180

Анонимен

преди 2 месеца

Михайлов е твърде млад, за да е обременен с комунистически ум. По-точно, псевдополковникът Марков е с оскъден ум и комунистическо мислене, защото е корумпиран чревоугодник, бившо ченге от ДС при това уволнен от НСО, вероятно за некадърност. И най-важното, е от поколението на комунизма.

179

Анонимен

преди 2 месеца

нали си от корупционната амбасада?

178

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

И всичко това от секта тип " Ваше височества" ,която не знае кой и е лидера, сами си искат оставките и се разпредекят пред тоалетната.

177

на 48 години

преди 2 месеца

Иелн Михайлов не е момченце и трябва напълно да осъзнава какави ги върши и да отговаря за думите си на селска клюкарка. Остана си на село и завидя.

176

Случаен минувач

преди 2 месеца

А бе Марков, я си кажи, ти наистина ли си любител на чашката? Излезе информация, че си закъснял за първото заседание на новия парламент, защото си се бил напил предната вечер и си бил махмурлия... Ако наистина обичаш да пиеш, нали се сещаш, че хората няма да те вземат насериозно? Всеки ще каже: Мани го тоя! И при едни нови избори потъваш в небитието като Стефан Янев например. Дръж се малко по-стегнато, военен си в края на краищата! Вие военните, нали сте хора на честта? Поне така трябва да бъде.

175

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв му е статусът в момента? -- стои в парламентарната група и се надява на някакво чудо, не смее да се отцепи, вероятно има няколко колебаещи се още като него, също не смеещи.

174

Анонимен

преди 2 месеца

борисов в сравнение с михайлов не е никакъв академик, той е това, което на руски наричат вор в законе.

173

Анонимен

преди 2 месеца

Макар че доколкото разбирам Марков ходеше на тези срещи по метода "Авантакис"

172

Анонимен

преди 2 месеца

Напълно съм съгласен с определението за Михайлов, но Марков седеше с него на 3-4-часови срещи в страната и чужбина и се правеше, че са съмишленици. Е добре, но този човек ли критикува Бойко Борисов? Еми той Бойко е академик в сравнение с тези двамата

171

Анонимен

преди 2 месеца

Парламентът е пълен на 90% с опортюнисти като този "експерт" по националната сигурност.

170

Анонимен

преди 2 месеца

"Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие"." -- може да се откаже защото е бил само претендент, но не го притежава. А след събитията с неговите хвърчащи възгледи вече няма никакви шансове да го спечели. Загуба и трагедия за спонсорите му, сега може да пишат глупости.

169

Анонимен

преди 2 месеца

Величие дори себе си не успяват да убедят в нещо за повече от ден два. Но се намериха 98 хиляди, които да им се вържат на глупостите. После се чудим защо ни е зле държавата - ами акълът за толкова ни стига.

168

Анонимен

преди 2 месеца

в заглавието -- комунистически възгледи, вътре в статията -- посткомунистически -- ха-ха, хий-хий! Между двете понятия разликата е океан, но за един шизофреничен ум разликата сигурно е минимална.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Ако решиш да прочетеш някои дукоменти на сциентологията това още не означава нищо. Там има напр., без да съм ги чел, някакви методи разработени за постигане на някакви цели.Те могат да се използват -- на принципа това да, а това не. Докато той е полезен за бълг. политическа система, могат да го обвиняват само враговете му, които се страхуват да загубят постовете си и ползите от тях. Има много точни моменти когато се разпознава кога един политик става вреден. За марков този момент вече настъпи.

166

Внесено от САЩ

преди 2 месеца

Когато Сциентологът Марк де Турк, по времето на Николай Василев искаше да обучава държавната администрация, цялата преса писна колко е опасно, и на Марк не му се получи (тогава). Михайлов е СЦИЕНТОЛОГ от висок ранг(представител на New Era (сциент.) за БГ), и влезе в парламента, в управлението на държавата, и това по малко притеснително ли е? Всеизвестно е посолствата на една държава, указват натиск по целия свят и лобират за тая Психосекта, защото превръщайки децата ни в зомбита, си осигуряват..

165

Анонимен

преди 2 месеца

Това е предателят във величие' който ще бъде отлюспен. Прикривал се е по време на кампанията, за да може да овладее партийния лидерски пост, но по една случайна или не- случайна причина това не му се отдало и сега може да бъде отсвирен. Ще депутатства няколко месеца докато трае този парламент и после в канала."Това, което искат - да гласуваме с Възраждане, аз не го разбирам" -- кратунката не проумява, че всъщност гласуването не е с възраждане а по посока на българските национални интереси.

164

Анонимен

преди 2 месеца

Те се осветиха! ЖАЛКО ,ЧЕ НАРОДА Е ТОЛКОВА ОТЧАЯН!ХВЪРЛЯ СЕ ПРЕД ВСЕКИ СПАСИТЕЛ КОЙ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕ ВСЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ДОВЕРИЕ С БЛАГИ ПРИКАЗКИ!

163

Анонимен

преди 2 месеца

Колко семпъл трябва да си , да строиш замъци , Марков поне една колиба заковал ли е ?

162

Анонимен

преди 3 месеца

ОЩЕ НЕДОНОСЧЕТА ЩЕ СЕ ИЗЛЮПЯТ! НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ НОВ ПРОЕКТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД -ЦИРКОВЕ!НА МАЯ ЦИРКОВЕТЕ!НА ТАТЯНА ДОНЧЕВА И БОЛОНКАТА!ПОСЛЕ ЕДИН ГЪЛЪБ ПРИЛЕТЯ!ПОСЛЕ ЕДИН ГЕНЕРАЛ И ТОЙ УГАСНА! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ШАРЛАТАНИТЕ! ЕЕЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЮМРУКОВ СЕ НАГЛЕДАХМЕ!НАТОВАРИХА НИ СЪС СКЪПИ ГОРИВА!ЗАЕМИ!И ВСИЧКИ С ПЛЮВАНЕ ПРОТИВ БОЙКО ВЗЕМАТ НЯКАКЪВ ПРОЦЕНТ!ДОКАТО НИ ДАВАХА СКЪПО ТЕАТРО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ УСВОИХА МИЛИАРДИ ОТ ПЛАНА ЗА ВЪЗТАНОВЯВАНЕ! НИЕ СЕ РАДВАМЕ КАК СКАЧАТ НА БОЙКО!

161

Реално

преди 3 месеца

Полковника може да се е ос.рал, но не ни е откраднал бъдещето. Навреме се оакаха, да си трае в миманса, и да не лъже повече хората. Надеждата умира, вярата също...