14

.

преди 3 месеца

Лека, лека... колко да е лека?! Двойно повече!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Батеее геронтокрацията на пълна мощност! Единия е се умрел другия на бело и това са единствените опции за американците!? Браво

12

Анонимен

преди 3 месеца

След като разгрома по време на дебата за вас е лека преднина така да бъде.

11

ъ

преди 3 месеца

Голямата Рижа ще вземе да спечели пак изборите. Това би било добре за САЩ, но лошо за света. Понеже за да е добре целият свят, САЩ трябва да са много зле и нищо да не зависи от тях. Това е проверено във времето, за съжаление.

10

до ТЪПУТ

преди 3 месеца

Само дето върховния съд отмени присъдата вчера! Сега предстои разследване на съдията и прокурора, но вече има планини от доказателства срещу тях, доказващи несправедлив процес, конфликти на интереси, натиск върху свидетели и други подобни! Ще има влезли в затвора , но няма да е Тръмп, а тези които изфабрикуваха делото срещу него! Но това заблуден човек с ниска интелигентност като теб няма как да го знае!

9

Тръмп е време да се

преди 3 месеца

оттегли. Най-вероятни са два варианта - изборите да се фалшифицират, добрия вариант или просто да го застрелят, като Кенеди например. Демокрацията в САЩ е сериозна работа. Например САЩ винаги са против агресорите, какъвто е Путин. За да изградят такава демокрация, те си избили доста народ - само индианци около 100 милиона, за територия.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Над 76% от респондентите оценяват Тръмп като победител в дебата в четвъртък, казват Patriot Polling. Това 76% лека преднина ли е? Опити за манипулация ли е?

7

до чисти България

преди 3 месеца

***, на коя планета живееш? Величие са най-жалката банда сформирана някога и влязла в политиката! Самоизядоха се за 2 дни! Даже и кумира ви Брейка ревна вчера!

6

хахах

преди 3 месеца

Лека! *** бяхте и *** си останахте! Ако 90% е лека , значи сте прави и не сте ***!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тръмп с лека преднина /67%/ пред Байдън /33%/. Такива бяха %-те на 27 юни. После разни демократи-пропагандисти започнаха да ни преразказват дебата и ние се чудехме един и същ дебат ли сме гледали и слушали с тях.

4

Руснак националист

преди 3 месеца

ЕДИН ОТ ДВАМАТА ДАЙДЪН ИЛИ ТРЪМП ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! СЪС КОЕТО ИЛИ ТЕРОРУСКАТА ЩЕ ИЗГУБИ ИЛИ УКРАЙНА

3

Анонимен

преди 3 месеца

Показателно е заключението по дебата м/у байДжо и бай Дончо, дадено от Камала Харис. В интервю с нея водещият твърди, че цяла Америка видя "Разочарованието на века, катастрофата", а Камала му отговаря: Хорицата могат да виждат и говорят каквото си искат. Байдън беше във феноменален контраст с Тръмп. Той беше бодър, остроумен и ерудиран, а Тръмп само лъжеше. Байдън е следващият президент. Затваряме темата, каза строго Камала. Мирише ли ви на демокрация?

2

ТЪПУТИНАСТ

преди 3 месеца

ОГРОМНА ГРЕШКА, ЧЕ ДЖО БАЙДЪН ПРОВЕДЕ ТОЗИ ДЕБАТ С КОЙТО ЛЕГИТИМИРА ОСЪЖДАНИЯ ПРЕСТЪПНИК ТРЪМП!

1

Шегобиец

преди 3 месеца

Е, щом е само лека...