9

Анонимен

преди 2 месеца

2019 -Ковид вируса ще ни убие! 2022- Путин ще ни убие! 2024- глобалното затопляне ще ни убие!! Няма мърдане, ще се мре..

8

Анонимен

преди 2 месеца

А, г-н Физикът взима ли под влияние милионите изстреляни снаряди в Украйна и Израел? Всеки от тях носи топлинен заряд и повишава температурата, а освен това замърсява и въздуха.

7

Кажи го на бедните

преди 2 месеца

Докога ще ни залъгват, че някой в десетките затънали в мизерия страни от третия свят ще спре да използва изкопаеми горива, за да угоди на мошениците ламтящи за трилиони долари от спекулата със "зелени" производства и енергетика. Китай и Индия също баламосват света със сладки приказки и си бълват въглероден двуокис колкото им душа иска. Ама хайде ние в Европа да съсипем безвъзвратно икономиката си, защото сме се захласнали по екоизмамите.

6

Анонимен

преди 2 месеца

То и затова пуловерите стават все по тънки.

5

Иде мор

преди 2 месеца

Ше се пържим в огън и жупел! Ше цвърчим кат македонска наденица на скараааа...Но не бирата да се лей и да не свършва никогиш!

4

Климатолог

преди 2 месеца

Затопляне с 3 (ТРИ) градуса до края на века? А защо от Коледа насам температурите у нас са с повече от 5 градуса над нормата и то сега, а не през 2100 г.? Всеки може да провери за какви дълги периоди температурата е с огромна аномалия спрямо новата норма в различните модели за времето (1991-2020). Разликата със старата, по която до скоро работиха от НИМХ (1961-1990) е още по-чудовищна. Дори и с 3 градуса да беше, зимата щеше да е -2 градуса вместо -5 и пак щеше да има сняг за Коледа например?!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да ниагарският водопад замръзна миналата зима.Страшно затопляне падна.Преди замръзваше и през лятото а сега и през зимата.Ти да видиш..

2

Анонимен

преди 2 месеца

Те вече няколко високопоставени лица в САЩ заявиха открито какво е спасението - да се намали населението на планетата под един милиард. Видимо се работи по въпроса!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Айде, поредното плашило! Все едно нещо зависи от него.