46

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките пак си оревават нещастната съдба да са путинисти. Една по една опорните им точици се стопяват, докато изчезнат съвсем.

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Стилиян Ястребите с трева ли се хранят?

44

Стилиян

преди 2 месеца

Само незнам защо ги наричат ЯСТРЕБИ КАТО ТОВА СА СИ МАСОВИ УБИЙЦИ

43

Тиква

преди 2 месеца

Само като видиш такива "експерти" профисури,става ясно, с какво образование тоя индивид,гербаво.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Експерт по международна сигурност и управление на конфликти. А колко конфликта е управлявал? Къде да прочета повече за успехите му в управлението на кофликти?

41

Анонимен

преди 2 месеца

Те за да замразят конфликта трябва да преговарят с Русия - това нали не беше възможно т.н. Клякат и искат да го изкарат победа.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Реално Русия напредва, но доста бавно, голям пробив на фронта не е възможен. Украйна подтикнат от Запада направи голяма грешка миналата година с опита си за контраофанзива, това мното изтощи силите й. Сега тактиката на Русия е да изтощи украйнските сили, като разтегли максимално фронта. Голям проблем е че никой не е склонен на отстъпки, а така до мир няма как да се стигне. Колкото повече продължава тази война, толкова повече се поляризира света, блока Русия, Китай и Иран е вече повече от явен.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахаха, откъде ги вадите тия измислени доценти, професори и всякаква аплач? Русия няма интерес да замразява конфликта и го казаха няколко пъти за последните няколко дни. Крайно решаване на проблема чрез преговори или тотална капитулация на нукронацитата! Тъй като нито нашмъркания нито алцхаймера искат преговори единственото което остава е руснаците да продължат бавно и сигурно да смилат укрипите на бойното поле докато не ги заличат тотално. Даже за Путин е по добре байдън дс спечели изборите..

38

Роскосмосс

преди 2 месеца

...Набеденият за "доцент", не е държал пушка в ръцете си........самият той, Генерира кризи. Не може да изкара и един ден в Казармата.......

37

Не знам,

преди 2 месеца

тук някои все пишат колко била зле армията на РФ, как днес само две села били взели, как били само на 50 км от границата. Ми да ми надраскат нещо за славната украинска армия - ако руснаците са само 50 навътре, украинците къде са ??? 100 назад, или повече??? Ама на тях села не им трябват, те ще ходят на плаж в Крим :))) Което и ще стане, когато ги върнат в границите на РФ :)))

36

Анонимен

преди 2 месеца

като не вижда, да си сложи нови очила. Украйна йок патрон. Влодимир Зеленоглу гити Полша

35

Крундел

преди 2 месеца

да предположа, това е един от "експертите", които ни убеждаваха как украйна ще бъде окупирана до броени дни, максимум две седмици...замразен конфликт не може да има, защото бункерният молец не иска да замразява нищо, иска цяла украйна...

34

до 36

преди 2 месеца

много си прав, но как да го обясниш на изперкалия кравешки президент и шантавия зелен плъх! те са решили да се бият до последния от украинското племе!....дано други народи да не пострадат!

33

A1

преди 2 месеца

Русия каквото искаше го постигна.Крим и четири области с руско население,което беше изтезавано от нацистите в Киев,са обратно в Руската Федерация.Това е.Увеличена територия и население и защита на тези хора.Така се прави.За урок на всички в тоя свят.САЩ чакали Русия да се измори!Смях!Руската икономика никога не е била по-силна и ще върви нагоре.

32

13-ти

преди 2 месеца

нищо не покорил идола ти Хитлер. Само поляците се опитаха да му дадат отпор. Европата на тепсия му я дадоха, че да се справи с лошите руснаци, пък той и с това се издъни.

31

Анонимен

преди 2 месеца

ще им се, най близкото до замразяване е замръзването което ги чака ако изобщо устискат до зимата, и като замръзне земята идва още една серия от боя който ядат от началото на сухото време тази година

30

бря...тцъ...тцъ...

преди 2 месеца

Атлантическият мухльоСЕправи на "разбирач"...мечтае си за замразяване на конфликта и след време пак отмразяване за кеф на англосаксонците...По този повод таварищ паПутин казва:Тоя мач вече сме го гледали!!!!НЕ НАМ !!! Кой каквото си е надробил да си го сърба!!!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя самозван експерт някога "познал" ли е нещо?

28

23-ти

преди 2 месеца

имаш ли представа за колко квадратни километра иде реч с тези 50 км навътре на повече от 1000 фронтова линия???

27

Альоуу...Искренеее

преди 2 месеца

Иванооов...ЧИЙ Е КРИМ ????