Снимка: БГНЕС

"Има зависими депутати, обвърани с финансови схеми", заяви формалният лидер на "Величие" Николай Марков в кулоарите на Народното събрание.По думите му, те ще станат ясни и са обвързвани с Ивелин Михайлов.

На въпрос защо настъпи разривът между него и Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега.

Това, което искат - да гласуваме с “Възраждане”, аз не го разбирам, коментира още Марков пред журналисти в парламента и попита: "В качеството си на какъв Ивелин Михайлов иска да уволнява депутати?".

Относно това, че Ивелин Михайлов е идеологът на "Величие", Марков се изсмя и заяви: "идеолог"...

После обясни последната си публикация във Facebook, в която пише, че "всичко може да приключи":

"Всичко може да приключи. Животът на човек приключва за миг. Може да приключат идеите, мечтите, парламентарните групи."

По думите му "Величие" не е партия, защото няма структури. Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие".

Марков отрече да е отправял заплахи за живота на някого.

"Господин Михайлов винаги играе жертвата. Него всички го убиват и набелязват. Обаче той е мултимилионер и ходи без охрана. Аз не знам за човек, който всички ще го убиват, мафиотите ще го убиват, Бойко Борисов, Пеевски, аз, но ходи без охрана. Аз, да кажем, че нямам пари да си купя кафе. Но той има пари да си купи охрана, а няма, което означава, че не се чувства заплашен", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase