65

Анонимен

преди 3 месеца

Искаме ново преброяване в Северна Македония. Това преброяване беше фалшиво. Не регистрираха хора с двойно гражданство, така че много българи останаха регистрирани само като македонци. Аз и много други от град Велес никъде не сме като българи. Аде Мицко, ново преброяване.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Споко Мицкоски скоро в Северна Македония албанците ще са мнозинство. На 2 млн. население няма да им е трудно.

63

Ямболски цървуль

преди 3 месеца

Това нещо ми прилича на Васил Терзиев.Те гейовете са агресивни.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Представителят на България, от трибуната на ООН: - Когато българския цат Самуил, с цялата си войска се върна в Охрид, след битка с византийците 1004г. , край Скопие, ние си свалихме дрехите и се хвърлихме в езерото, за да отмием натрупалия се прах от дългите походи. Когато излязохме от водата, видяхме че македонците са ни свили всичките дрехи. Скача представителя на Македония: - Протестирам! Нас тогава изобщо ни е нямало там. Българския представител: - Благодаря, ето това исках да докажа!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Ми то Сталин се споминал и град Варна до края на 56-та още е наричан на негово име, има разцвет на лагерите, през които минават доста интелектуалци. Трябвало е Сталин да нарече българската Македония на свое име "Сталинка" и сега всички в Македония щяха да се чувства българи, както всички в град Сталин, като си върнаха името на Варна се чувстват българи! Грешката на Сталин е тая, че е дал в ръцете на Сърбите населението на Македонската територия!

60

Кючук Париж

преди 3 месеца

И ние сме македонци , не сме българи.Густо майна Филибето.

59

Мицко как звучи

преди 3 месеца

В Албания са 3х повече от българите в РСМ, по простата причина че преброяването в РСМ е манипулирано, то е направо измама. Поне 10х повече са! РСМ извършва геноцид срещу българите там.

58

София

преди 3 месеца

Регистрирайте ОМО ,, Илинден ,, и 2.5 милиона македонци ще гласуваме за Македонската Организация.

57

Анонимен

преди 3 месеца

"Па шта си ти?" На български означава "Какъв си ти?". Вазов написва това стихотворение през 1913г. след като сръбският престонаследник Александът удря плесница на едно момиченце в Македония, което на наглия му върос отговаря, че е българче.

56

Анонимен

преди 3 месеца

До До кога 55 В Благоевград и Сандански няма македонци. Македонци може да има само в Гърция. Македонец който говори на български или на български диалект не е никакъв македонец а си е чист българин (ако се е изкъпал).

55

До кога

преди 3 месеца

До кога ще ни занимавате със тези *** наречени северно македонци! Македонци са тези във Благоевград Сандански Солун и Серес а тези във Скопие са албански мангупи

54

Анонимен

преди 3 месеца

Като е тръгнал защо не изяви претенции за македонско малцинство в Гърция? Тогава направо ще му гръмнат бушоните.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Много е нахален е тоя, чак е грозно да се държи толкова нагло.

52

Паню Баирски

преди 3 месеца

Македонците са дървени глави и не знаят на кой свят се намират. Как не разбраха, че такова нещо като македонска нация и македонски език няма? Паяци! През следващото хилядолетие може и да влязат в ЕС!

51

Анонимен

преди 3 месеца

Мицкоо за психиатрията си брат....

50

Анонимен

преди 3 месеца

Българската пропаганда - хахаха. Ние едно правителство не можем да си изберем от сума време, ще се организираме и ще водим пропаганда. Може би ни бърка с господарите си от Сърбия.

49

666

преди 3 месеца

Май му пари под *** на Мицо.....все по големи щуротии бълва лъжливата му уста.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Защото в РСМ ги дискриминират и те се крият от страх.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Ако признае Мицко, нали Сърбия и НАТО ще дължат репарации на бг за убитите и окупацията както е сега в Украйна. Няма начин.

46

Един Българин

преди 3 месеца

Мицков, дай някоя книга на македонски от 1944та година или от възраждането, хайде от мен да мине кажи къде са отишли да създават книжнина "македонските" братя Кирил и Методий. На какъв езика е писал и говорил Александър, а Филип? От 1,8 милиона 800 000 са албанци, а останалото са българи. Ти си единствения представител на ци_ган ския етнос. Българите отдавна са в албанската конституция, но ти освен история и това не знаеш.