38

Анонимен

преди 2 месеца

от 34 Пуберчето ми наби минус защото го е яд че не е бил роден тогава за да изпита радостта от победата над Германия. Нали така ве, пъпчив пубер?

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Иои - марш ***!

36

Тц-Тц-Тц

преди 2 месеца

Мааалиии...ше ми изсъйнат маслините?! Ко *** ям...?

35

Муахаха

преди 2 месеца

във Вода - Газят, Жадни - Одят!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Точно Преди 30 години на 10 юли 1994-та година излизат на четвъртфинала в САЩ България и Германия. Аз бях 14 годишен и запален по футбола, мaйка ми, баща ми и брат ми изобщо пък не се интересуваха от футбол, но на този ден седнахме в хола цялото семейство и загледахме. И са ми се запечатали думите на коментатора Борис Касабов: "Великолепно изпълнение на Христо Стоичков и това е 1:1. Ето че и Бодо Илгнер бе принуден да капитулира. Топка за Лечков и гооооол гоооол...." Беше взривяващо! Крещяхме!

33

Иои

преди 2 месеца

Българинът от родолюбец и патриот, издържал векове изтезания благодарение на любовта си към родното, беше превърнат под руско влияние в чуждопоклоник. Десетилетия ни внушаваха величието на рашъните, така се възпитаха поколения, които се срамуват, че са българи.

32

555

преди 2 месеца

Пише се "по на юг", а не "по-на юг".

31

Анонимен

преди 2 месеца

"Византия ще стане пустиня по-скоро от днешна България, но това хич не е добре и за нас, защото сме следващите." - Супер е, защото при нас е все суша, така че кво да муй ...

30

Анонимен

преди 2 месеца

Туризмът, който е почти на 95% по крайбрежията? И днес е 2024-а. Добиването на питейна вода от солена не е проблем, нито е толкова скъпо начинание.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Както Путин като чуе НАТО, така и Вие по Българското Черноморие треперете като чуете Гърция, Турция, Испания...

28

Хахаххахаххаха

преди 2 месеца

Криза с времето? Вие сте си изпили мозъците. В момента съм в Атина. Криза няма :) Гърция е пълна с туристи и никой не измисля плаш кампании освен тъ пите БГ медии! И не, няма да си дам парите в БГ. Както и близо 2 000 000 български туристи. Хак да вие! Въпреки плаш-кампанията! Догодина Италия. По-догодина Испания и Португалия. Между временно всяка година планирам и посещение във Франция. Не и в България. Оставям ви бачкерите да ви плащат :)

27

Анонимен

преди 2 месеца

ПРЕСЪХВАТ ВИ ПОРТФЕЙЛНИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, ВСЕКИ ЛЕТЕН ДЕН МОРИТЕ ГЪРЦИЯ

26

Анонимен

преди 2 месеца

Аууу, Аууу туристите ще издоят водата в Бяло Море, Средиземно Море и водата от Атлантическия океан, която се влива в Средиземно Море и накрая и Атлантическия Океан ще пресъхне и Черно Море! Аууу! Ауууу! Аууу Вий Вълка! Жаден за жълтици, да си купи питейна изворна вода от Планите! Идва Трети Потоп! Аууу, Ауууу, Ауууу, жаден вий Вълка - къде е Мома Гергана с Менци от Планината да ми донесе Водичка и Мляко от oвцeтe, дето блeят и кoзите на Бай Вълчо? Бай Вълчо, имам гости от Павликени! Сухо, Сухо!

25

Един Българин

преди 2 месеца

До Ббб Вие ходили ли сте в Египет и други места на юг? Там където не минава Нил е пясък и камъни до където погледът стига. Византия ще стане пустиня по-скоро от днешна България, но това хич не е добре и за нас, защото сме следващите. Мирослав Найденов - министър на земеделието при Бойко върна помпи, кранове и тръби за напояване в Добруджа за вторични суровини. Сега там от 5 години три са без реколта. Там и в някои южни райони става пустиня.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Аз не вярвах,но по принцип се оказа,че Гърция има повече вода от България.Проверен факт е.По някои острови може и да няма достатъчно,но по принцип имат повече вода от нас.

23

Калин Стоянов ГЕРБ

преди 2 месеца

Пресъхва от фашизъм... вижте какво правим ние по българските затвори!! Изтезания, насилие... и аз си карам като шеф и хич не ми дреме! Така е и в Гърция.

22

Ббб

преди 2 месеца

То и в Египет и по на юг има туризъм..

21

Анонимен

преди 2 месеца

Много злобно и завистливо българското племе

20

Пич

преди 2 месеца

Хахахахаха - "Гърция пресъхва" .... хахахахахахаа. Оххх, шегаджии.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Аааа, а сега де, 70 % вода на земята, валежи като из ведро, навсякъде наводнения, градушки, вместо в язовирите, водата е изпусната в морета и океани ли. Е нема вода, пестете, не я ползвайте, плащайте я като злато, нищо че е дар божий, за да живее всичко живо нормално/хора, животни, растения/.