33

Анонимен

преди 2 месеца

Особено тоя на снимката с физиономия на слаб ученик следи от къде да купи на сина си нова тесла

32

Анонимен

преди 2 месеца

Особено медведа следи с внимание колко водка са му сипали и преди да си легне да фръли атома пак хаххгаа

31

Зозо

преди 2 месеца

Абе тези крепостните още си мислят, че годината е 1945г.?!? Никой не ще да има общо с блатната държава. Е там да си контактуват със Сев. Корея, Индия, Талибаните.....

30

Анонимен

преди 2 месеца

Предвожданият от Хегемона отан, смята Русия за свой враг, за свой противник. Алиансът многократно открито е заявявал, че целта му е да нанесе стратегическо поражение на Русия на бойното поле, да я раздроби на парчета и да й изпие кръвта.

29

чичо ви САМ

преди 2 месеца

Искам да видя Главчо как лази по американският килим и гледа угодно като теляк в баня

28

Спрете се !!

преди 2 месеца

Нищо хубаво не чака Светът-време е да се спре това безумие наречено война -да няма никакви военни съюзи--както и армии и т.н. излишно хабене на пари -водещо да масови нещастия

27

Анонимен

преди 2 месеца

Копейки, днес японския премиер Кишида е заявил че Япония ще задълбочи сътрудничеството си с НАТО, заради сближението между Русия е Северна Корея! Така за вас се създават два проблема - първо: възможност за струпване на войски на НАТО по източната ви граница, и второ: проблеми за Пyтя в Пекин, тъй като китайците отлично знаят какво значи милитаризирана Япония

26

Анонимен

преди 2 месеца

Няма нужда. Наш (техен) Главчо всичко ще си докладва. И после ще ги поздрави за удара по детската болница, както подобава на один маленький брат.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Мустакатия мушморок явно забравя,че те обявиха НАТО за враг и те нападнаха Украйна заради биолаборатории и натовски бази. Ама нито едното,нито другото показаха. А ще слушат какво стана,защото само преди ден обстрелваха цивилно население.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро тумора (нато) няма да съществува

23

До 22

преди 2 месеца

Имаш в предвид джудже с грандомания и подпухнало от алкохола лице ?

22

33

преди 2 месеца

НАТО :нацистка американска терористична Организация.цветни революциите,организира преврати по целия свят, Мотото Разделяй и влавствуй.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не е враг само на НАТО. Русия е враг на цялата човешка цивилизация и затова трябва да бъде премахната.

20

90% от американците

преди 2 месеца

Не искат noзopuщето байдън да им е президент а някой нормален като Путин

19

Анонимен

преди 2 месеца

Сега е момента Вовата да им пусне на тия от нато един "Кинжал" и да обезглави змията с един удар !

18

80 % от руснаците

преди 2 месеца

Си мечтаят Нато да ги освободи Крайно време е Нато да помогне на руският народ

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов Да почваме тогава, мухъл безпросветен. Според редица публицисти в русия държавите на прибалтика на практика не съществуват, винаги са били част от русия и съответно следва да си бъдат "върнати". Същото се е чувало и за Финландия. Полша, Великобритания, че и Германия са заплашвани с "наказание" дори преди войната. След като войната започна, Франция също е заплашвана. Ако си извадиш главата от междукрачието да си ги хванал тези неща, ама и да си - пак ще лъжеш.

16

Ром'с

преди 2 месеца

и в същото време някъде из Украйна руснаците удариха 4 HimarsA и унищожиха ,а към тях 35 чужденци които управляват тези системи и щаба им .

15

Анонимен

преди 2 месеца

Bиенето на тролейбуса KpaBapopo6 Е музика за моите уши

14

Христо Христов

преди 2 месеца

До 4 "По-добре помислете защо имате повече врагове - туй за Франция, Великобритания и България ли го казваш? Не говоря за САЩ.