314

мдаа

преди 6 дни

Борисов и Пеевски защо не бяха при избора на патриарха? Прие орден от Вартоломей и не отиде на церемонията. Даже ходжата беше, а Пеевски не.

313

Анонимен

преди 6 дни

Каквото и да си говорим, аз не мисля, че ГЕРБ са способни да сглобят по-добър кабинет от това! Дори да ви се струва трагичен пак трябва да знаете, че по-високо ниво от това НЯМАТ. Просто такъв им е капацитетът, което пък поставя логичният въпрос - какво очакват да се случи при следващи избори, ако това не мине. Хората които гласуват за тях ще са станали живи зомбита.

312

Име

преди 6 дни

Това е правилният начин!

311

Анонимен

преди 6 дни

Това си е филм на ужасите

310

Анонимен

преди 6 дни

Тоя и сам не си вярва какви ги плещи.

309

Само ГЕРБ

преди 6 дни

Аз искам ГЕРБ

308

Алоо ГЕРБопитециии

преди 6 дни

Българсщият народ НЕ ви искаааа! Не разбрахте ли? Затова 70% НЕ гласуваха! Това е бойкот на вашите кражби, корупция и злоупотреба с власт! Мутри вън!!!!!

307

Анонимен

преди 6 дни

До Алооуу 223,мхм ПЪРВИ са и с НАЙ- ВИСОКО ДОВЕРИЕ ... 10 процента народни гласове събраха ли на тия избори? До там го докараха с народното доверие, че вече сами си се избират. Добре че расипаха изборното законодателство още в началото, че иначе сега едно столче нямаше да видят у кочинката в средата на София.

306

Плесен

преди 6 дни

Всички хора на Пеевски в ГЕРБ са вътре - Дельо Фактурата, Теменужка изяла пътната карта, Коце Ботокса, Деница Тръттката, слугите му от служебното Калин Стоянов и Мария Павлова. Квотата на Славчо - Евтим Милошев. ГЕРБ ли съставиха това правителство или Пеевски?ГЕРБ изобщо имат ли някаква собствена воля, вече? Едва ли.

305

Мдааа

преди 6 дни

Според мен, трябва да излезем на улицата в случай, че в Парламента мине това корумпирано правителство от стари мошеници!

304

Лично мнение

преди 6 дни

Всички стари, компрометирани, корумпирани, в едно правителство. Няма да издържим на тази гавра!

303

Това е гавра с нас!

преди 6 дни

МВР шефът, Делян Добрев и Теменуга, "експрт" до "експерта". Пълна тъпота!

302

Странно

преди 6 дни

Бойко Борисов се гърчи като настъпен червей и все не успява да управлява?! Май ролята му е повече да саботира Реформите и те да не се случат.

301

Посредствен кабинет

преди 6 дни

Старите, до болка познати мутри, същите, които 12 години ни влачеха в края на редицата на ЕС! Неколцина "заслужили" с нагаждачество от предното, министър на отбраната, който внушава умора, изобщо досадно и без вдъхновение. Висши чиновници с посредствени качества!!!!!

300

Горскио

преди 6 дни

Хаха, настоящата служебна финансова министърка - тетката, която много иска да влезем в еврозоната, но няма желание! Калин Стоянов, неграмотният селски интригант, организатор на избори, също остава. Делянчо замества Теменужка като избор на Тиквата (хасковската приватизационен дрим ***). Какво падение в сравнение с първия кабинет на Тиквон - Дянков и Трайчо - образовани, сравнително честни, компетентни и енергични.

299

Кривак

преди 6 дни

Господ да пази България от правителство на ГРОБ.

298

Дедо Генчо

преди 6 дни

Честито българи! Имаме си правителство, безспорно е, че ще мине - вижте имената: герББ и ДПс. Back to 2020! Aма важното е, че наказахме едни други, нъл тъй?

297

Ти да видиш!

преди 6 дни

Българите се самопрецакаха и си натресоха пак простите и корумпирани мутри. Ами явно това искат. А мутрите най-много да умрат от смях от "гениалното" наказание на гъбарите:)

296

Прогноза

преди 6 дни

Работата стана - Предлагам тук едно правителство, но много се надявам да не го подкрепите. Щом Борисов очаква само с "трикове" да мине. Делян е разочарован и ще се пробва с втория мандат.

295

Ирония

преди 6 дни

Aз очаквах Захариева, с гимназиалното ниво на английски, за която в ЕК питаха дали разбира въпросите?