19

Факт

преди 2 месеца

Байдън е НЕАДЕКВАТЕН!!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Докога ще ни занимавате с хазарските истории на тези сатани? Разкатаха фамилията на цяла Европа

17

Анонимен

преди 2 месеца

Аз мисля, че ескалацията тепърва предстои. От година наблюдавам и слушам повтарящи се декларации за силово отстояване на плана за еднополюсна глобализация. Рептилите започват открито да ни заявяват: Опитвахме се да въведем хегемонистичната глобализация с мекия брус, но след като вие, дoбитъk, се опъвате - ще обърнем дебелия край и със сила ще ви подкараме към светлото либерастично бъдеще.

16

Анонимен

преди 2 месеца

"Възвърнал е доверието към САЩ като лидер на света", хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаххахахахаххахахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахаххахахахахаххахахаххахахаххахахахахаххахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахаха. Потъващия кораб плъховете отдавна напуснаха. Само този, който явно е доста по-низък от плъх, още крета.

15

Анонимен

преди 2 месеца

"доверието в американското лидерство значително се е повишило през последните три и половина години" - Доверието в американското лидерство се изпари. Ставаме свидетели на края на доктрината МОНРО? Ставаме свидетели на агонията на колективния запад, базиран на пиндостански правила и на хегемонията на $? Дедоларизацията тръгна с пълна сила.

14

Анонимен

преди 2 месеца

То и блинкен е с пелени за старци, така че...

13

Демократичен паяк

преди 2 месеца

Джо Байдън ще остане в историята като един от най-великите президенти на САЩ! Наравно с Ейбрахам Линкълн, Хари Труман и Роналд Рейгън! Джо Байдън ще победи вечния враг на Америка и целия свят - РуZия!!

12

УестАфрикаДЕТЕУБИЙЦИ

преди 2 месеца

РИМЛЯНИНЪТ КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ е казал че Римският етнос е произлезъл от ГРЪЦКИЯТ етнос от град ОМИР на Свети НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ и никога НЕ СА ИМАЛИ НИЩО ОБЩО с АФРИКАНСКИТЕ ДЕТЕУБИЙЦИ създали град РОМА от КАРТАГЕН след което РИМЛЯНИНЪТ КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ провежда операция РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ между африката Картаген и АЗИЯТА град БИБЛОС за да РАЗВЕЖДА град РОМА от семитското племе детеубийци АМОР от латински преведено ЛЮБОВ които били КАРТАГЕН

11

Анонимен

преди 2 месеца

Какво да каже секретарката Блинкен - нали дъртия п.ърцул бай Дън му дава хляб :)))

10

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се, нали иначе няма да е външен министър ако Байдън загуби. Има и друга причина за изказването на Блинкин - според слуховете, Мишел Обама вече е отказала и те реално нямат друг кандидат, който да вземе повече от 15% срещу Тръмп. Демократите знаят, че ако байдън се добере до заветните 40% на изборите, останалите могат да ги фалшифицират с машините като миналия път. Затова ще държат на мумията до последно, ако трябва ще му пуснат ИИ двойник само в туитър.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Какво доверие та той едвам ходи.

8

Анонимен

преди 2 месеца

"Стар", доколкото преди 4 години можеше да върже две изречения на кръст, а сега не му се удава. Възрастта е относително понятие, но в неговия случай си личи.

7

Анонимен

преди 2 месеца

То друго не се и очакваше

6

Е,и ?!

преди 2 месеца

Не е важно кой ще стане президент, а коя партия ще спечели всичките ще спечели камерата на представителите и сената, които имат правото да импийчнат президента . Според социологическите проучвания демократите додят с 7 пункта .

5

Медикер

преди 2 месеца

Алцхаймер с ядрено куфарче, що е то?

4

Анонимен

преди 2 месеца

А пък някакъв по телевизията се казва Облак. Ян Облак - вратар.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Дик Чейни му беше вице да го беше обявил за невменяем и стнал президент, ама е Кемъла Харис, която е доста семпла женица.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън е на 81, възраст, на която трябва да си седи вкъщи и да си чете вестника, а не да се занимава със сериозни работи! И без това има и деменция!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Дори не зная как се води нормален разговорс Байдън.