19

Британски учЕн

преди 2 седмици

Аз сам си поддържам колите защото МОГА. И самолет ако имах и него щях да си поддържам сам защото МОГА. За който не може - електрониката по колите е вредна и опасна и поради това - излишна. Двигателят също.

18

Toni Ivanov

преди 2 седмици

До #15 Банкеръ Електрониката може да е ненужна,но ти си я платил при закупуването на автомобила,а в действителност не е сложена в него,което е ЛЪЖА от страна на производителите и дилърите щом не е махната от спецификацията.

17

Анонимен

преди 2 седмици

Давате ли си сметка колко са вредни отопляемите седалки за половата система на мъжете? Също и хемороиди може да ви докарат. Ползвам такива, но много ограничено и са настроени само на гърба да греят. Последното нещо което бих търсил в една кола.

16

Анонимен

преди 2 седмици

За един бедняк и чифт цъ-рву.ли са достатъчни. Може да се оправдае с висока функционалност, природосъобразност и ниска и лесна подръжка.

15

Toni Ivanov

преди 2 седмици

Ако това е вярно, ще последват съдебни дела,че хората са излъгани тъй като това,което е в спецификацията го няма в автомобила. При продажбата на автомобила диларът трябва да каже тази разлика на купувача и той да реши дали ще купи дадения автомобил. Много от автомобилите втора ръка,които се продават са със свалени катализатори,което е в разрез с екологията.

14

Анонимен

преди 2 седмици

Колкото една кола е по близка до функциите на един кон, толкова е по-функционална! Когато си караш лека кола "Кон" винаги сядаш отпред близо до шията му, за да не паднеш. Когато караш лека кола "Мaгарe" трябва да седнеш близо до задните му крака, за да не може да подскочи, да те изхвърли и да паднеш от него! Затова Армиите са били Конни, а не Магaрeшки!

13

Банкеръ

преди 2 седмици

Проблемът на сравнително новите автомобили е ненужната електроника,която в голямата си част дефектира още на третата година.Останалите им части дрънкат отвътре на Ориз.Цената им и тя е ехее.Електромобилите пък са направо недостъпни за доходите в БГ.

12

До 12

преди 2 седмици

Личи си, че при ядрена зима ти ще си първия ревльо, дето ще се метне от някоя скала. 70 хил. години хомо сапиенс е оцелял, но пък виж колко незаменими и важни за оцеляването неща се оказаха важни за теб - отопляеми седалки.

11

Анонимен

преди 2 седмици

За да не рискувате си купете кола като жената на Еленски.А ако не ви стигат парите просто й пратете каквото имате,за да може жената да си купи още една.

10

до 6

преди 2 седмици

Личи си че никога си нямал кола с отопляеми седалки. Зимата това е незаменимо, колкото и бързо да ти е парното. Проблема при тия седалки е че на дълъг път може да заспиш.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Като си купиш "Ковид" кола и влезеш да я караш няма да познаеш къде е инсталирана "Шестопръстната Ръка"? Ще намериш бутона за включване и след като колата сама тръгне в посока към Доктора, ще почувастваш как "Шестопръстната Ръка" те Боцка ПоДупето! Ще бъдеш толкова щастлив, че като отидеш при Доктора, Сестрата така ще те оправи. че ще забравиш, че имаш Съпруга със Златни Пендари. Съпругата ти, която те обича, за да те отърве от Доктора, ще си дада всичките Златни Пендари и беднотия, беднотия!

8

S

преди 2 седмици

За 5 хиляди марки ги отървавам от 3 годишен голф без отопляеми седалки, ел огледала и инфотеймън таблет, навигация и безжично зареждане на телефона и там ... другите безсмислени глупости. Стига да е под 60 хиляди километра обслужен и минал TUF и нови гуми.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Дайте ги на българака за нови ,той е слабо умно парче и ще ги изкупи за автоморгата на Европа.

6

Ковидивитнайси

преди 2 седмици

Дали някъде във Вселената, има по-тъпо същество от ковидарите?!

5

Анонимен

преди 2 седмици

ГолЕми я.ца и без това половината екстри по автомобилите са само заради екстрите.

4

Бебо дилъра

преди 2 седмици

Дайте ги насам, ше ги лъзнем на бyлгаpcките шapaнu да ги джиткат по Витошка със самочувствие на лордове.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Намерихте на какво да лепнете думичката "ковид"

2

Анонимен

преди 2 седмици

Хахахахаааааа, да ги купят прозводителите на кренвирши, за тях са си тамън. Например "Леки."

1

Ковидиот

преди 2 седмици

Май ще взема да пусна една-две сълзи... Горките автомобилостроители, такава мъка...