6

Анонимен

преди 3 месеца

Отминаха еони... Човекът, или по-скоро съшеството, което силно наподобяваше човек, бавно изпълзя от тинята, разви крайници и пръсти, на ръцете му се появиха палци, Изправи се и насочи поглед към звездите. Виждаше ги за първи път, но вече знаеше, че един ден те ще му принадлежат...

5

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов може да иска много но кой ще му го даде вече на тоя.Миражи Сиктир 20 год му гледаме срамотийте.Аде чупка и затвор

4

Егати политолозите

преди 3 месеца

ГЕРБ ако може,ще иска да управлява и десет мандата.Това сега са номерата на Борисов.Аз сега за малко,докато се окопае и няма пускане на кокала.

3

ПроСоТо

преди 3 месеца

целта на герб е да задържи Мутрагена колкото може по-дълго извън панделата !..ТОВА Е !...М/у другото:-какво стана със "сигурната опасност" да го отстрелят ?...Май са отложили екзекуцията,или изобщо не е имало такава ситуация,а Орангутана са праи на интересен...?

2

Анонимен

преди 3 месеца

Най хубуту е че фалитите ще продължат . Членството и некадърното управление ще притиска дребния и средния бизнес . Макар на някой хора потребителските способности да са се вдигнали потребленирто бързо намалява ;) Това е от членство, некадърно управление и обезлюдяване . Тези процеси ще продължат докато на *** не му дойде акъла че членството ще го занули. Чак после ще може да се вземат адекватни мерки ако има политическа воля . Тоест следва дърго потъване чак до осъзнаване .

1

Анонимен

преди 3 месеца

Боку е нарцис и гледа да оцелее, не го подценявайте толкова пишман политолози :)))