84

Анонимен

преди 2 месеца

Един ***, избран с ФСБ фалшификации и задържал се на власт с репресии, много си вярва. И неинформираните,манипулирани крепостни му вярват. Генералите негови не му вярват. Живите олигарси не му вярват. Мълчат и си плащат такса спокойствие. Платените журналисти не му вярват, но си пазят хляба. Умните и свестните, се изнесоха или са в затвора. Мнозина изчезнаха безследно из руските блата. Е, Господ си знае работата. Няма нужда от подсказки. Този нечовек, този *** ще има ужасен край.

83

Анонимен

преди 2 месеца

"Светът не иска да приеме западните ценности." А трябва ли, особено щом са натрапвани насила? Всички страни и народи си имат свои ценности. Западът приема ли ги?

82

Фитока

преди 2 месеца

Русия никога не била заплашвана?Ми точно ще да е след като е евроатлантическо.Как съм се заблудил,че Фридрих Втори я е нападнал,ами не тя си е агресивна и на първи март 1760 войските и за по Ървин път влизат в Берлин.През 1809 пък Швеция просто е била изнудена да и даде Финландия,затова,че руските войски си направили лагер край Стокхолм.Някой да не си помисли,че 1808 Шведски войски са търсели трюфели край река Неман,а Русия се е заблудила,че е нападната Тв бя,тя напада Наполеон и Хитлер!

81

Идиот

преди 2 месеца

Престъпление и наказание! Това е руский мир!

80

НОСА НА ПУТИН

преди 2 месеца

ПО НОСА СЕ ПОЗНАВА КОЙ НОМЕР ПУТИН Е НА СНИМКАТА..... САМО ЧЕ БГ РУСОФИЛИТЕ СА С ПО 12 ДИОПТЪРА, ОТ МНОГО ЧЕТЕНЕ НА РУСКИТЕ ПРОПАГАНДНИ МЕДИИ

79

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са мутанти. Имат доста аварии в състава на бившия СССР. Не е само Чернобил, имат и частични аварии в други АЕЦи, в складове с радиационни отпадъци и какво ли не. И Тунгуският метеорит им докара радиация. Затова Путин смята, че има имунитет срещу ядрени бомби. Но той по рождение не е в ред. И после много са го били с каиша. Станал е мазохист, съдба.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Някой прееба ли се да прочете целият тескст.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Путин не дейставаше меко, днес нямаше да има окраина, а всичко от Харков до Лвов щеше да бъде "изораната целинА". А можеше и да няма човечество.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки път като прочета че Путин е прът в спиците на краварите, нагло-саксонците и колониите и ми става топло да душата..!!!

75

Анонимен

преди 2 месеца

72, много интересно, същият, почти 1:1 коментар може да бъде намерен по руските канали в телеграм, все едно си платен...

74

Анонимен

преди 2 месеца

"Столтенберг се надява на членство на Украйна в НАТО до 2034 г. Точно така, браво! Това е отговорът на един честен човек. До 2034 г. никой от сегашните лидери на страните от НАТО няма да остане на поста си. Някои от тях ще бъдат пенсионирани или в най-добрия от всички светове / в ада (изберете какво се изисква). И самата страна 404 няма да я има, написа Медведев.

73

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 месеца

Къде Си Тръгнал с Москвич Осмак - Копие на БМВ - модел 1960 - ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА....Един Чип Не Можеш да Проиведеш- Даже Нямаш и 5 - лева в Джоба....Къде Си Тръгнал????.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

72

Анонимен

преди 2 месеца

Руската армия започна да използва нови въздушни бомби, врагът губи скъпи оръжия на НАТО. Руснаците пробиват отбраната на противника край Торецк, Часовой Яр, Волчанск. По фронтовете на Северния военен окръг се планира катастрофа на въоръжените сили на Украйна едновременно в три направления.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Като гледам лунно затъмнение. Никой не излъчи днес срещата между Орбан и Путин в Москва. Ама не се учудвам. Нищо ново под слънцето.

70

помия зле забъркана

преди 2 месеца

некъв Кир смени водача на рикши, дедо требе да спи, ШОС се оказа по-голям от Г7, френския петел го попариха и новинарите требе си измислят некви глупости да не пишат колко е зле във НАТО.

69

Бхаратец братец

преди 3 месеца

Издрискалият тази .диария трябва незабавно да потърси лекарска помощ

68

Анонимен

преди 3 месеца

Руският свят е зле дефиниран, затуй Америка ще го приведе във вид удобен за логаритмуване!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Какво да правите ? Налягайте си бракуваните дрешки и не им се месете.

66

помия

преди 3 месеца

днес новини няма! - зелето се вкисна, господарите му ги застигна "Проклятието Зеленски" и "журналистите" смучат материал от всякакви дупки и отверстия...

65

Анонимен

преди 3 месеца

До До 66. Не щът да *** земат в мириканскуту и не съм градинар по таз причина.