147

Анонимен

преди 2 месеца

Дано родителите да са дълголетници, за да се грижат за децата! И да са здрави физически и психически, иначе на децата ще им е много трудно сами в живота. Да не забравяме лекарката от Русе, чието дете остана сираче на 14-15 год.

146

Зависи

преди 2 месеца

"мамините плейбойчета се сетят, че на 30-35 г. вече трябва да са станали татковци"Зависи,в днешно време има страх от обвързване,не готовност,липса на точна за тях партнъорка,така,че не може да се изисква такова нещо.Навсякъде в Европа бъдещето се очертава да е на исляма.Там все още има висока раждаемост,при белите такова нещо е голяма рядкост.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Дълголетниците са от племето хунза в Пакистан. Те са малка общност от около 50 хил. души. Животът им е напълно природосъобразен, а основна храна са сушените каисии. Интересно е , че вече са наблюдавани повече от век и няма нито един случай на раково заболяване. В това племе има бащи над 80 и дори над 90 г.

144

Shark

преди 2 месеца

Голямо хейтване, голямо нещо!!! Интересно ми е дали всички хейтъри и плювачи тук имат деца?????!!!!

143

Анонимен

преди 2 месеца

На 97 г. ще ги изпраща абитуриенти! Дай Боже!

142

Ужас!

преди 2 месеца

Ужас, ужас, ужас! Да създаваш аутсайдери по дефиниция е престъпно! Представяте ли си как този на 85 години води детенцето си в първи клас? А децата могат да бъдат жестоки като разберат, че това всъщност не е прадядо му.

141

Голяма хвалба

преди 2 месеца

Нямат акъл за две стотинки

140

Анонимен

преди 2 месеца

Никога нищо не се знае, но мъжът е много стар. То не е само въпросът да го "правиш", както призовава бащата с акъла на... не знам колко годишен, дето свежда всичко до правенето. Тази жена ще има три деца след още десетина години - това е тъжната истина. Струва ми се крайно безотговорно от негова страна, но пък решението си е тяхно. Да са живи и здрави!

139

До 158

преди 2 месеца

Ако повечето хора мислеха преди да правят деца, България сега сигурно щеше да е около 1 или 2 милиона население. С мислене и тревоги или ще имаш 1 или 0 деца. Тези, които не мислят много и се водят от силен животински инстинкт, имат повече.

138

Анонимен

преди 2 месеца

Една друго възрастна дама роди на 60...и нещо...и като почина дететенцето беше на 14!!! Това си е безотговорно и егоистично! Според мен ,ако нямаш пари не трябва да раждаш деца , също и след определена възраст! Просто живейте колкото можете и както можете без да проваляте и чужди животи! Да създаваме поколение не е най- важното нещо , а да създаваме качествено такова! Ако повече хора мислеха преди да правят деца , нямаше да има такива ***..или като сега!

137

Анонимен

преди 2 месеца

Поздравявам двойката,да са живи здрави и щастливи те и децата им!Колко сила си вдъхват един на друг....Блазе им...

136

Анонимен

преди 2 месеца

КукувичЕта.

135

До 150

преди 2 месеца

Сигурно е имал предвид племето Хунза (в Уикипедия е под заглавие Бурушо), което е предимно в северен Пакистан и малка част в Индия. Мисля, че станаха извести покрай предположението, че ядат ядки от каисии и в племето няма случаи на ракови заболявания.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Дано да са нормални децата, по принцип старите родители вече имат повредено ДНК, отделно старата майка вече не може осигури среда на плода като млада жена, нарастват шансовете за синдром на Даун и други... лудница. Тези неща трябва да се правят навреме... Да са им живи и здрави близнаците иначе!

133

До многознайниците

преди 2 месеца

Вярно е, че ДЕЦАТА ИМАТ НУЖДА ОТ РОДИТЕЛИ, които да им помагат чак докато завършат университет. Но това е идеалният случай. Той е възможен тогава, когато мамините плейбойчета се сетят, че на 30-35 г. вече трябва да са станали татковци. За жените не берете грижа. Те не искат да остават стари моми. Но има още една, много по важна нужда - БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЕЛИ ДЕЦА, у които е генетично заложено да учат и после да работят. Но вместо това тук се развъждат едни други. Така че, браво на Радеви!

132

:))))))))))))))))))

преди 2 месеца

До СТРАНДЖАТА 137 Ти си бил гоУем гявол, бе! Въпросът е да намериш 23-годишна, която да се съгласи!

131

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 146 Не знам къде колегата е чел за афгано-пакистанско село. Може и да има такова. Но преди време писаха нещо подобно за област в Азия, някъде в района на Тибет. Там месо се ядяло само веднъж в годината, когато колели дoбuтък във връзка с техен празник и докато успеят да съхранят закланото тогава месо. Половин година пък карали на сушени кайсии и на брашно, получено чрез стриването им.

130

До Лора 148

преди 2 месеца

Не е толкова страшно. Нали знаеш кога специалистите поставят началото на постмодерността? Около 1967-1968 г. И какъв е критерият за това - пораснало е поколението, което не помни войната. Счита се, че едвали друг път в европейската история е имало такава пропаст между светогледа на деца и родители. Но както виждаш, тогавашното младо поколение е оцеляло, после е улегнало и светът не е свършил. Според мен, такава пропаст между светогледите се е получила може би и при покръстването.

129

Lora

преди 2 месеца

Хубаво е да се раждат деца. Голямата възрастова разлика между децата и родителите е много трудна и винаги създава проблеми в процеса нд растеж и развитие на децата. Губи се връзката между родители и деца в смисъл на интереси, разбиране на младото поколение, споделяне на интереси и ценности. Моят баща беше по-възрасъен и от личен опит знам, колко трудно се създава връзка с родител, който е от много различно поколение. Все пак желя здраве на родите;ите и децата.

128

Мен

преди 2 месеца

Хубава новина всичко е прекрасно ,но в един момент като не става трябва да спреш с опитите защото минаваш годините за отглеждане на дете и възможността да го оставиш само е доста голяма ...