10

Анонимен

преди 6 дни

До 7 . Какво е това ЛГБТ . Ти знаеш ли , че при социализма какви п е де та...пред о Фил , лизбиики имаше . Ама нямаше демонстрации. Имаше Манифестации.

9

Анонимен

преди 6 дни

Тия всичките дето си изброил брат имат добавки за безплатен ток от Сорос а ние нее

8

Анонимен

преди 6 дни

Ако Образцовите абонати / тези със затворените имоти целогодишно . Който са на Запад . Спрат да плащат . То дружеството няма да може да си получи заплатите . Ако не е държавната протекция,която прави Зависими абонатите . Зависими , като зависимостта от дрога ,хазарт,алкохол.

7

Анонимен

преди 6 дни

Да живеят ГРОБ, ППДБ, ДПС, Величие, ЕНП, УрсулаОтЛайното, ЕСССР, НАТО, Зелената Сделка, ЛГБТ и Евроатлантизъма. Ура.

6

Анонимен

преди 6 дни

Най образцовите абонати са хилядите , които не ползват централното отопление . Защото са извън България . И се прибират по за месец през лятото да се видят с роднините си .Но дружеството Топлофикация им взима редовно от.сметките пари за Сградна инсталация и е кръстила с мошеническия трик . Дялово разпределение . Казано по ясно плащат за тези които са си целогодишно в България. Нещо като при военния комунизъм . Колектива решава

5

Анонимен

преди 6 дни

Продажбата комисия ,работи за ерп ,парното и водата )))

4

Анонимен

преди 6 дни

Сега от свободния пазар . Ел. Енергията от възобновяемите централи е най евтина . Въглищните са като па ра зити закачени на бюджета .

3

Анонимен

преди 6 дни

А кой ще озапти Топлофикация София при показател "0" да пише сметка над 100 лв. За цял сезон си нула, а накрая пак имаш да им даваш. Този терор няма край. Под и над теб няма никой и не се греят, другите се греят с климатици, но ти плащаш сградна инсталация, че те топлели комшиите и тръбите. Да си изнасят тръбите навън и без това само пречат. Този пладнешки обир трябва да се прекрати.

2

Анонимен

преди 6 дни

Събудете се бе . Какво парно посред лето. И панелките са празни . Хората са по селата , по градините , по полето. Приготвят си зимнина. Спирателни те им кранове са затворени . Но абонатните са в действие . Въртят горещата вода от ТЕЦ за един двама абонати от десетки километри. ЗАГУБА , ЗАГУБА . За сметка на заспалите абонати.

1

Анонимен

преди 6 дни

Най-ниска си остава цената на тока,ако изберете за доставчик Бат Сали Енерджи. Плаща се кой колкото му се дава,ако има и иска.