67

Анонимен

преди 3 месеца

Доган е отгледал един вид Шиши, какво му пишат турските българи :)))

66

Анонимен

преди 3 месеца

Най вероятно чистката идва от Доган, а изпълнителя е Пеевски. Пеевски е прекалено малък за да играе срещу Доган.Но ако все пак малкия се е взел на сериозно, ще бъде интересно. Карадаято се оттегли, но с Пеевски няма да е толкоз безболезнено, поне за него самия.При условие, че все още зад Доган стоят господарите му. Ако ли не, значи го пенсионират.

65

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС допуснаха много грешки, но най-голямата им грешка според мен е, че допуснаха Цецо и Боко да управляват, вместо да продължат да си управляват с БСП и като балансьор. Изтрепаха ни народа, буквално; други емигрираха! Виждате ли как изчезна съпротивата или протестите срещу нередностите и беззаконията, това е, поради насаден страх и насилие, затова и не искат да гласуват вече хората! А мафията вече не плаща на политиците, а зае директно банките в парламента.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Те не знаят ли подкрепящите Доган, че Шиши му е като син, нали той го вкара в ДС :)))

63

Анонимен

преди 3 месеца

Когато и да се занули тази крадлива ОПГ пак е късно

62

адвокат

преди 3 месеца

Не се заблуждавайте от ставащите процеси в тази противоконституционна арганизация/не партия/.Тази организация 35 г. гласува на антибългарска основа.ТАЗИ, ПО СВОЯТА СИ СЪЩНОСТ МЮСЮЛМАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ,НИКОГА НЯМА ДА ПРИЕМЕ ХРИСТИЯНСКИТЕ ПРИНЦИПИ,И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НА РЕЛИГИОЗНА ОСНОВА,ОРГАНИЗАЦИЯ.ТОВА,ЧЕ НЕПРЕКЪСНАТО ГОВОРЯТ ЗА ЕВРОЦЕННОСТИ,ЗА НАТО И ПР.,НЕ ГИ ПРАВИ ПАРТИЯ.Просто сега един разбойник,издържал финансово друг стар разбойник,си иска рестото.Цената-организацията.

61

Toni Ivanov

преди 3 месеца

До # 62. Ще ти отговоря веднага. Сокола е доносник на ДС и те продължават да го държат здраво за т.о.п.к.и.т.е. При тях няма мърдане. Имат му досието с всички издънки,които е правил в живота си.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля, че това са опити за изтласкаване на старата власт и за американизиране на управляващата ни клика и както наблюдавам, вървят не в българска полза, дано да греша!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Доган се командва от най високото ниво, което не е достъпно на друг в нашенския елит. Бойко, Кирчо и прочие ги командват от посолството трети разряд бюрократи, а Доган получава информация някъде на много по високо ниво. Октай се опита да пробута една декларация в парламента и Доган реагира още преди Турския външен министър да знаеше какво ще се реши в НАТО по случая с сваления руски самолет. Дори турския отдел на ЦРУ, е на по ниско ниво на информираност. Доган ще го сваля само господарите му.

58

Toni Ivanov

преди 3 месеца

Дилян Пеевски иска да изчисти хората около Ахмед Доган и на края да изприта и почетния председател,за да ръководи сам ДПС.

57

Кукундрел

преди 3 месеца

Това е втората "чистка" в ДПС след фиаското с Лютви Местан, който трябваше да се крие в турското посолство. Тогава Доган консолидира кадрите. Лютви обаче не е Пеевски. И Доган не е Сокола от едно време. ДПС заминава като структурата балансьор, с влияние по турски "отзад". Пеевски е клинично амбициозен и няма да кротне докато не свали избирателната активност до 15%, не стане първа политическа сила и не управлява.

56

Радослав

преди 3 месеца

Член на ДПС да пише на Ахмед Доган, че е репресиран в ДПС е все едно съветски комунист интерниран през 1930 по време на чистката в Гулаг да пише на Сталин и да се жалва, че е затворен. Нищо не става в ДПС без преди това да е одобрено от Ахмед Доган.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Питам: ОТ КОГО СЕ КОМАНДВА ДОГАН? ЗАЩОТО ЯВНО НЕ Е НИКАКЪВ СОКОЛ И НИКОГА НЕ Е БИЛ! КУКЛА / ПАРАВАН ЗА ПАРИ!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Егати сокола на фотото ми прилича повече на дърта оскубана кокошка

53

Анонимен

преди 3 месеца

Я ВИЖТЕ ФИРМИТЕ НА РАМАДАН от ДС, АГЕНТ ВЕРГИЛ, И ПОСЛЕ РЕВЕТЕ ЗА НЕГО!

52

Анонимен

преди 3 месеца

ДОГАН ОТ ДС НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРИТЕЖАВА ПАРТИЯ.:)))

51

Aliosman

преди 3 месеца

Къв сокол? Това алкохолизирано пиле е бита карта. Да се радва, ако Делян го остави живо, ако не му плати борчовете, които покри. ДПС е бизнес структура, никога не съм гласувал за тях и не представляват никакви турци и мюсюлмани. Повечето им гласове отдавна идват от северозапада, където няма кьорав мюсюлманин. Сещайте се какви са тези гласове.

50

Шиши

преди 3 месеца

Проваля всичко,до което се докопа.Дано затрие и ДПС.

49

Анонимен

преди 3 месеца

ДПС Е ОЧЕВАДНО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, С ДВАМА БЪЛГАРИ В НЕЯ:))) И КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Казаци пишат писмо до султана...