36

Анонимен

преди 2 месеца

Костя върви по пътя на Доган- замъци, дворци с партийни субсидии за сега само къща на брега на Варненското езеро...

35

Аз

преди 2 месеца

Тоя смени 5 партии преди да почне да се прави на приятел на Русия да яхне вълната!Но гань0вците му се радват! :)Закривай!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Левски се е борил да ни управляват руски кавали

33

Анонимен

преди 2 месеца

Другите партий се цепят като Дто на Костя :)

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ох тоя подуши парите и веднага се извъртя. Алоо тя математиката не лъже. Няма как да съберете 121 депутата и винаги да си гласувате каквото си искате. Тоя веднага трябва да слезе на земята.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Най-стабилната руска из мет. Който се кефи на бомбардиране на детски болници в името на ... и аз не знам на какво, гласува за тях.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Най-силния човек е Ивелин Михайлова , Защото се движи без охрана като Митрополита заобиколен вярвяащи и младежи от семинарията .. А Боко и Пеевски въввят с трима гъвази.Ивелин Михайлов е клон на най-страшната международна секта. с триолиони долари.. Кой е по силния.

29

До 21 аноним

преди 2 месеца

"Пеевски ще бъде пожертван и изхвърлен "... Ами тогава милият и честен шишко-база ще се обиди много на всички и ще започне да вреди като англичанка, *** мка му на всички.

28

СМЕХ...

преди 2 месеца

Е, КАК ,БЕ.....ТЕ-ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ СА ВИНАГИ "НАЙ-СТАБИЛНИТЕ"----ЗАЩОТО ОТ ТЯХ НИКОГА НИЩО НЕ ЗАВИСИ! Хайде питайте кой е спонсора на Костадинов ---МИЛЕН ВРАБЕВСКИ --ВНУКА НА ТЕТЕВЕНСКИЯ "Станьо Врабевски , който плаче и си моли да не го бият и издава на турската полиция 20-рев.комитета и 40 души от него! А, ДНЕС ИМА УЛИЦА НА ИМЕТО НА ПРЕДАТЕЛЯ В ТЕТЕВЕН!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Каза го - в момента. Ще видим след седмица две колко ще осъзнаят, че не си добре в главата и ще минат в ПП. ПП е единствената нормална партия, кадрите им не са тройкаджиите от Винса и от Сеободния.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Слава Възраждане .. Партия Величие се оказаха най-проклетата тоталитарна секта

25

Анонимен

преди 2 месеца

Копейкин лъжливото овчарче на руската пропаганда. Прибери се моля те, ама и варненци не те искаме. По-добре замини в Масква.

24

Порошенков

преди 2 месеца

Костя Копейкин кога ше обърне палачинката? Воленчо Сидероглу я обърна и се преобърна в киреча. Сега копейкин налапа палчинката на волен и пак отива към киреча.Чакаме копейкин да стане центов за да спаси шкурата.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Браво, всички сме с вас, единствената автентична опозиция !

22

Анонимен

преди 2 месеца

Познавам само една кукувица, която гласува за този. Хич не е добре жената. Ама хич. Предполагам, че другите са много по-зле, което ме плаши - в такава малка държава да има такова количество откачалки, които отказват да се лекуват е страшно

21

Анонимен

преди 2 месеца

Остроумен е, като за ром. Но вече никой не иска да гледа маймунджулъци в парламента и скоро и този ще е само лош спомен.

20

Да бе,

преди 2 месеца

...стабилни в нищоправенето и в нищопредлагането! Откакто ходи за клизма /промивка/ на мозъка в Маскве, е съвсем "стабилен"!

19

Анонимен

преди 2 месеца

В момента тече процес по "изпирането" на Ахмед Доган и неговото ДПС. Всички партии единодушно тръбят че лошия е Пеевски, а Доган е добрия. Накрая Пеевски ще бъде пожертван и изхвърлен и всички партии ще прегърнат добрия Доган и неговото ДПС.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Третият мандат трябва да се даде на третата сила. Това е най-лесното обяснение за президента. Всяко друго решение ще остави привкус на задкулисни договорки, макар и допустимо по конституция. Ако умнокрасивите излязат с ясна декларация за реформи, разписани буквално по дни и часове, защо да не се види, кой ги подкрепя и защо да не се направи правителство. Ако после, някой се откаже, избиратилят бързо ще го накаже, както се случи с НДСВ.

17

Анонимен

преди 2 месеца

И веднага започнаха коментари, чрез които се цели запазване на властта на ГЕРБ завинаги. Не знам дали има човек, който да не е разбрал, че Възраждане е наистина национално отговорна партия. А медиите постоянно се опитват да ги компрометират с какво ли не.