147

Анонимен

преди 1 седмица

Фитнес на поляната ти да видиш, абе льольо имаш военна униформа зимна и лятна с която обслужваш техниката зависи в какво поделение си. Казармата не ти е фитнес когат ти скимне, имаш фиическа и строева подготовка а не някакъв пикник по желание. Никъде не си ходил, чул недочул майтапи от кръчмата.

146

До 144

преди 1 седмица

Е ти тогава къде си бил в мечтите на вашите ли

145

До 142

преди 1 седмица

Е ти от осмокласник ,ефирен герой кво си очаквал.Само по писането се познават

144

Анонимен

преди 1 седмица

Е 130

143

FMC

преди 1 седмица

Казармата 90-92-ра бе порнография. Особенно редовния състав старшини и офицери. В ротата аз и още един бяхме единствените, дето можахме да направим над 7 коремни на лоста. Всичко останало, включително ротния, не можеше и да се набере на лоста. Толкова зле бе работата с физическата подготовка. Аз и още двама се хванахме да си направим импровизирана фитнес зала на поляната и добре, че бяхме ние. Цялата армия 1990 бе една порнография.

142

До 139

преди 1 седмица

Ами те изборите в Русия минаха,ти пак не си в час,се Уколандията не се проведоха такива

141

Анонимен

преди 1 седмица

142 пълни глупости и лъжи си съчинявал пак, казрмата си е военно училище предимно и то с йерархия, вземат ти паспорта и ти дават военна книжка. Няма мърдане, кво шкафче, нямаш време за глупости имаш занятия, в спалното остава само дневалния. Никъде не си ходил, само плямпаш глупости.Ако ти покажа два пагона не можеш да ги разпознаеш камо ли полуразглобка на автомат и бойната специализация към техниката. Това се учи и тренира, а не шкафчета.

140

До 154

преди 1 седмица

Абе направо да почнат да се плюятт,че по-гадно,ама не с думи

139

Koko

преди 1 седмица

Тоя докато не разкаля терена на живо по ТВ няма да се откаже.

138

Путин

преди 1 седмица

това е Моят Манджурски Кандидат - Гласувайте за Него!

137

До 144

преди 1 седмица

Ще гледаме,ако искаме,а и България не играе на Европейско,а някога стиснахме четвърти в света

136

Анонимен

преди 1 седмица

Е стига с тия избори, да ходят Байдън и Тръмп на голф и който пренесе торбата със стиковете за голф най-далече той е победител!

135

българина

преди 1 седмица

казано е, че черна жена ще съсипе сащ..... М обама ще я врътнат в последния момент, като бонус към демократичния електорат, който с екстаз ще я избере. Сега е съспенса.

134

Анонимен

преди 1 седмица

Дагестан, Таджикистан, Ингушетия, Утмуртия имат Най-добрия президент!

133

До 139

преди 1 седмица

Ами няма грешка щом Фараж му каза на Зелето,че ще остане Украйна без мъже, ако така продължава,а британския министър на отбраната го нарече Жалък неблагодарник преди време

132

Анонимен

преди 1 седмица

Анита Дън и нейния съпруг Боб Бауер били главните виновници за провала на Джо, но кой днес щеше да е Джо, ако на 1-ви юли 1991 г не беше прекратил своето съществуване Варшавският договор? С ликвидирането на Варшавския договор, приключи "Студената война" и 2-полярният свят се превърна в еднополярен. Пиндостан се възгордя като Хегемон, а Джо - крал на Хегемона.

131

Анонимен

преди 1 седмица

Гледайте мачовете не се занимавайте с глупости.

130

Анонимен

преди 1 седмица

2 ракети по двата бряга и американофила ще осъзнае че сащ е по зле и от аржентина. Те затова сложиха този неадекватния да кажат че няма кой да носи отговорност.

129

FMC

преди 1 седмица

Абе аз съм УВО 92, на шкафчето ми го пише. Проблемът не е дали знаем от коя страна се хваща пушката, а доколко сме чули какво ни се говори и доколко става нещо от нас във военното дело. Защото мога да твърдя, че поне 95% от моите наборо в казармата нито ставаха за стрелба, нито за каквото и да билонвоенно дело. Така от 100000 армия, едва ли е имало и 5000 дето знаят какво правят!

128

Анонимен

преди 1 седмица

Давайте да плюем Тръмп, щом Путин е за Байдън!