11

застраховател

преди 2 месеца

Всички данни за МПС са налични в интернет. Застраховка ГО , МДТ, винетки, ГТП , СБА, глоби. Всичко е в интернет. За какъв *** е нужно и стикери да се лепят по стъклата . Само губим време после да ги махаме.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки път като ви спрат на пътя имате право да заснемете всичко на видео Пилицай няма право да ви забранява да го снимате или да иска да триете записа В Закона за МВР , чл 3, ал1 , т3 е записано че полицаите вършат дейността си в ''условия на ПУБЛИЧНОСТ И ОТЧЕТНОСТ '' В Закона авт, право и сродните му права чл 13 се казва че '' не се изисква съгласие за снимане на хора на обществено място '' Снимайте всеки път , не се оставяйте някакви примитивни катаджии да се подиграват и да се гаврят с вас

9

анонимен

преди 2 месеца

А със с к а п а н и я Гаранционен фонд как ще решите проблема с застраховката ГО и премахването на стикера ?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко трябва да е електронно. Стига сте крали от народа с лепенки и глупости, за да се уреди колега депутат.

7

Даскалица

преди 2 месеца

Да ви кажа, мисля си, че едно ЧАТГПТ4 правителство и подобно НС би свършило много повече работа, а и ще излезне безплатно.

6

Даскалица

преди 2 месеца

Божанка, изложи се с тази електроника! Вие едно електронно интернет гласуване не може да сътворите, за регистрация на МПС кудкудякате... Всеки човек разполага с банкови приложения и идентификация, а вие бленувате за някакви антични неща.

5

Вин

преди 2 месеца

"Няма нужда да носите документи в Естония, защото ако имате лична карта, полицията има достъп до всички регистри, няма нужда да имате шофьорска книжка, защото имате уникален идентификатор, което означава, че сте включени във всички правителствени услуги, обясни директорът по въпросите на ЕС в Правителството на Естония Клен Яретс.Електронното гласуване в Естония е факт. Провежда се седмица преди деня на вота. Почти половината от избирателите гласуват онлайн"

4

Печатар

преди 2 месеца

Резнахте ми синьото картонче и загубих 1 ге класа. Но измислих по-сложен стикер за ГТП, та изкарах за 100 ге класи! Няма да позволя да махнете стикерите за ГТП и ГО, аз какво - да прося ли?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигнаха цента на прегледите , народа спи . Ами не залужавате нито флаг, нито химн , нито език . Изобщо не заслужавате да имате държава , мишки !

2

Анонимен

преди 2 месеца

направете електронно правителство а не се занимавайте с някакви си стикери

1

Анонимен

преди 2 месеца

Усещате ли как лека-полека ви вкарват в дигиталната кошара, овце? Докога ще спите, преживни?