87

Чичолина

преди 2 месеца

Кой да я чака,Макрон е във Франция.

86

Ром'с

преди 2 месеца

Тръмп предложи на Джото дебат без правила ,само те двамата.Готова е ,разбира се ,щом и направила и Обама президент,защо да не готова и Харис ..Тя че върти в тоз крьг,макър и да няма никакви права Като вице...но е вътре в нещата ,а и Ако е послушна към групата на Хиларито от групата на Клиентов и ко ,то ще бъде достоен оппонент на Тръмп.

85

Анонимен

преди 2 месеца

За всички притеснени гласоподаватели от България - готова е!

84

Бабугерин

преди 2 месеца

Вижти ся.....ако няма кой...може и аз да я чокам отзаде. Ша развея байряка и ще й стана стана доверен член!

83

Анонимен

преди 2 месеца

В четвъртък изведнъж на бетинг пазарите в САЩ Байдън остана с под 50% шанс дори да участва в изборите, а Канала вдигна на над 50 и никой от другите не качи шансовете си. Оказа се, че Байдън е пътник, но ако никой от него или Камала Харис не е кандидата, то демократите ще загубят близо 1 милиард дарения до момента!

82

Анонимен

преди 2 месеца

А кой я чака отзад? Те на тия дъртаци не им става вече

81

Игра на полове

преди 2 месеца

След деди Байдън дори и ББ с вице Пеевски са готови за този пост. Дъното е вече стигнато. Но.....нормално. Който с рогата напред срещу Русия е тръгнал, неизбежно стига до и тук и там: дъното! На ЮЕСЕЙ им трябва спешно нова война, но да са победители този път, че след Ирак, Афганистан и сега Украйна.....

80

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Дрън го управлява цветнокожа сатанистка чрез вуду.Заявил е,че той в първия жена президент с различен цвят на кожата и неговата заместничка също е цветнокожа,т.е. Камала Харис.Има нужда от екзорсист.

79

Call DEA for GERB

преди 2 месеца

GERB is DRUG CARTЕL

78

Анонимен

преди 2 месеца

Камала така неистово подкрепя байДжо, че известен ТV-водещ сериозно я попита: бабо, ние с теб един и същ дебат ли сме гледали, защото аз видях катастрофата на байДжо, а ти ме уверяваш, че байДжо е победител и нов/стар президент?

77

Анонимен

преди 2 месеца

И да ей го подставения, само дето първата работа на Хилари като идваше тук бе да се прави на загрижена за ромите. Хилари Клинтън в България - По света и у нас - БНТ НовиниХилари Клинтън поздрави българското правителство за приетата стратегия за интергация на ромите и насърчи властите да...Харис е същата че и е от боята

76

Анонимен

преди 2 месеца

Когато държавите бяха по нормални за тези неща "партията" на "демократите" щеше да бъде разтурена и даже и осъдена. Такива фалшификации и подмени в такива мащаби, били победили Тръмп, кой го победи като поставената дементна кукла не е в час? И на всичко отгоре нпо подставените на демократите лаят по медиите в други държави като нашата сякаш нищо не е станало и сякаш те го избират?

75

Анонимен

преди 2 месеца

Камала Харис, ти внимавай,каубоец е отзад.

74

ароматния пръч

преди 2 месеца

Чака Путин.

73

До Ано 80

преди 2 месеца

Чул си *** не дочул и сега плещиш глупoсти тук. Не е Камала дето беше преписала речта на Мишел, а на Тръмп половинката му.... Почти същото ... не били компютри, а компоти, и не ги изнесли, ами върнали.... ама същото де.. Шилe невчecaно....

72

Анонимен

преди 2 месеца

Само Камила не е била досега президент на САЩ

71

Анонимен

преди 2 месеца

Проблемът на Камала е, че има по- малко мозък и от Джо. Речите й ги пише някой и тя само ги наизустява, защото я бяха хванали да рецитира почти дословно реч на Мишел Обама. Преди година каза в реч, че трябва да се намали популацията, за да може децата им да живеят в по-чиста природа. После се извинява, че е имала предвид зомърсяването. Но публиката пляскаше, те не знаят какво е имала предвид, а реагират на преките думи... Явно и аудиторията й е била такава.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Тази не е много блак, затова са я избрали. Хем да се радват афроамериканците, хем белите американци да не се дразнят много.

69

До 71 ристю

преди 2 месеца

Е , бива ли да си толкова елементарен А?! Човека (67) е прав ,във Франция " Републиканския фронт включва левите ,социал демократите ,зелените и други формации с либерални възгледи , работническата партия ( лейбъристите ) в ЮК са либерали. Време е популистите които се маскират като републиканци и крайно десните да се набутат обратно в гнусните дупки от които са изпълзяли.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Da, I ' I koi q 4aka otzad', o6te edin biser...