388

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво е, че е 2024та и в социалните мрежи може да се види ТОЧНО как НЯКОЛКО ЕДНАКВИ руски крилати ракети удрят фабриката за боеприпаси и как една НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА украинска ракета от ПВО удря болницата. Бога да прости загиналите, те нямат никаква вина. Нито за войната, нито за гнусните лъжи със сълзите и мъката на хората.

387

DDD

преди 2 месеца

Бог да прости умрялите!Без да съм фен на руснаците имам въпрос към"журналистите"-"Ако сте професионалисти дайте информация за загиналите-цивилни,мъже,жени,деца(не дай боже) или професионални войници които изпълняват рискованата си работа(за която всъщност им плащат и би трябвало да са на ясно с рисковете на професиата).Иначе намирисва на гнусна пропаганда.

386

Куку

преди 2 месеца

На Путин не му пука защото е напълно извратен от власта.Спомнете си Норд-Ост,спецчастите пуснаха газ на основата на фентанил и убиха всички граждани в театъра,виновни няма!Спомнете си подводницата Курск,всички на борда се издавиха,Путин с насмешка каза- она отанула-нито грам съжаление!Двете войни в Чечня бяха близко до геноцид и пак никой не е виновен!Руснаците свикнаха,че може да вършат всякакви престъпления и безобразия и никой не е виновен.

385

Анонимен

преди 2 месеца

ДНЕС С ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ПОДИГРАВАТЕ НА СВОИТЕ ЧИТАТЕЛИ, А ТЕ НЕ СА ПРОСТИ И ВСИЧКИ ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА И КОИ ГО ПРАВИ, А РУСНАЦИТЕ БАВНО НАПРЕДВАТ НА ЗАПАД

384

RIP Ukraine

преди 2 месеца

Евреите отдавна прозряха че те няма как да пребъдат в окупираните палестински земи и сега разчистват терена в Украйна за друга еврейска държава. Младото население на Украйна е избито на фронта и избягало в чужбина. Дори войната да бъде спряна тудей, демографският срив в Украйна е вече необратим.

383

Анонимен

преди 2 месеца

Кинжал??? В Детска болница??? Най-вероятно е била ЗРК NASAMS с ракета AIM-120.

382

Моше Мошенника

преди 2 месеца

Слаба ракия са рашките. Ние в Газа за 15 минути убиваме повече цивилни, отколкото пияните рушнаци могат да убият за 6 месеца и 2 седмици! Пък болници, църкви, училища, джамии, ала-бали направо ги сриваме със земята за нула време.

381

шмatka

преди 2 месеца

Като нямал работа дяволът си ивял децата! Та и укровската работа е такава-лъжи и провокации ,за та намятат на Русия.

380

Въпрос

преди 2 месеца

За кво му е на Путин да нанася удари по детска болница??? За да демонизиран Русия още повече??? Всички военни специалисти знаят какво се е случило в реалност и всички изопачават фактите!!!

379

Ай сиктир

преди 2 месеца

Малко е нагло в страна, на която умират по няколкостотин войника на фронта всеки ден да обявява траур за разрушена болница в които няма нито един загинал. Но, като сте си избрали комик НЕукраинец, ще участвате в цирк, където умират украинци.

378

Кръчматъ

преди 2 месеца

Колкото повече цивилни жертви сред гражданското население в окраина, толкова по-добре за Зеленчука! Знаят ли укропите, че ПВО не се разполага в града? Знаят!!!! Знаят ли, че ПВО-то е неефективно в градски условия??? Знаят!!!! И въпреки това го правят!!!

377

Анонимен

преди 2 месеца

украина си е направила нов майдантоя път е гръмнала онкоболни деца

376

Анонимен

преди 2 месеца

!

375

Без думи

преди 2 месеца

Заради тези случки днес в Пловдив ми раздадоха брошура на заведение за доставка на храна. От предната страна беше описана информация на български, а от задната на украински. Оставям коментара на Вас, драги читатели.

374

Фермер Боб

преди 2 месеца

До Боби - По-добре в града, да прочисти малко лyмпeн, отколкото във фермата ми!

373

Анонимен

преди 2 месеца

Ще е пръв от много, за съжаление ...

372

Мишо

преди 2 месеца

Поредният ден на позор и геноцид на собствения си народ.

371

Анонимен

преди 2 месеца

Миналата година имаше подобен случей е Константиновка дори юлиан рьопке доказа че е бандеровска ракета , помните ли видеата как хората вдигат глави

370

Анонимен

преди 2 месеца

Забележете какво казва ООН висока е вероятноста тоест има съмнения и за друга вероятност

369

Българин

преди 2 месеца

Както винаги, по време на война първа загива истината...