11

Анонимен

преди 3 месеца

Еее ган4у дето е демократ ще пропищи, че не може да кара градско със 100 като в рошия, Азия и Африка. Ама иначе е с европейски маниери и мислене, чака само пешеходни пътеки да сЪ изрежИ :)))

10

Анонимен

преди 3 месеца

Лепенка на камерата и заглушител за GPS---> 200km/H

9

Анонимен

преди 3 месеца

Еуропа у канавката...

8

Аз

преди 3 месеца

Глупости на таркалета. Преди две седмици си купих, нова европейска кола, модел 2023. Няма нищо подобно в нея.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Като стана въпрос за скорост се сетих за маааалоумника Марешки дето мечтата му била да вдигне 300 км/ч на магистрала Тракия с колата си . Няма такъв скааапаняк честно.

6

Баба Гица

преди 3 месеца

Голям отворко този комплексарски шеф, искал космическа совалка да подкара. Много напред бил с матрриала щом можел да натисне един педддал. Дано уцели стена и не дърво или друга кола или пешеходци. Дано скоро ни отърве от мощното си комплексарско ауди

5

Анонимен

преди 3 месеца

Моя шеф си взе ауди A8 преди 5 години и имаше ограничение на скоростта на 240 км/ч. Той ми го разправя. И каза: Отивам на следващия ден като си я купих колата при един сервизен техник познат и ми махна тази система и сега мога да вдигна и 300 км/ч колкото изписва километража.

4

Анонимен

преди 3 месеца

В България няма знаци. От времето, когато братчедите ги набраха да ги ползват за тави - чушкопеци и се наложи новите знаци да са пластмасови. Влизаш в разклон 60. После няма знак колко и откъде почва по-високата скорост. С километри ножеш да караш без никакви знаци После има едни знаци за по-ниска скорост при дъжд. Как ще ги разчете колата? Много умни ги направихте тез каруци. Като почнат да изтрепват водачите си ние трябва политиците да подпукаме

3

Анонимен

преди 3 месеца

Че те тези ограничители на скоростта са от памти века. Всеки може да си го премахне срещу няколко хилядарки.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Моята кола в момента е с такъв ограничител и когато пътувам в нормална държава е невероятно удобство,но когато се понеса по бабуните пеефско борисови,настава пълен ад. Неадекватни знаци и ограничения,от 80 става 40 колата спира сама,после ускорява, нещо страшно е. Важното е ушев да има петстин конюви баварски дракстери,с голям багажник.

1

Сармат

преди 3 месеца

А дали скоро няма и да са с ограничение на периметъра на движение? Също като 15 минутните градове.