94

Анонимен

преди 6 дни

Гледам на снимката червеното знаме на левите и се сещам че преди на червените знамена имаше сърп и чук а сега китка . Това че го няма сърпа и *** означава че никой вече не иска да е кадри на някой а китката символизира смърта на запада . Цветя се полагат на гроб . Има много символика в смъртта на Франция . И нас ни чака това ако не напуснем членството .

93

Анонимен

преди 6 дни

Миналото лято, точно по това време, имахме бизнес задължения в Париж, които бяха ОТЛОЖЕНИ, защото Париж ГОРЕШЕ. Изгорени бяха сгради, някои от тях паметници на културата, за милиарди евро. И всичко се "размина", но на народът просто му писна. Макрон си мислеше, че ще вземе вота със 75%, ама много се уплаши. На Евроизборите се видя, че ако изкара още 3 години, партията му няма да има и 5% и затова побърза, да хване падащия вот. И пак му плеснаха шамар. И затова са си виновни левите либерали.

92

Анонимен

преди 6 дни

Тия са като нашите Копейки , много говорене , много лаене и накрая план за нищо. Нека печелят подобни партии и хората да си припонят колко некадърни са всички от това котило и как единствено могат да плямпат и нищо повече.

91

мак

преди 6 дни

Нормално е тези с екзотични нефренски фамили да не искат промяна и да останат на помощи. Сами си го признават.

90

Анонимен

преди 6 дни

И това е проблемът." - деменцията не може да каже какъв е проблемът, но е компетентна като всеки про-ЕС про'с'так.----------------------------------------------------------------------Тя го е казала пределно ясно, но от копейки с две гънки мозък не може да се очаква да осмислят и разберат елементарен текст

89

Анонимен

преди 6 дни

До 88 - Проблемът с левите радикали е обратния на повече център и дясно ориентирани хора - нямат си работа и се хващат на какви ли не глупости. Само че, тоталнат липса на турдови навици, на образование, което не е свързано със "Свободните изкуства" и липсата на каквато, и да е трудност в живота им, ги прави много, ама много кекави. Това не са едновремешните комунисти, дето са ровели с дървени инструменти и ръце земята, само и само да не умрат от глад децата им. Тея са на помощи и обратни.

88

Бахумбите

преди 6 дни

понеже са tъпi, не разбират че с диващините си още повече ще мобилизират истинските французи в неделя!

87

Анонимен

преди 6 дни

Много зплашително го давате на тея снимки. Но когато Байдън инзасяше реч на червен фон по тъмно, еедва ли не, беше мил и спокоен.

86

Ром'с

преди 6 дни

Във Лион протести и газ от полицията,в Париж също има на улицатп негодуващи ...палят гуми и обръщат коли ... Тъй че очакваме неделя с втория тур .

85

Анонимен

преди 6 дни

Който и да спечели, Париж ще гори. Сега така са се разцепили там както и ние не можем. В момента докато едните празнуват, другите вече подготвят барикади и правят площадите бетер сметище. Но това си е Франция. Не може да им се отрече, че знаят как да протестират.

84

Да

преди 6 дни

Добре я приемат,те искат даси върнат страната,всички други приказки са фейк.

83

Хейт

преди 6 дни

Обикновеният французин се кефи, защото е гласувал за по-читаво лидерство. Само глобалистите *** като на-ани.

82

Феномено от ДПС

преди 6 дни

Бой и трепване на всички бурки, шамии и талибани мюсюлмански!!!!Това е наказание и напаст в Западна Европа Кога е било да излизам в Италия и Германия без пари и телефон след 8-9 вечерта??!Това е чисто робство!!!

81

Каквото

преди 6 дни

е докопал наркомана от Франция, беше дотук! Вече за укрите ще има дългото лозе с двата ореха!

80

Започват

преди 6 дни

необратими процеси в Европа и САЩ! Сега ще им гледам сеира на нашите сбъркани евроатлантици. Ще се чудят към кой да се наведат...Кеф!

79

Анонимен

преди 6 дни

За нещастие на нашите галошковци крайната десница на Франция няма нищо общо с тия селски шебеци и неграмотни кръчмари от възраждане и величие и тн.

78

Баце

преди 6 дни

Обикновенния французин е 78 процента. На Макрон партията е 22%. Нещо не разбирам статията ...

77

Христо Христов

преди 6 дни

ТЪПУТИН ИЗГУБИ ФРАНЦИЯ И ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ИЗТРЕПАНИ ТЪПУТИНСКИ ФЪШКИИИ В УКРАЙНА ! БРАВО ЗА ПОБЕДАТА НА КРАЙНАТА ДЕСНИЦА АНТИТЪПУТИНСКА ПАРТИЯ!

76

Яааа

преди 6 дни

Айде у десноо!

75

Христо Христов

преди 6 дни

"... и това може да наруши начина на живот, който имаме тук" - и пусна гласа си за френските БКПта. Лошо няма.