67

Анонимен

преди 2 месеца

тагарев вече е нула, неговото мнение не важно изобщо, аз мислех, че вече е в украйна, но и там май не го искат

66

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде дайте си по две заплати че Зеления има нужда от още един имот и яхта. Действайте

65

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв мост ве, тая пропаднала държава никога не бива да вижда НАТО. Нормални ли сте изобщо. Или ако влиза в нато, ние на секундата трябва да се махнем. Само да наливаме пари в тоя ке ***

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Скоро От кога е това "скоро", защото фашисти управляват НАТО от 15 години насам. Ти от кого се плашиш?

63

Анонимен

преди 2 месеца

Тагарски да ходи да воюва!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Браво! Така се прави. Разумен министър и човек.

61

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

За какво им е членство в НАТО ? Те са НАТО,а ние сме им членове на тия съветски п..Р..о..ш..л..я..ц..и украински. В Царска Русия украинци ни клаха,а после и в СССР пак украинци ни клаха. Нещо да не е ясно? Как са петзвездните хотели и на дойдоха ли киевските "Порше"-ТА.

60

анонимен

преди 2 месеца

тагаренко, пък давате тоя зелен плъх, на чиято съвест тежат стотици хиляди и украински и руски живота!...в ада да гниеш, мр.ъсен евреино!

59

Анонимен

преди 2 месеца

А какво беше Русия 90те - една съсипана и полу-унищожена страна, и какво беше САЩ и запада. А днес какво е Русия и какви са съотношенията на силите!

58

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО превъзхожда Русия в конвенционалните оръжия и като численост няколко пъти. Всякакво противопоставяне на Русия срещу НАТО в конвенционална война е безсмислено, Русия никога няма да тръгне на такъв вариант. Войната с НАТО ще бъде ядрена, и без преход.

57

Анонимен

преди 2 месеца

УКРАЙНА или влиза в НАТО или след 3 , 4 години ще се бие срещу НАТО. Защото Путин ще я насъска да скочи на Запада.

56

А ние нормалните?

преди 2 месеца

И какво ни интересуват Тагарев и Украйна, нас нормалните хора?

55

Анонимен

преди 2 месеца

Срам ли ви е да качите снимка на Тагарев? Статията за Тагарев, а Зеленски сте тропосали.

54

Анонимен

преди 2 месеца

24-год YouTube блогър Фидиас Панайоту, избран за независим евродепутат от Кипър, разкри колко пари месечно получват в Европарламента. Видеото в заседателната зала на Европарламента и го публикува в TikTok. Като евродепутат: 8 000 евро на месец "в джоба си". Плюс: за всеки ден в парламента още 350 евро. Допълнителни 30 000 на месец за заплатите на неговия екип, още 5 000 на месец за офис в страната си. 4 000 евро за PR кампания за дейността си в Европейския парламент. Още 10 000 евро месечно, за да кани хора в Европейския парламент и да им обяснява какво правят евродепутатите.

53

до 41

преди 2 месеца

не, не, - ударите по одеса и киев означават едно - бягайте нормални хора, остават укрофашистите, които ще бъдат избити!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Европа днес не може да предложи на своите деца и младежи нищо. Освен перспективата да се окажат без работа дори с най-яката диплома от най-престижния университет, освен възможността да бъдат взети като авантюристи в политиката. Освен практически гарантирана нищета. A Русия? Нека се огледаме. Oткриваме, че сръчни и енергични млади ръце са необходими навсякъде. Навсякъде трябват специалисти. Ако имате висше образование, сте добре дошли... Ако искате да станете квалифициран работник, това е мястото за вас.

51

ДЖО БАЙДЪН

преди 2 месеца

САМО ДА СПЕЧЕЛЯ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ВИ ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ ИЗСИПВАТ НА ГЛАВИТЕ НА ТЪПУТИНАСТИТЕ ПО 1 МИЛИОН СНАРЯДА И ПО 100 000 ДРОНА И ПО 1000 СВРЪХЗВУКОВИ РАКЕТИ НА ГОДИНА И НА ТЪПУТИНАСТИТЕ ЩЕ ИМ РАЗЦЕПИМЕ ЯКО ПУТИН :D

50

Там са вече

преди 2 месеца

Украйнските воени съобщават за северно корейски войници в редовете на руската армия,на Харковският фронт....

49

ало ало

преди 2 месеца

къде останаха 100 БТР, които открадна от българския народ и изпрати на украинските бандити....малко е да те обесят, предател!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Русия жъне успехи суадитска арабия заплаши да разпродава европейски дълг ако Г-7 пипнат парите на русия