16

ssssss

преди 2 месеца

Шон Пен от Алиекспрес

15

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Ако те подпукам,педофил турски т..ъ..п с коментар 15..,ще ти вкарам кафеникавата глава в задните части .И вземи се представи кой си,май..К..а.. ти. катунджийска ц..и.г...а..н..с..ка. грозна!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Борша дето гербавата прокуратура каза ,че не е крал в НДК

13

Пацо Хасан

преди 2 месеца

До АзъКанъАьъ7112136860 Гледам те вчера, излизаш от клозета на гарата и по лицето ти се стича някаква бяла, слузеста течност. Ползвай мокри кърпички, след като си правил 1001 нощ с мароканци и всякакви тем, на които се пускаш.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Оначе Фандъкова ако го предложи това, тоя ще с двете ръце ЗА и ще ръкопляска даже! Така ви мразя лицемерието, мутри мpтсни гербаджийскосикаджийски, проклети!

11

Пепи

преди 2 месеца

Защо? За да може имотната мафия да си продава гаражите по 40хил.евро и места за паркиране да имат само богаташите, а останалите да плащат зона, но да нямат места. Умното, палавници мизерни.

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

ДПС и ГЕРБ са една и съща османска мафия ! Това,което ГЕРБ отричат,всъщност го приемат. Важното е "матрялът" да вярва,че има разлика между Бехар сефарада и Сюлейман мюфтията. Аврамови психари педофилски! Не вярвайте на това,че ГЕРБ са против паркингите под училищата! Най-добре е гората по квартали да се съберат и основат ЧАСТНИ УЧИЛИЩА САМО ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ. Между двеста човека все ще се намери за наем и учители. Преподаване може и чрез видеоконферентна връзка Изкарайте си децата от тия кофи

9

Майора

преди 2 месеца

Друго може ли да се очаква от хора без грам опит в управлението и мислейки си че общината им е фирмата!Нищо друго не може да се очаква от мамините и таткови синчета и *** , получили всичко наготово!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Половината ученици в МОЛовете следобяд, с подземните паркинки, това КОРУМПЕ се загрижило за тях!!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Защо наричате ГРОБ ГЕРБ? Наричайте ГЕРБ аватар на ДПС...

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ако първоначланата идея беше дошла от Бойко Пеевски ГЕРБ-ДПС, щяха директно, без абсолютно никакви условия, да приемат предложението...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да си направят паркинг под СОС-а тия умници! На училищата само подземни паркинги им липсваха на тоя чист въздух, дето е около тях.

4

АзъКанъАьъ7112136860

преди 2 месеца

На мохамеданин палестински и гербаджия им дай само подземни работи .

3

ХоХо

преди 2 месеца

Тази общинска администрация предлага глупост след глупост ! Та да питам тези , които избраха столцата да се управлавя от хуйвенбини , видяхте ли до къде н докарахте !?!?!?

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Тоя педофили османски съвсем изтрещяха! Как ще правят паркинги под училища,където външнинхорас педофилски намерения ще имат съприкосновение с деца,бе? Значи пристига Махмуд Осман с колата и без да има обществен зрителен контрол натоварва първата девственица на автомобила и отпрашва.Тия от ГЕРБ съвсем кр.ет.еня.сах.а. Защо не правят паркинги под на майка им оная работа? Егати цинизма османски ! Българи,незабавно си изкарайте децата от тия турски училища и си ги учете у Вас!

1

Ze nigmar

преди 2 месеца

Подземни ...:))) училища...