изпрати хиляди войници в съседната на Полша Украйна на 24 февруари 2022 г. . . . . . . Много бавно включват запердоличите!

58

Хи хи

преди 2 месеца

Важното е, като започне големия кютек между САЩ от едната страна, и Русия и Китай от другата, ние да се снишим, за да не пречим на ракетите, които ще летят над нас. Ще бъдат ядрени, нека да ги оставим да си летят, да не вземат да паднат у нас, а големите сили да се оправят коя е по голяма.

57

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Да не забравите да се обадите и на наполенчо 2.00 микрон. Тези дни е без работа и мбого му се ходи на война. Там поне има мъже

56

Хи хи

преди 2 месеца

Китай и Индия скоро ще се включат активно в помощ на Русия, като членове на БРИКС. Там отговорът като начало ще бъде в размер на 50-100 милиона военнослужещи, готови да бранят границите на БРИКС от нато ! Севрна Корея е вече в бойна готовност !

55

Анонимен

преди 2 месеца

Явно нато иска по голяма война . Да не забравяме че нато е клуб на фалирали държави а всички знаем какъв става човек като фалира . Фалиралия запад ще иска да не плаща за петрола и ресурсите особено ако Русия не купува нищо насреща . Ще има по голяма война просто дразнят Путин за да реагира след което ще се стигне до ядрени удъри и да видим кой ще бъде изпарен .

54

Анонимен

преди 2 месеца

Само да се намерят барем 100 поляка дето ще са трезви ,та да ги подготвят за този конфликт иначе поляците не са лоши хора само дето обичат да си попийнуват само това им е проблема.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Аз съм тук днес, за да дразня! Смятам, че украинката която подобри рекорда по висок скок на Стефка е доста красива!

52

Анонимен

преди 2 месеца

На Полша ше и отвинтят главата с един удар.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Днес бооклукът Медведев каза, че дори капитулация на Украйна и оставка на Зеленски няма да сложи край на войната. Рашките най-сетне изплюха камъчето и казаха онова, което отдавна е ясно на мислещите хора: Путин не иска мир.