24

Ивза

преди 2 месеца

До 23-много си прав.А защо САЩ не спрат помощите за Украйна, да разпореди на Европа същото и да се седне на масата за преговори. Парите приятел,те са интересни. САЩ не са се парили,за това не им пука,че в Украйна умират хора.

23

И защо ?

преди 2 месеца

Виж как хубаво си воюват. Русия икономически отслабва. Европа вече е зависима от американските търсговски посредници, САЩ печелят оръжейни поръчки за милиарди, Зеленски от комик стана милиардер а Байдън и приятели вече притежават 80% от Украйна... ЗАЩО да спират войната? Умирали хора? И от кога на алчните за пари корпорации и политици им пука за простолюдието? Нали никой от гражданите на САЩ и Европа не са загинали в конфликта, само някакви укропитеци, дето и преди никой не ги броеше за живи.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Тази църна мамуна е индийският премиер? Абе вие от днес бг да не сте изтрещяли, какво слагате снимката на тази Чебурашка на материал за Индия и Русия?

21

баба мара

преди 2 месеца

какво набърквате индия и китаи сащ да спре да праща оръжия и пари на украинаи воината ще свърши това на снимката знае на кои свят е живо

20

Klaus Schwab

преди 2 месеца

Само болен мозък би подкрепил геноцида на бялата раса в Европа случваща се сега с помоща на Либералите платени от Тел Авив .

19

Анонимен

преди 2 месеца

а кой ще убеди зеленски да сложи край на войната, свърши ли войната трябва да се проведат избори и престава да бъде президент, евентуално и съд заради насилствената мобилизация по улиците, загиналите във водите на Тиса при опит на напускане на страната, в Ню Йорк Таймс пишат за разстрелване на руски военнопленници, това е само началото

18

Ммм даа

преди 2 месеца

А, САЩ не може ли да убеди Зеленски, че е по- лесно и да мирнем всички?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Смъртта на невинни деца при война, конфликт или терористична атака е много болезнена, заяви Нарендра Моди пред Президента Путин. Тези негови думи с пълна сила се отнасят и за невинните деца, загинали в Газа.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Рижата къдравелка Кариночка Жан-Пиер се изцепи за отношенията на Индия с Русия. Нищо обаче не каза за мотивацията на Нареднра Моди да го направи. Нищо не каза за стокооборота м/у Русия и Индия, който при планиран обем от $30 млрд до 2025 г, реално само за 2 години - 2023-2024 г - е нарастнал до $65,7 млрд.

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Един там Някой трябва да им даде акъл. По всичко личи, че си нямат собствен. Хеле Русия. Палмовите страни са по-древни от Русия все пак.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Вие не можете , световен лидер , или каквото там се смятате , Китай можел , Индия могла , вероятно утре и Буркина Фасо ще посочите като можач в прекратяване на войната . Аман от тъпотията ви , апропо нещо ми се върти в главата около тая атака точно в навечерието на срещата на НАТО , големи абдали тия руснаци , все някакси така удобно ви подават топките , а оня фашистът , нелигитимния , нема никакви задръжки в избиването на норода си.

13

Един там

преди 2 месеца

Абе до вчера си подскачала от палма на палма, а днес акъл даваш на Русия и Индия..

12

Дедо поп

преди 2 месеца

Това църното що не се върне там от дето е дошло????

11

До Христо Христов

преди 2 месеца

Блажев яко си изплискало легена

10

Анонимен

преди 2 месеца

Това Байдън ли е?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Напразни усилия на любовта. И на Кама Сутрата. Путин е импотент.

8

Христо Христов

преди 2 месеца

ТАКА Е! ИНДИЯ Е НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА И АЗ СЪМ ГОРД НЕЙН ГРАЖДАНИН!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Явно момата не разбира нищо от политика. Индия не може по никакъв начин да гарантира извън блоковият статут на Украйна. Германия и Франция като гаранти не успяха да го направят. Сащ могат да спрат войната още по-бързо, само с едно телефонно обаждане. Те обаче не искат, САЩ винаги искат кръв, за да замазват вътрешнополитическите си проблеми, а Байдън ги има в огромни количества.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не може да убеди пСиХоПат да отиде доброволно в лудница. Същата работа с Путин.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Може би само на нас българите ни е ясно / защото познаваме добре манталитета на руснаците - ината им/, че никой не е в състояние да влияе на Русия, никой не може да я накара да спре войната, няма такава сила. Всички усилия за разговори с Путин са само разхвърляни приказки между държави или личности. Още повече, когато Путин каже да- значи не, ако каже не - значи твърдо не. Европа просто не иска да си признае, че Путин е напобедим. Жалко за Европа и нейната счупена демокрация