73

Цецка Цачева

преди 2 месеца

Време е Орбан да му сложат печата Магнитски ,да го видим тогава как ще ближе руския сладолед.

72

?!?

преди 2 месеца

Шанса е лъжата на комедията! Толкова направи тоя отиде да яде, пие и е... В Русия и Китай, за да се прави на умен. И германеца му го каза ясно. Ще носи кръста сам.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Най върлия и фанатичен Евроатлантик в Европа уважаемия господин Пеевски-Шиши тръгна към Унгария да се саморазправи с най големия русофил Орбан.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Хахаха....тоя па и тоя...НЕ СПРЯ САМ ДА СЕ ХВАЛИ! Хахахаха....ей таквиз са всичките борци срещу неправдата на западЪ...

69

Херфлик

преди 2 месеца

Орбан иска руска газ и китайски заводи. В замяна на предателство си ,иска да остане на власт до живот . Но предателите рано или късно си получават заслуженото .

68

Българин

преди 2 месеца

Имре Наги сигурно се обръща в гроба, като го слуша тоя руски лакей!

67

Гедер

преди 2 месеца

Унгария обедня с тоя Орбан и феодалното му властване. Сключи договори с руснаците и китайците ,да строят заводи в държавата му ,като реално я направи Руско-Китайска колония. Но след като ЕС въведе новите мита за китайските автомобили и на Орбан му приседна .

66

Анонимен

преди 2 месеца

Copoc нe xapecвa тoвa...

65

Капитанът

преди 2 месеца

Орбан е унгарския Пеевски .Преял дълги години с власт, смачкал опозицията, превзел държавата си и сега я е продал на Путин и Русия. Напомня и на Георги Димитров -Гошо Тарабата който продаде България на Сталин.

64

Дедо

преди 2 месеца

Този унгарец ,от началото на войната , постоянно прави спънки на ЕС . Ами като не си съгласен ,напускай ,но не пречи на другите.

63

Анонимен

преди 2 месеца

И това тоя гьонсуратъ го пише в деня, когато погребват десетките жертви от ударената детска болница в Киев! ИZPOД!

62

Анонимен

преди 2 месеца

в един каубойски филм ,шерифите започнаха престрелка с бандитите. Единия се развика "Спрете, спрете" , но единия шериф му се разкрещя: "Боя започна , или се бий или се махай " .Та тоя Орбан е същия ,като тоя който вика Спрете,спрете .

61

До Али

преди 2 месеца

Иска мир, или да прегазят Украйна? Мир, като Путин се изтегли!

60

Алито от София

преди 2 месеца

Сега ЕС ще намрази Орбан, що човека иска мир,а гъзолизците на байдън деменциов ,еврейските шефове на Европа, си траят и само критикуват Путин, и за пореден път зеления наркоман направи геноцит на народа си като хвърли бомба в детската градина и обвини Путин, до сега всички такива атаки по такива обекти бе доказано че са от украйна, и то от американски следователи

59

Анонимен

преди 2 месеца

От къде е писал на ЕС?

58

Майора

преди 2 месеца

Орбан , много ми е интересно ако някой завладее при не дай Боже война част от Унгария и иска да остане в неговите граници , пак ли ще разсъждаваш тала? Жалко е фа вярваш на един диктатор , започнал безмилостна война срещу съседна държава!

57

До Орбан

преди 2 месеца

Вие се стремите към мир в Украйна заради 150 хиляди етнически унгарци в Украйна, а нашите пишман политици въоръжават Украйна въпреки, че 450 хиляди етничиски българи живеят в Украйна от двете страни на фронта.

56

БАНко

преди 2 месеца

АнонимеНчо , под прикритие и други имена , ОРБАН НАПРАВИ СРЕЩИ С СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ - НА РУСИЯ , КИТАЙ И САЩ !!! ДОРИ ПРЕДУПРЕДИ ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ ЧЕ КАТО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ НА ОСТАТЪЧНА У-КРАЙНА ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ !!! А ПУТИН МУ ПРИПОМНИ - ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ СЛЕД ИЗТЕГЛЯНЕТО НА НАТОВСКАТА УКРАИНСКА АРМИЯ ОТ РУСКИТЕ ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ !!!

55

До 54

преди 2 месеца

В националния архив! Във филма всичко е обяснено! Ако знаеш по-добре български! Или си отскоро в Камчия?

54

Хътрил

преди 2 месеца

Интересно как Орбан е успял да убеди Путин да си изтегли войските, за да приключи войната му .