18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13 "ЕС следва да действа в условията на консенсус" Именно, всяка държава членка на ЕС има право на мнение и има право да го защитата. А ЕС има задължението да защитава правата на всяка държава членка и да не действа в неин ущърб. Унгария НЕ нарушава правилата в ЕС, защото няма никакво законово задължение към страните членки за подкрепа на Украйна. Всичко е на доброволни начала. Няма Консенсус, няма подкрепа за Украйна.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Затова удариха дъното под нас! Вече сме предпоследни!

16

Не бе

преди 3 месеца

Отива да занесе молба за БРИКС и ШОС!

15

Сведущ

преди 3 месеца

Путин е мъртъв от 26-ти Октомври, а тялото му се пази във фризер във Валдайската му резиденция. Каквото и да си говори Орбан с двойника на Путин, то не касае никой освен тях двамата.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Време е, по Украинско-Руската граница да се спусне желязна завеса и всеки да си избере страна!

13

Анонимен

преди 3 месеца

До Малък празЕС следва да действа в условията на консенсус, не може един държавен глава, оглавяващ ротационно председателство да взема решения на своя глава и след това да очаква безусловна подкрепа на целият съюз. То е и в името - съюз. Този конфликт не е създаден от САЩ, а от русия - директно, чрез инвазията си. Докато кредитираме такива като тебе с внимание, такива като Орбан ще продължат да щъкат.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Трябваше да мине да забере Костадинов, Даниил и Радев, и да не се връщат!

11

хе хе хе

преди 3 месеца

Путин се бъзика с европейските "партньори". Че каква друга позиция могат да имат, освен "партер"? А отпред или отзад са началниците от Ню Йорк:)

10

Анонимен

преди 3 месеца

Орбан, оставка! Унгария, вън!

9

Срамота

преди 3 месеца

Как може, председателствуващия ЕС, да ходи да пее на Путин?

8

Малък праз

преди 3 месеца

Унгария е член на ЕС и НАТО. Украйна НЕ е. ЕС е длъжен да подкрепи своята членка, а не черната дупка Украйна. На първо място в ЕС са страните членки. И ако Брюксел не го прави, означава, че ЕС вече не е Европейски съюз, а безгласен американски кене.ф., и то напълнен с бежанци от конфликти, които САЩ създадоха.

7

до 1

преди 3 месеца

Както върви скоро ЕС ще се разграничи от брюкселските лентяи.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да не му се случи на Орбан самолетна катастрофа край Смоленск (примерно)? Като на предишния полски президент Качински! Не стигна до среща с Путин!

5

Евроатлантик

преди 3 месеца

Орбан може да говори само като клатиташшак на Путин и от свое име.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Евродепутатът Максимилиан Кра: Какво изобщо очаквам? Още украински загуби, колкото и цинично да звучи. Но ние сме във война. А жертвите са толкова много, че се доближаваме до прага от 30% от военноспособното население.Има международно правило, че ако загубите 30% от населението, годно за военна служба, войната свършва

3

Анонимен

преди 3 месеца

Въпреки заплахите, Орбан отиде в МоскваПутин каза, че Орбан е пристигнал в Москва, включително като председател на Съвета на ЕС.Руският президент очаква да обсъди двустранните отношения с Орбан, наред с други неща и покани Орбан да обсъдят ситуацията в Украйна.Путин поиска от Орбан да го запознае с позицията на Унгария и ЕС по ситуацията в Украйна.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Генерал-майор от морската пехота на Съединените щати Уилям Мълън почина внезапно веднага след завръщането си от Украйна.Възможно е да е бил убит при руски ракетен удар по позиции на НАТО в Украйна и това да е само прикритие.

1

Анонимен

преди 3 месеца

от ЕС вече се разграничиха от Орбан